Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

8 rád pre hustejší účes od stylistu

Nie všetci z nás, majú to požehnanie, aby mali husté vlasy. Nepríjemne krátky cop, plešiny, účes v smere vetra, ako aj ľudia, ktorý vám neustále pripomínajú, že máte tenké vlasy (ako keby som to nevedela!) s ich neustálymi pripomienkami, ako váš problém riešiť – to všetko končí!

Tu je niekoľko rád, vďaka ktorým budú vaše tenké vlasy plnšie a úžasné.

Rady od stylistu, aby vaše tenké vlasy vyzerali plnšie

1. Šampón a kondicionér

Vlasy si umývajte so správnymi šampónmi a kondicionérmi, keďže obsahujú prísady, ktoré napomáhajú regenerácií a posilneniu vlasov. Držte sa od hydratujúcich šampónov, ktoré môžu spôsobiť, že vaše vlasy spľasnú.

2. Objemové speje

Objemové spreje – veď je to v samotnom názve! Spreje s polymérmi, ktoré obaľujú vlasy a spôsobujú, že tie vyzerajú plnšie. Uistite sa, že svojim vlasom štedro doprajete vhodnú dávku, aby naplnili svoj potenciál plnosti a hustoty.

3. Suché šampóny

Suché šampóny dodávajú plnosť vašim vlasom. Absorbujú nadbytočný olej z vašich vlasov, takže nevyzerajú mastne a spľasnuto. Tiež ich potom nemusíte umývať každý deň.

Držte sa však od šampónov, ktoré obsahujú sľudu a hliníkový škrob octenylsuccinate. Používajte výrobky s prírodnými škrobmi, napríklad ryžovým. Vaše vlasy budú obnovené a budú vyzerať plnšie, bez akýchkoľvek problémov.

4. Pena

Pri tenkých vlasoch, namiesto gélu, zvoľte penu. Gél je omnoho hustejší, čím spôsobí, že vaše vlasy budú mastné a lepkavé. Pena je ľahšia a nelepí sa. Vlasy môžete nastylovať tak, že nikto ani nespozná, že ste do nich čokoľvek aplikovali.

5. Melír

Melír vašim vlasom môže doslova pridať novú dimenziu, vďaka čomu budú pôsobiť plnšie, než sú. Tiež to však záleží aj na tvare vašej tvári. Porozprávajte sa o tom s vašou kaderníčkou a vyberte ten správny look. Zmes svetlejších a tmavších pramienkov, na tých správnych miestach, dodá vašim vlasom plnosť a lesk. Tiež vďaka tomu môžete zdôrazniť prirodzený odtieň vašich vlasov.

6. Vitamíny

Rovnako, ako vaše telo, aj vaše vlasy potrebujú výživu na svoj rast. Vitamíny posilňujú vlasovú dutinu a pomáhajú pri regenerácií vlasov. Multivitamínové tabletky môžete nájsť vo svojej lekárni, ale aj v supermarketoch.

7. Príčesky

Ak sú vaše vlasy príliš tenké a jemné, príčesky sú jednoduchý spôsob, akým mať na hlave toho aspoň o trochu viac. Dnes už sú navyše dosť jednoduché na nasadenie. Môžete si vybrať medzi príčeskami na viazanie, clip in vlasov, alebo našitými.

8. Vlasové zátky a Implantáty

Ak na svoj problém hľadáte trvalé riešenie, skúste vlasové zátky a implantáty. V týchto procedúrach sú vlasy transplantované od darcu do pokožky pacienta. Sú však aj kliniky, ktoré pracujú s vašimi vlastnými vlasmi, odoberajúc zozadu s tým, že vlasy následne použijú na riedko pokrytých miestach.

Nik nechce tenké vlasy bez života! Všetci chceme, aby naše kučery boli plné a neboli odkázané na čarovné prsty kaderníkov. Preto dajte svojim vlasom starostlivosť, ktorú potrebujú tým, že budete nasledovať tieto dobre mienené rady. Zanechajte svoj komentár a dajte nám vedieť, ktoré finty používate vy, aby vaše tenké vlasy boli objemnejšie.


Krása | stály odkaz

Komentáre

  1. pravda
    ano je to tak ako pisete. btw daju sa dat aj ine ako ludske vlasy?
    publikované: 23.06.2019 14:21:26 | autor: Xiaomi (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Vlasy
    Já nevím, jak je to možné, ale vždy, když si nyní přečtu něco o hustějších vlasech, vzpomenu si na <a href="https://www.premier-clinic.cz/zakroky/transplantace-vlasu/">toto</a>. Asi už opravdu v této oblasti myslím jen na ty nejhorší případy, které se bez toho neobejdou :) Určitě je dobrým základem věnovat vlasům pravidelnou péči, a poté nebude tolik nutné řešit ty problémy, které nám tato část těla někdy dokáže způsobit, počínaje od roztřepených konečků až po neustálé vypadávání, které často může vypadat až abnormálně.

    publikované: 30.05.2022 14:46:49 | autor: Lea (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014