Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sakra práce :)

Celý mesiac sa človek nevie dočkať sviatkov radosti a pokoja a keď sa ich konečne dočká má ich prelehniť v posteli??? Kto to kedy videl, aby som počas vianočných sviatkov ležala s angínou? No nič. To len dokazuje, že talent ochorieť v najnevhodnejšej situácií vo mne niekde drieme. No len si to predstavte.. plný stôl dobrôt- ja ochutnám- a nič necítim!! Nielenže necítim vôňu ale ani chuť, čo samozrejme nie je asi pre nikoho novinka. Tak teda dúfam že nebude platiť ,,Ako na Nový rok, tak po celý rok." pretože to by som dopadla. No vlastne dosť bolo pesimizmu, myslím že by som mala ísť urobiť niečo pre seba a za najlepší spôsob rozpoznávania pokladám super horúci kúpeľ s voňavou penu do kúpeľa, vonnou sviečkou a nejakým tým voňavým olejčekom :)) Čo sa zabijem, keď seba mám najradšej?!

Mind | stály odkaz

Komentáre

  1. Niečo pre teba
    nazdar Runway, inspirovala si ma, ako Forrest Gump ked bežal naprieč Amerikou a utrel si zašpinavú tvár do trička, ten názov tejto Tvojej "lamentacie" je super - šlohol som Ti ho :) pre svoj blog -, vďaka!
    publikované: 30.12.2010 14:01:27 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014