Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Slovenky nie sú najkrajšie

Opak počúvate od mála a tak ste tomu za tie roky uverili. Stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou. Len sladko spíte a sníte. Nezobudila vás ani stúpajúca rozvodovosť. Miesto toho ste si sadli s najlepšou kamoškou s rovnakou skúsenosťou a spolu ste dospeli k názoru, že chlapi sú ****** s pivnými bruchami a problém bol vyriešený. Teraz si doma sama s deťmi, ktoré ti pridelil súd, pretože si ho úspešne presvedčila, že tvoj chlap je *****. V lepšom prípade ti prispieva na deti a zostáva ti dosť času na to, aby si si uvedomila, že každá minca má dve strany.
Nechcem nikoho uraziť, len uviesť veci na pravú mieru. Som dobrý v percentách, tak to vyjadrím v nich. Nadpis sa netýka takých desať až pätnásť percent Sloveniek. Vo vekovej kategórii 15 – 35 rokov tridsiatich percent, s prižmúreným okom štyridsiatich. Predstav si šík žien desať krát desať. Zo všetkých žien, len prvý rad popiera moje slová. Takúto skupinu vojačiek na prehliadku na Červené námestie asi nepošleš. Vo vyššie spomínanej vekovej kategórii stoja „pekné“ ženy okolo tých „škaredých“. Ako plesnivá pralinka v pozlátku.
Čo sa vlastne stalo tým „škaredým“? Uspokojuje ich stav veci? Stále ich ešte niekto presviedča o tom, že sú najkrajšie, aj keď tušia, že nie sú? Zmierili sa so svojimi zmenenými telami po pôrode alebo so svojou lenivosťou, či s nechuťou meniť stav veci? Alebo si vystačia so svojím krásnym „vnútrom“? Podľahli feministickému PR a veria, že zostanú krajšou polovičkou navždy?
Poviem ti to takto. Ak si začínaš uvedomovať, že je niečo zhnité v štáte Dánskom, urob si čas pre seba, postav sa pred zrkadlo, prezri si svoju tvár a prezri si svoje telo. Porozmýšľaj ako si k tomu, čo sa ti nepáči vlastne dospela. Môže to byť tvojou vinou, ale môže to byť aj vinou niekoho v tvojom živote. Ak máš partnera, čo po práci nepohne prstom a necháva na tebe celú domácnosť a tebe visia pod očami africké olympijské kruhy, je čas niečo zmeniť. Každý muž sa rád pochváli svojou „trofejou“. Ak sa ten tvoj s tebou nechce ukazovať na verejnosti, pretože sa za teba hanbí, potrebuješ mu vysvetliť, že keď pridá ruku k dielu a ponechá ti čas pre seba samu, už sa nebude musieť. Veď ty už vieš ako, buď konečne krkom, čo hýbe hlavou ako ťa to učila mama. A možno sa potom aj dočkáš plesu, na ktorý chceš už roky ísť.
Keď už máš čas vysedávať s kamoškami na káve, pri zákusku, pohári vína alebo pri koktejlíku a riešiť všetkých a všetko, vrátane tvojho zle fungujúceho metabolizmu a liekov, ktoré berieš na svoje pseudodiagnózy, skús tú, s ktorou máte spoločný problém, presvedčiť, aby ste niečo podnikli. Zabudni na antidepresíva, bez ktorých svoj život nezvládaš, miesto toho zamakaj s kamoškou na svojej kondičke. Len nedospejte spolu k joge alebo podobnému bludu, ktorým budete klamať samé seba. Môžete vyskúšať rôzne veci, nemusíte zostať hneď pri prvej, raz do mesiaca môžete ísť niekam spolu na výlet, ale nie sa doviesť niekam k ohnisku autom, to sa nepočíta. Vyskúšajte spolu hocičo, pri čom sa dostatočne zapotíte, aerobik, beh, posilňovňu, bedminton, tenis, spinning, box, čokoľvek. Nemusíte pri tom vyzerať ako majsterky sveta, postačí aj rekreačné, či tréningové tempo, hlavné je začať. Začať robiť niečo pravidelne. Samozrejme, že si do aktivít môžeš započítať aj sex, ale len v tom prípade, že nebude tvojou jedinou aktivitou ležanie na chrbte, vzdychanie a otváranie a zatváranie očí.
Make-up, vlasy a oblečenie nateraz hodím do jedného vreca. Pozerala si niekedy Nákupné maniačky? Určite áno, isto si sa už neraz smiala na súťažiacich a ich šatníkoch. Ruku na srdce, ako by dopadla návšteva u teba? Koľko „vecí, čo by si neobliekla ani tvoja babka“ tam máš? Skús sa pozrieť. A môžeš hneď tam začať aj s jarným upratovaním. Možno sa potom uvoľní nejaké miesto pre pár nových kusov oblečenia, vďaka ktorému budeš vyzerať opäť sviežo a mladistvo. Vyraz si s kamoškou po obchodoch a urob si radosť. Nezabudni sa pred tým pekne nalíčit a upraviť si vlasy.
Šír tento trend medzi kamarátkami a zmeňte prvý rad šíku a pozlátko plesnivej pralinky na zdravé jadrá komunít slovenských žien. Prečo? Pretože na to máte.

