Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zabudnutý

Otvoril dvere do svojej samoty ... zavrel za sebou a zabudol sa tam. Neprestal sa pohrávať so svojimi myšlienkami. Zabával sa na ich smerovaní a zachytával ich na hárky papierových listov.

     Neustále zaostrované ceruzky sa postupne míňali a okolo neho rástli vrstvy popísaného papiera.

     Týždne v zabudnutí nepočítal. Život okolo neho mu pripomenula posledná vypísaná ceruzka a posledný popísaný hárok papiera.

     Povzdychol si pri myšlienke, že musí vybehnúť zo svojej samoty a zásoby opäť obnoviť. Myšlienky akoby náhle zachytili blikot svetla z akéhosi lampášika ... chvíľu vyčkával, či blikotanie ustane, či sa jeho myšlienky opäť ocitnú v tme, alebo objavia krásu denného svetla.

     Svetlo nakoniec zvíťazilo v dueli s tmou. Zistil, že ďalší papier a ceruzky už nepotrebuje. Má predsa fungujúci počítač a na ňom blogy...

     Po samote opäť zatúžil vyskúšať príchuť spätnej väzby a nedočkavo začal ťukať do klávesnice. Sledoval kopírovanie vlastných myšlienok na obrazovku monitora. Klikol na niekoľko čarovných formuliek a vyprevadil svoje myšlienky do sveta.


Štipka prózy | stály odkaz

Komentáre

  1. ahoj :-)
    publikované: 05.01.2007 21:54:50 | autor: kaktus (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. laskonka,príznačný článok
    vykreslila si to tak,že sa v ńom,kde tam vidím.
    publikované: 05.01.2007 22:00:45 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :))
    trefne
    publikované: 05.01.2007 22:32:38 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014