Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Je nevera korením života?

10 vecí, ktoré musíte o nevere vedieť! Niečo z malej štatistiky /tentokrát zaostrené na ženy/.

1. Nie je pravda, že muži sú neverní viac ako ženy. Každá druhá žena priznáva, že svojmu partnerovi aspoň raz "zahla", a každá štvrtá dodáva, že ak bude príležitosť, urobí to znovu.

2. Najčastejšie vzniká nevera na pracovisku. Psychológovia to považujú  za prirodzené - kolegovia sú si dosť blízki na to, aby pocítili vzájomnú náklonnosť. Milenci si v práci užívajú najčastejšie v jednej z kancelárií po pracovnom čase, no sú i takí, čo využívajú spoločné priestory, do ktorých sa nechodí často - archív, sklad, knižnica...

3. Každá žena, ktorá má pomer s iným mužom ako so svojím, podľahne minimálne na pár dní presvedčeniu, že s tým druhým by bola šťastnejšia. Ak je príliš zasnená a príliš uzavretá, môže ju to prezradiť.

4. Až 75% žien, ktoré sa dopustili nevery, tvrdí, že sex s iným mužom bol vzrušujúcejší a odvážnejší. Mnohé ženy dosiahnu prvý orgazmus práve pri nevere - je to tým, že nevera má príchuť zakázaného a žena má pri milovaní v krvi oveľa viac adrenalínu.

5. Viac ako polovica neverných žien si užila s iným mužom už v prvých piatich rokoch manželstva alebo partnerstva.

6. Vo väčšine prípadov má žena pri nevere rada polohu, kde je ona hore. Nezdá sa jej taká intímna, ale užije si dvojnásobne.

7. Sexuálny život so stálym partnerom je po nevere o 50% lepší - hovoria tie, čo to zažili.

8. Najčastejším dôvodom nevery u žien je podľa štatistík zvedavosť, potom stereotypný život a po tretie nespokojnosť s domácim sexuálnym životom. Nevery sa často dopúšťajú ženy, ktoré sa vydali v mladom veku alebo si zobrali svojho prvého vážneho priateľa.

9. Ženy uprednostňujú neveru s mužom, u ktorého existuje predpoklad, že ho už v živote neuvidia. Napriek tomu často podľahnú aj starej láske alebo mužovi, do ktorého boli v mladosti platonicky zamilované.

10. Tie, ktoré podviedli svojho manžela so ženatým mužom, si ho vedia lepšie udržať, lebo poznajú všetky finty ženáčov, ktoré pri svojich manželkách používajú.


vzťahy | stály odkaz

Komentáre

  1. angie, parádne si nabúrala mýtus...
    že len chlapi sú neverné svine :)) ako muža ma to teší, len by ma ešte zaujímali zdroje, z ktorých si čerpala, hlavne ich vierohodnosť...
    publikované: 22.11.2006 15:47:34 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  2. klobúk dole
    si dobrá, je to stručné, jasné a pravdivé (ale to viem iba z rozprávania, nikdy som neverná nebola, a keby som bola, aj tak to nepriznám):)))
    publikované: 22.11.2006 19:09:15 | autor: Terreza (e-mail, web, autorizovaný)
  3. dovolím
    si nesúhlasiť s bodom 7. Ale inak je asi fakt všetko pravda...bohužiaľ
    publikované: 22.11.2006 20:54:09 | autor: Lusia (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. hogo
    veru, no ved som chcela vyrovnat skore a nie iba na muzov pisat...tento clanok som mala odlozeny medzi inymi, myslim, ze to bolo asi v casopise EVA...ale co sa tyka vierohodnosti, tak si myslim, ze o tej sa bohuzial neda pochybovat, ze tak nejak to je...i ked predsa len dufam, ze sa budu tie verne drzat a bude ich vzdy viac...
    publikované: 22.11.2006 22:22:22 | autor: angie (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Terreza
    zlatino, nevymyslela som to je, i ked su to veci, ktore by sa dali napisat, ked som sa prehrabovala v mojich veciach, mam poodkladane nejake vystrizky a clanky a nasla som to tam...
    publikované: 22.11.2006 22:24:44 | autor: angie (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Lusia
    no ten bod 7. je asi iba za urcitych okolnosti, teda ak zena podvedie muza, s ktorym sice chce byt a je ako tak vo vztahu spokojna a "neunika" z neho a tym, ze prezije nieco s niekym inym a obohati niecim svoj sexualny zivot/i ked je to hrozne/, tak to potom moze nenapadne pouzit pri mnazelovi a moze sa ich sexualny zivot zlepsit...ak zena s partnerom nechce byt a preto je s inym, alebo su tam ine problemy, tak to urcite neplati...no ale co sa tyka samotnej nevery, tak veru hrozne, ze to takto vyzera...
    publikované: 22.11.2006 22:28:49 | autor: angie (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. nevěra
    publikované: 10.03.2011 22:11:42 | autor: Jan Novák (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014