Hnus | stály odkaz

Komentáre

  1. vidno
    že aj naďalej si ostal verný svojmu motívu piluliek, ale vyzerá to že si zástancom alternatívnej liečby :) takže tretí článok bude na tému placebo asi :D
    publikované: 13.04.2014 06:30:26 | autor: salvia divotvorna (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    Liečba šokom, to je moje! :D Ale máš pravdu, som radšej, keď lieky nie sú prvou voľbou a keď sa na riešenie využívajú už prítomné zdroje. Niekedy sa na voľby, ktoré by mali byť prvoplánové, zabúda a veci sa riešia zbytočnou okľukou. Z pohodlnosti najčastejšie...
    publikované: 13.04.2014 11:44:55 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  3. aj keď
    podľa pozorovaní okolia mám taký pocit, že kvôli ten lenivosti (aj čo sa týka toho metabolizmu) sa viaceré bez nejakého osobného trénera nezaobídu - lebo niektoré aj cvičia, alebo jedia zdravo ale nejako nevidieť výsledky ... btw existuje ale jedna taká alternatíva pre lenivejších v tomto a volá sa to lymfodrenáž :))

    kvôli tomuto tvojmu článku som si prvýkrát v živote pozrela tie nákupné maniačky :D

    btw ty si už mal taký problém, že si sa hanbil s nejakou ukazovať na verejnosti, alebo nebodaj opačný prípad?
    publikované: 13.04.2014 16:30:08 | autor: salvia divotvorna (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Preto
    je lepšie, keď sa to robí aspoň vo dvojici, aj to viac baví, aj sa pri tom dlhšie vydrží... :) Navyše len niektoré aktivity sa dajú vykonávať osamote, väčšinou je potrebný súper alebo spoluhráč. Alternatívy existujú rôzne, nechcel som ísť touto cestou, u nás to jednak nie je štandard a navyše je to takpovediac krajné riešenie. Super, že som ti pomohol rozšíriť obzory o novú tv show. :) Na poslednú otázku si dovolím neodpovedať, neprezradím z akého dôvodu, či zo snahy zachovať si tajomnosť, od hanby, z taktnosti, neskúsenosti, nevôle, zo zdravotných, politických, sociálnych, rasových, či osobných dôvodov. Z niektorých určite... ;)
    publikované: 13.04.2014 17:55:34 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Ešte
    som zabudol k tomu dodať, že to musí ísť ruka v ruke, strava a pohybové aktivity, samostatne to väčšinou nefunguje. Celkovo je to vždy individuálne u každého, každý má iný režim, iné dispozície, ale väčšinou je to len o chcení. Informácií je teraz množstvo, najťažšie je sa medzi nimi zorientovať, nedá sa robiť všetko, treba si vybrať, čo je komu najbližšie, na základe toho si určiť cieľ, nájsť tomu v živote miesto a vydržať. Ozaj to nie je až také ťažké, človek robí rýchle pokroky, keď pri niečom zostane, len sa na to akosi zabúda...
    publikované: 13.04.2014 18:08:10 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  6. a ty si kde v rebríčku krásy? v prvom šíku, či poslednom 10x10?
    keď si extakt, tak buď exakt aj ku sebe, ctihodný všadebol všetkovedel

