Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pyramídový list ktorý fakt funguje

Pyramídových listov je kopa, ale úprimne, kto sa túži stať bezpracne milionárom? Málokto! Ale čo tak poslať preč svoju starú a dostať miesto nej 531 441 iných?

Ako na to

Uspite svoju manželku/priateľku, dajte ju do veľkej škatule (nezabudnite na dýchacie otvory) a pošlite ju osobe ktorá je na začiatku tohto zoznamu. Čoskoro sa na toto miesto dostane vaše meno a vy dostanete poštou 531 441 žien.

Nohy žienŠtatisticky, medzi týmito ženami bude:
- 0,5 Miss World
- 2,5 modeliek
- 463 divokých nymfomaniek
- 3 234 skvele vyzerajúcich nymfomaniek
- 20 198 žien ktoré dosahujú mnohonásobné orgazmy
- 40 198 bisexuálnych žien

Jednoducho povedané, dostanete 64 294 žien ktoré sú nadržanejšie bez zábran a chutnejšie než stará harpia ktorú ste poslali preč. A nakoniec to najlepšie - je zaručené že vaša zásielka sa nevráti.

Neporušte reťaz

Jeden smoliar z Austrálie poslal tento list len piatim miesto deviatim svojim priateľom. Práve preto sa mu vrátila jeho pôvodná priateľka v svojích ohavných šatách a s jej večnou migrénou a obviňujúcim výrazom v tvári. V ten istý deň sa od neho odsťahovala supermodelka s ktorou býval odkedy poslal preč svoju starú a začala žiť s jeho najlepším priateľom (ktorému neposlal tento list).

Za čas ktorý potrebujem na to aby som rozposlal tento list, chlapík o šesť miest vyššie ako ja dostal 837 žien a momentálne leží v nemocnici v dôsledku vyčerpania organizmu. Pred jeho izbou čaká ďalších 452 balíkov.

Toto musíte vyskúšať

Ponúkam vám jedinečnú možnosť ako dosiahnť plne uspokojúci sexuálny život. Žiadne drahé jedla, siahodlhé rozhovory o ničom (ktoré zaujímajú len ženy) len aby ste ju dostali do postele. Žiadne záväzky, žiadna nevrlá svokra, žiadne nepríjemne prekvapenia ako zásnuby či svadba.

Čo viac by ste mohli chcieť? Začnite nový rok správnym krokom! Neváhajte a pošlite tento list svojím deviatim najlepším priateľom ešte dnes!


Zasmial som sa | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    publikované: 17.01.2008 10:52:17 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  2. heeeeeej
    a co my baby????
    publikované: 17.01.2008 19:50:50 | autor: kooli (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. 2 Kooli
    Pozri sa na to z tej lepšej stranky:

    1) Ak sa budete pravidelne striedať, tak sa do kuchyne dostaneš raz za 1455 rokov.
    2) Určite nebudem mať milenku
    3) Nemusíš v sexe robiť to čo sa ti nepáči. Ak to neurobiš ty, spravia to tisíce iných.

    A čo ja chudák, vieš aký strašný je pocit že bez ohľadu na to ako veľmi sa budem snažiť, nestihnem Vás všetky za svoj život aspoň raz pomilovať? ;-)
    publikované: 18.01.2008 09:35:45 | autor: modroocko (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014