Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Demetria Devonne „Demi“ Lovato

Demi Lovato je americká herečka a speváčka, ktorá si píše texty piesní sama. Najznámejšia je vďaka roli Mitchie Torresovej z filmu Camp Rock a role Charlotte Adamsovej v krátkom 5-minútovom Disney Channel seriáli As the Bell Rings. Demi sa narodila v Dallase v Texase. Má hispánsky, írsky a taliansky pôvod. Má dve sestry: Dallas Lovato, ktorá je tiež herečka a speváčka a nevlastnú sestru Madison DeLaGaraza. Jej matka Diana Hartová bola roztlieskavačkou dalaských kovbojov a jej otec sa po rozvode odsťahoval do Nového Mexika. Trpel zdravotnými problémami a Demi videl len zriedkavo. Teraz sa kvôli svojej kariére učí doma pomocou domáceho učiteľa. Hrať začala v šiestich rokoch, keď dostala prvú poriadnu rolu ako Angela v seriáli Barney & Friends. Tam spoznala svoju najlepšiu priateľku Selenu Gomez. Neskôr rozbehla hudobnú kariéru a hosťovala vo viacerých seriáloch ako napr. Prison Break, Split Ends a Just Jordan. V januári 2007 dostala úlohu Charlotte Adamsovej v krátkom seriáli Disney Channel - As the Bell Rings - ktorý mal premiéru 26. augusta 2007 počas špeciálnej noci Disney's Back-To-School. Čoskoro bude zase hrať v novej Disney Channel sérii nazvanej Welcome to Mollywood, ktorá sa začne natáčať v septembri 2008. Demi taktiež zahviezdila vo filme Camp Rock ako Mtchie Torresová. Film mal premiéru 20. júna 2008. Je tak dobrou speváčkou a textárkou, ako aj hudobníčkou - už od jedenástich hrá na gitaru a piano. Jej dobrí priatelia Jonas Brothers s ňou napísali piesne pre jej debutový album. Demi prespievala pieseň That's How You Know z Enchanted, ktorá bola nominovaná na Oscara. Bola tiež zvolená za najhorúcejšiu hviezdu v časopise BOP Magazine. Má rada červenú a čiernu farbu a podobne ako Jonas Brothers a Selena Gomez nosí prsteň čistoty. Okrem herectva sa venuje tiež spevu a dňa 23. septembra 2008 vydala svoj debutový album Don't Forget. Album sa umiestnil na druhom mieste v hitparáde Billboard 200 a hneď prvý týždeň v predaji bolo predaných 89 tisíc albumov. Svoj druhý album Here We Go Again vydala 21. júla 2009. Album debutoval na mieste číslo 1 na Billboard 200 a v prvom týždni sa predalo ... zobraziť viac cez 108 000 kópií.

DEMI LOVATO

Demi Lovato a Joe Jonas spolu chodia!
Keď sa moderátor z Acces Hollywood (PEOPLE)
spýtal DEMI LOVATO na JOEA JONAS, a či s ním chodí, hviezda odpovedala...
Demi
"Umm...možno..."
moderátor
"S kým? Joeom?"
Demi
"Yeah. On je vlastne, je môj najlepší kamarát."
moderátor
"Takže vy dvaja ste prešli zo vzťahu priateľ-priateľka na najlepších kamarátov?"
Demi
"Nejako opačne."
moderátor
"Oh? Takže s ním teraz randíš?"
Demi

Demi Lovato a Joe Jonas sa rozišli!

Demi a ja sme vedeli, že mať spolu romantický vzťah nebude ľahké," povedal Joe pre časopis People. "V priebehu času som si uvedomil čo sme spolu prežili a mám pocit, že sa práve teraz starám viac o naše priateľstvo. Bola to moje rozhodnutie rozísť sa," pokračoval Joe, "ale Demi mám veľmi rád ako priateľku. Bola tu pre mňa, keď som ju potreboval. Ale aj naďalej budeme priatelia a vždy tu budem pre ňu."
Svoje povedala, alebo skôr napísala, aj Demi na Twitter: "Je toľko šialených informácií, ktoré dnes lietajú okolo. Chcela by som ujasniť niekoľko vecí. Po prvé, Joe a ja sme sa rozišli, ale nie po telefóne (ako je známe Joe sa so speváčkou Taylor Swift rozišiel cez telefón). Veci nevyšli tak ako mali, ale aj naďalej budeme priateľmi. Po druhé, z NIKÝM teraz nechodím a nerandím. Nič nie je pre mňa teraz dôležitejšie ako vzťah s mojimi fanúšikmi. Len ma napadlo, že by ste to mohli vedieť."

Hviezdička z Disney Demi Lovato prerušila turné: Ide sa liečiť!

Americká tínedžerská hviezda Demi Lovato prerušila svoju účasť na svetovom turné so skupinou Jonas Brothers, pretože nastupuje do liečebne. Potrebuje odbornú liečbu pre jej emocionálne a fyzické problémy, s ktorými už nejakú dobu zápasí," povedala v mene 18-ročnej herečky a speváčky jej hovorkyňa. "Demi bojuje už dlho. Šikanovali ju v škole, trpela poruchami stravovania a sebapoškodzovaním," dodala.