    si si istý, že tvoja maličkosť nebola nikdy predmetom hanby tvojej frajl?

    a včul pravdivo



    publikované: 13.04.2014 19:52:34 | autor: krišpín (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. A teba
    ktorá krčma vypustila? :D Daj dačo po slovensky...
    publikované: 13.04.2014 20:28:14 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  8. primo tu amice, odpovedaj, azapád
    aj naši predkovia v Uhorsku ovládali maďaro-taliano-nemčinu,
    chceš sa javiť obmedzenejší od nich, čičo?

    publikované: 13.04.2014 21:00:58 | autor: krišpín (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Prišiel
    som ja niekedy k tebe domov a napádal ťa? Tu si u mňa doma. Ak sa ti u mňa nepáči odíď. Za prvé neviem kto si a za druhé sa ti nemám potrebu spovedať. Ak si našiel v článku svoje meno pod hviezdičkami, odkáž žene, že mi je jej ľúto.
    publikované: 13.04.2014 21:09:37 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  10. nie si ty veru schopný odpovedať, na čo si pýtaný
    predstav si, že môžem byť 16ročná deva, ktorej sa veta

    "Vyraz si s kamoškou po obchodoch a urob si radosť. Nezabudni sa pred tým pekne nalíčit a upraviť si vlasy."
    zdá sťa doneba volajúci BALAST, ktorého sa nedopúšťajú ani jej rovesníci v škole.

    adieu, rečni tu ďalej vo svojich obmedzených limitoch
    ale má to teenagerskú úroveň
    publikované: 13.04.2014 22:12:44 | autor: krišpín, ktorý môže byť dobre tak aj baladína, adzianina alebo fridolína (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. tie limity
    má každý, a čo sa týka krásy tak je to dosť subjektívne - autora tohto blogu zrejme nevzrušujú ženy s veľkými zadkami :D .. preto je podľa mňa rozumnejšie v tom celom vedieť na akú cieľovú skupinu sa svojím zjavom chce človek zamerať - a na základe zisteného sa buď daná osoba zmení sama na to čo si žiada jej vyhliadnutá cieľovka, alebo zmení toho druhého (ak zistí že sa dá, lebo je submisívnejší/a) ... problém väčšiny článkov ako tento tu a podobných v iných periodikách je v tom, že namiesto toho aby podnecovali vyselektovanie, tak tu sa snažia nanútiť jednotný model tzv. kontrolovaný chaos ... :D čo našťastie nefunguje a fungovať nikdy nebude..
    publikované: 14.04.2014 00:48:52 | autor: salvia divotvorna (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. ja by
    som sa odyho zastala,myslim,ze tu zbytocne donho drbkate.opisuje,co ma napozorovane a nakopava cielovku,ktorej sa to tyka.a ma pravdu,koho sa to tyka,nech zdvihne rit,koho nie,tak nemusi gagat ako by bol trafeny a dotknuty.
    2ody:s jogou sa pleties,nejde o blud,vyskusaj,vysledky na liniach su skvele a to teraz hovorim len o designe a nezmienujem dalsie suvisiace efekty.
    2salvia:veru,pravda,lenivsim uz svitli lepsie casy...
    a vysvetli mi niekto,ako funguje kontrolovany chaos?:-)
    publikované: 14.04.2014 10:51:23 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  13. Nie nie nie
    ja proti joge nič nemám, celkovo sú mi ázijské filozofie a cvičenia blízke, len mi to nepasovalo do článku s ohľadom na, ako hovoríš, "cieľovku". Mám dojem, že akékoľvek kardio cvičenie je pre začiatok vhodnejšie. Pri tom nie som žiadny zástanca kardia, u mňa je top intervalový tréning, ale s tým mám aj ja problémy, tobôž už nemôžem o tom napísať článok. Žaloby od osirelých detí proste nemám v pláne na nadchádzajúce roky. :) Len by som bol rád, keby sa väčší počet žien začal starať o seba, príliš veľa depresií tu lieta vzduchom a príliš veľa energie sa spotrebúva na ne, pritom sa veľký počet ľudí radšej venuje vytváraniu zla pre iných a nie dobra pre seba. Čo zaseješ, to žneš. Na smrteľnej posteli je už neskoro bilancovať chyby vykonané počas života. To sa samozrejme týka aj mužov, ale to už som odbočil...

