Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prečo niektorí/é neodpíšu na chat-e

Často sa stáva že chatujeme a dotyčná osoba nechce odpísať aj keď jasne dala najavo že chce písať. teda že na ploche vyzvala ľudí na pokecanie. Ideme to analyzovať - čítajte viac...

Neraz sa také veci stali. Niektorí si to nevšimnú a skúšajú oslovovať iných ľudí. Niektorí sa rozčúlia a vynadajú dotyčnému/nej do ignorantov a namyslencov. Skúšal som to vyšetriť aj ja a dospel som k takémuto výsledku:

Dala že: či niekto nepopíše kto stojí o rozhovor...

A ja na to:
A doplním že nestojíš ani o rozhovor so mnou lebo mi neodpíšeš...

Ona na to:
To máš asi ako keď niekto príde do pizzerie, povie, že chce pizzu a pred neho dajú takú, ktorú neznáša. Áno, chcel pizzu, áno, dostal pizzu, ale aj tak ju nezje.

Z čoho vlastne vyplýva že tá osoba si chce síce písať ale nie so mnou.

 

 << Diskusia >>

 



Čítajte aj: 45 právd o ženách
Čítajte aj: Konkurencia je veľká
Čítajte aj: Experiment na Internete
Čítajte aj: Prečo nevychádzajú vzťahy

 


Chceme vás poprosiť aby ste na diskusiu a komentáre využili naše spoločné fórum - KLIKNITE a prejdite na fórum. Budeme radi ak obohatíte našu komunitu aj vy, pridaním svojho názoru alebo založením témy ktorú ešte nemáme.

 

 




Vztahy | stály odkaz

Komentáre

  1. Zamrazené platy
    Aj Galantský Samsung s výhovorkou na krízu zamrazil platy. Aj keď nám seniorita, dochádzkový bonus, 13-ty plat zostali ale tak isto nám zostali aj tie večné ndčasy a soboty. Pracoval som aj v Koame aj v Jasplastiku kde je situácia ešte horšia. Ani jedno z tých bonusov čo Samsung má títo už nemajú. Ale pracovať treba rovnako aj tam. Tak som volil to menšie zlo a pracujem v ,,centre diania" :-)
    publikované: 02.03.2010 17:31:49 | autor: Maroš (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Dodávateľské firmy = 0 bodov!
    Ja viem. Tí ľudia v dodávateľských firmách niesu vôbec zaplatení. Tak isto robia ako my ale platovo to majú oveľa horšie! Potom naši kvalitári v Samsungu nadávajú že aké šmejd-ové súčiastky nám dodávajú. Tiež chodia v soboty a sviatky do práce, tiež ťahajú nadčasi, tiež sú majiteľmi prevažne Kórejci. Tak prečo nemôžu mať aj oni výhody aké má Samsung?
    publikované: 02.03.2010 21:04:18 | autor: Maroš (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014