Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kráľovná jari


Športový outfit

Športové outfity sú stále viac populárne. Ženy dávajú športovým outfitom prednosť hlavne vďaka tomu, že sa v nich cítia veľmi pohodlne a moderne. Pokiaľ patríte medzi podobné typy žien, nechajte sa inšpirovať našim outfitom, ktorý je pre jarné teplé dni ako stvorený. Zabudnite na nepohodlné oblečenie a vyberte si také, ktoré vášmu telu padne ako ušité. K zelenému tričku a nohaviciam sa skvele hodí červená, vyberajte teda doplnky v odtieňoch červenej, ktorá dodá celkovému vzhľadu perfektný dojem.


Dokonale elegantný outfit

V týchto šatách sa budete cítiť nielen pohodlne, ale tiež sa môžete spoľahnúť na to, že sa za vami budú všetci otáčať. Jarná zelená v kombinácii s oranžovými doplnkami tvorí perfektnú harmóniu farieb. Trochu retro a veľmi elegantný, takýto výsledok docielite oblečením a doplnkami tvoriacimi tento outfit. Pre kúpu podobného „modelku“ sa vydajte do butiku značkového oblečenia a doplnkov Elle, no a pokiaľ ho práve nemáte po ruke, pozrite sa na ich internetové stránky, ktoré vás k nákupu dovedú.


Veľmi vkusný a moderný outfit

Móda neznamená len stále nové trendy a šatník plný moderného oblečenia. Dôležité je tiež hrať sa s farbami, a pokiaľ zvolíte dobrú farebnú kombináciu, máte skoro vyhraté. V móde vždy zapojte svoju fantáziu a neriaďte sa podľa módneho diktátu. Zabudnite na to, že ten a ten módny butik predáva šaty, ktoré už si museli kúpiť najmenej dve vaše kamarátky. Vy sa riaďte tým, čo sa páči vám. Pre ukážku sme pre vás pripravili outfit, ktorý sa pohráva len s dvoma farbami, a napriek tomu vo výsledku vyzerá úplne dokonale. Podobný outfit docielite kombináciou dvoch jednoduchých farieb, ktoré nie sú príliš agresívne pre oči, ale pôsobia skôr pokojným a jemným dojmom. Nezabúdajte ani na líčenie, ktorého farba musí ladiť s niektorou z farieb použitých v outfite. Skúste si predstaviť k modrozelenému outfitu napríklad líčenie vo fialovej farbe… hotová módna katastrofa!


Užívajte si farby a učte sa kombinovať

V budúcom dieli vám predstavíme outfity v modrej, takže sa rozhodne máte na čo tešiť. Vyberte si z našej fotogalérie oblečenia a doplňkov a skúste si poskladať svoj vlastný outfit. Spočiatku to možno nepôjde tak hladko, ako ste si mysleli. S troškou fantázie a snahy ale uvidíte, že budete vedieť skombinovat perfektné outfity aj v praxi.

                                                                        www.moda.sk

♥Vaša domča♥


oblečenie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014