    Kontrolovaný chaos to je šalviin obľúbený pojem :D, čo ja viem, tak je to vytváranie situácie, kedy niekoho zmanipuluješ tak, že sa ti dobrovoľne podvolí, proste mu vymyješ mozog vďaka niečomu, nejakej hrozbe, ktorú on nevie ovplyvniť, ale ty akože vieš, dáko tak... Čo, divotvorča, tak? :D
    publikované: 14.04.2014 12:13:51 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  14. aha,
    tak to by som s tebou suhlasila,ked stav rozkysnutosti uz zachadza pridaleko,treba pridat aj kardio, aby sa skor dostavili vysledky,nehovoriac o tom,aku sluzbu to vykona celemu organizmu.ja mam skusenost,ze jak joga,tak pilates robia,spevnuju a tvaruju svaly a ked uz su svaly,pekne spaluju tuky a netreba vymyslat s dietami.
    dalej si myslim,ze svoju osvetu mozes sirit dalej,lebo mas so svojim konstatovanim pravdu,ci uz sa to zenskym paci,alebo nie:-)

    dik za vysvetlenie,predstavovala som si pod tym nieco ine...halooooo,divotvorna,mala by si to odymu potvrdit,alebo vyvratit,nech viem,co si mam mysliet:-)))))
    publikované: 14.04.2014 13:55:44 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  15. Niečo
    k sexu, chudnutiu a kondícii.Kdesi som čítal, že dobrý sex je z hľadiska energetického a hormonálneho ako beh na 3km. "Prebehnúť" necelých 10 km alebo zavše aj pol maratón, to naozaj na kondícii a zbytočnom tuku poznať.V podstate tento poznatok mali už aj naši predkovia, hoci bez exaktných čísiel, iba z pozorovania: Dobrý kohút nepriberie.
    Nie je žena najkrajšia po dobrom sexe? Ak sú naše ženy nie najkrajšie, kde by sme my muži mohli začať hľadať príčinu a robiť nápravu?
    publikované: 14.04.2014 14:58:41 | autor: neviem nič (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. :D
    Dobrý kohút neprieberie, to si pekne napísal. Neviem, či je žena najkrajšia po sexe, vtedy ju určite najviac miluješ, ale to už nie je len o fyzickej kráse, tam ide o vaše vzájomné spojenie na vyšších leveloch.