Hviezdička spoločnosti Disney sa preslávila účinkovaním v seriáli Sonny vo veľkom svete (2009) či v televíznych filmoch Camp Rock (2008) alebo Ako chrániť princezné (2009). Nahrala štúdiové albumy Don't Forget (2008) a Here We Go Again (2009), pričom prvý z nich bol na dvojke a druhý na vrchole amerického albumového rebríčka Billboard 200.

Demi Lovato prepustili z liečenia

Hviezdička seriálu Sonny vo veľkom svete (2009) strávila v liečebni tri mesiace. K návratu do práce sa však zatiaľ nevyjadrila, pretože sa vraj chce sústrediť predovšetkým na svoje zdravie.

Tínedžerskú hviezdičku Demi Lovato po troch mesiacoch prepustili z liečenia. Zatiaľ sa však nerozhodla, kedy a či vôbec sa vráti k práci na komediálnom seriáli Sonny vo veľkom svete (2009).Demi Lovato 

Osemnásťročná herečka a speváčka sa pritom podľa nemenovaného zdroja do Los Angeles vrátila tento týždeň. Zatiaľ sa však chce sústrediť predovšetkým na svoje zdravie. "Demin manažment nás bude informovať, kedy bude schopná vrátiť sa do práce," reagovala hovorkyňa Disney Channel.

Lovato sa v novembri náhle rozhodla prerušiť koncertné turné a dobrovoľne nastúpila na liečenie. Jej hovorca vtedy poprel, že by jej pobyt v liečebni súvisel s problémami s drogami či alkoholom.

"Demi Lovato sa nelieči zo závislosti od drog ani alkoholu. Ako sme informovali minulý týždeň, potrebuje odbornú liečbu pre jej emocionálne a fyzické problémy, s ktorými už nejakú dobu zápasí.

Urobila tento krok, aby si dala do poriadku život," uviedol vtedy vo vyhlásení Jesse Derris. Lovato pritom v minulosti trpela poruchami stravovania, sebapoškodzovaním a v škole mala problémy so šikanovaním.

Demi Lovato sa preslávila účinkovaním v televíznom filme Camp Rock (2008). Ako speváčka vydala dva štúdiové albumy Don't Forget (2008) a Here We Go Again (2009), pričom prvý z nich sa dostal na dvojku a druhý na vrchol amerického albumového rebríčka Billboard 200.

Psychicky sa zrútila a dnes je späť. Demi Lovato naspievala krásnu baladu

Osemnásťročná speváčka sa ocitla na dne a z jej novej piesne je to aj cítiť.

Detská filmová i spevácka hviezda Demi Lovato má len 18 rokov, ale už okúsila ako chutí samotné dno. Po tom, ako žala jeden úspech za druhým po nakrútení filmov Camp Rock, nezvládla pracovný stres a psychicky sa zrútila.

Neskôr vyšlo najavo, že herečka mala už dlhší čas problémy s prijímaním potravy a trpela bulímiou. Nedokázala sa zmieriť ani so smrťou svojho najbližšieho priateľa. V tomto ťažkom období jej nepomáhali ani médiá, ktoré si o nej povymýšľali mnoho klamstiev.

Demi je po niekoľkomesačnom pobyte opäť na scéne. Vydáva tretí album a momentálne v rebríčkoch boduje jej singel Skyscraper. Z textu piesne je cítiť, že mladá speváčka a herečka vie o svojom probléme.

Ako sama tvrdí, nie je úplne v poriadku, ale snaží sa udržať a už sa nenechá zlomiť zlomyseľnými rečami druhých. Z toho, ako spieva sú cítiť emócie a presne taký je aj videoklip.

Scéna a dej sú jednoduché, no napriek tomu zanechajú v človeku silný dojem.

Demi nie je jediná, ktorá nezvládla krutý svet šoubiznisu. Na klinike sa už ocitli mnohé slávne tváre.

<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/r_8ydghbGSg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Winning the People's Choice Awards

Demi a aj Selena boli v People's Choice Awards úspešné!

Kategóriu Favorite TV Guest Star vyhrala Demi Lovato za rolu v Grey's Anatomy (porazila Betty White, Britney Spears, Carrie Underwood a aj /môjho milovaného/ Neil Patrick Harrisa).

V kategórii Favorite Family TV Movie vyhral film s Demi Lovato a Jonas Brothers v hlavnej úlohe, Camp Rock 2: The Final Jam! Porazili filmy Beauty & the Briefcase, iCarly: iPsycho, Revenge of the Bridesmaids a Starstruck!

Nuž a naši Selena Gomez & The Scene vyhrali v kategórii Favorite Breakout Artist. Podarilo sa im vyhrať nad hviezdami ako Bruno Mars, Justin Bieber, Ke$ha a B.o.B.

Očarujúca Demi Lovato predviedla úchvatné krivky

Fanúšikovia Demi Lovato majú dôvod a radosť. Mladá hviezdička z produkcie Disney vyzerá v týchto dňoch lepšie než kedykoľvek predtým.

 

Demi sa cez víkend ukázala po dlhšej odmlke na spoločenskej akcii. Spoločne s Kim Kardashian patrila k najobletovanejším hosťom Do Something Awards. V krémových šatách s veľkým výstrihom vyzerala očarujúco. K jej širokému úsmevu pomohol určite aj fakt, že nový singel s názvom Skyscraper je nielen v USA veľkým hitom.


Demi Lovato | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014