    My muži môžeme byť veľmi nápomocní pri vytváraní podmienok pre ženy k tomu aby boli krásne, len to chce snahu aj mimo práce. Napríklad vo forme pomoci v rôznych činnostiach, aby ženy neboli preťažené, zrobené, zničené, každý človek potrebuje oddych a nikto unavený nevyzerá najlepšie. Pomôcť môžeme aj pri vytváraní kvalitného života, to je široká škála, každý je spokojný s niečím iným. V súčasnosti sú možnosti veľké, toto by nemal byť problém. Samozrejme, tu hrá rolu aj zdravie, genetiku neovplyvníš, no cvičiť sa dá takmer vždy, treba to skĺbiť, nájsť si niekedy čas, porozmýšľať nad tým, určiť si priority. Iste, cvičenie nič nezaručí, ale môže dopomôcť k lepšiemu zdravotnému stavu. Chorý človek môže viesť šťastný život, ale to záleží vždy od individua, niekoho to zlomí, niekto dokáže viesť šťastnejší život ako keď bol zdravý. Je toho veľa, treba vždy porozmýšľať aký je stav, ako ho zlepšiť, chce to súdnosť. A chcenie...
    publikované: 14.04.2014 19:45:29 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  17. kontrolovaný chaos
    nemusí byť nevyhnutne intencionálnou manipuláciou, niekto môže niečo cítiť istým spôsobom a dokáže si to presadiť ...
    publikované: 14.04.2014 20:21:52 | autor: salvia divotvorna (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. este som zabudla
    že to býva aj pekne vyargumentované a podané ako tvojmu životu prospešné :))
    publikované: 14.04.2014 20:30:11 | autor: salvia divotvorna (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. v pripade
    implementacie sexu,hovorite o pravidelnom?lebo to by som suhlasila,kalorie sa palia a ide o prijemnejsi proces,nez beh na pase:-)
    publikované: 14.04.2014 20:33:43 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  20. Slovník
    na teba šalvia! :) To sa aj normálne takto vyjadruješ?

    Každopádne dík, za vysvetlenie, len už toľko nemanipuluj. ;)
    publikované: 14.04.2014 20:47:56 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  21. zrejme hej aj normálne :D
    ja s tebou ale nemanipulujem, len sa pekne rozprávam ;)
    publikované: 14.04.2014 21:02:18 | autor: salvia-divotvorna (e-mail, web, autorizovaný)
  22. Tieto
    pojmy... Implementácia pravidelného sexu. :) 3 km stačia na páse 3-4x týždenne, ak platí to čo napísal "neviem nič", pri zdravom sexuálnom vzťahu nepotrebuješ už žiadne výkony, teda ešte pozor na stravu. Len mi v tejto súvislosti napadá ten extrém, že sa niekedy stáva, že ľudia prepadnú cvičeniu a preháňajú to s ním. Len aby sa potom nesexovalo až príliš. Či to nevadí? :D
    publikované: 14.04.2014 21:06:29 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  23. Nie?
    :) Veď ja som rád, to bolo len malé podpichnutie. ;)
    publikované: 14.04.2014 21:10:10 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  24. vzhľadom
    na to, že tvoja rola v tom kontrolovanou chaose je nateraz ešte stále dosť nejasná tak to ani nepopieram úplne ;) ale, keď chceš byť ty ten zlý tak kľudne buď :D
    publikované: 14.04.2014 21:19:19 | autor: salvia-divotvorna (e-mail, web, autorizovaný)
  25. Vizitku som ti ešte nedal? ;)

    odyseus
    šíriteľ osvety/mediátor/nevládca

    kontakt: odyseus.blog.sk
    publikované: 14.04.2014 21:43:28 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  26. zabudli
    ste sa pozastavit na intencionalnej manipulacii,ja uz to guglim:-)

    treba este vyjasnit,co je sexovat az prilis,lebo extremne presportovanie je nebezpecne,o tom je vela dostupnych dokazov...
    publikované: 14.04.2014 22:01:56 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  27. Nás tá
    šalvia cvičí, že? :)

    Čo je príliš veľa sexu si musíš vyjasniť s priateľom, 100 km týždenne sa asi nedočkáš. :) Ak hej, tak gratulujem. :D
    publikované: 14.04.2014 23:03:01 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  28. hej,
    cvici:-)

    100km,hm,nemam sajnu,jak to prepocitat..asi sa vykaslem na teoreticku pripravu a necham veciam volny priebeh,uz sa to blizi:-)
    publikované: 15.04.2014 12:29:34 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  29. Á?
    :D Aký som zvedavý, že? 100 km som dal len tak od oka, podľa neviem nič koeficientu, čo dáva výsledky od 5x denne po 5 polmaratónov do týždňa cca... :)
    publikované: 16.04.2014 01:34:20 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  30. nuz
    co si vybrat,ked mame nespolahlive koeficienty?:-)))
    publikované: 16.04.2014 11:56:07 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  31. Možno
    posúvanie hraníc... :D
    publikované: 16.04.2014 14:49:12 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  32. v takom
    pripade,som obvykle za:-)
    publikované: 16.04.2014 15:28:18 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  33. odyseus
    takže si trúfaš na tých 5x/deň-noc ? :D
    publikované: 16.04.2014 15:29:17 | autor: salvia divotvorna (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. odyseus
    takže si trúfaš na tých 5x/deň-noc ? :D
    publikované: 16.04.2014 15:29:55 | autor: salvia divotvorna (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. tazko
    povedat takto bez rozcvicky,jak telo vypadne z rytmu,na vykonoch to poznat.tot v saune,jak som bola,tocila sa mi hlava a dlzky v bazene som klamala a ulievala sa jak to len slo:-)
    publikované: 16.04.2014 15:54:48 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  36. súhlas
    s bonnie, na 5x denne treba prax pornoherca, priateľku nymfomanku alebo šikovnú pravačku... :D Zase, čo človek nespraví pre pevný zadok... :) Alebo namakaný biceps... :D
    publikované: 16.04.2014 16:17:36 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  37. LOL
    5x/denne,je fakt dost,skoro ako vrcholovy trening,kaslat aj na zadok a biceps,nech si to nechaju profici:-)
    publikované: 16.04.2014 19:47:21 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  38. he
    ako rýchlo ste to vzdali, dokonca bez vyskúšania :D
    publikované: 16.04.2014 20:18:47 | autor: salvia-divotvorna (e-mail, web, autorizovaný)
  39. salvia,
    a co keby si sa na test obetovala ty?:-))
    publikované: 16.04.2014 20:46:48 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  40. obetovala?
    mne to príde celkom ako príjemný relax. veď deva sa môže priviazať k nejakému oltáriku a junák nech sa činí ;)
    publikované: 16.04.2014 22:44:07 | autor: salvia-divotvorna (e-mail, web, autorizovaný)
  41. aleze
    5x?vsak to budes priviazana cely den,alebo aspon 1/2...btw,ze oltarik:-))
    publikované: 17.04.2014 12:53:44 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  42. Nevzdali
    sme to, len sa nám to nespája so zdravým vzťahom. Problém nie je v tom, že 5x denne, to sa dá, ale každý deň 5x denne, tak to už je moc. Si to predstav 5x denne na tvrdo. Niéééé! Nie tak! :D To trenie. Auč! To chce veľa lubrikantov. :) A kopu voľného času. A oltárik. :D To je fakt len pre profíkov. A na dovolenky. :D
    publikované: 17.04.2014 14:01:08 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  43. nikde nebola reč o zdravom vzťahu k inému človeku,
    ale k svojmu telu,

    teraz aj vďaka debate tuto
    https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20131203222933AAahgII

    tu ďalšia "exotika"
    http://www.cas.sk/clanok/159504/totalne-vycerpany-beckham-victoria-chce-sex-5-krat-denne.html
    http://www.pluska.sk/soubiznis/mel-b-potrebuje-sex-5-krat-denne.html
    http://magazin.atlas.sk/sex-a-flirt/sex-7x-denne-co-spravi-s-telom/822047.html
    :D

    to vyzerá, že Slováci oproti iným ani v posteli nejako nie sú úžasní/é :D
    pričom vlastne keď si to tak zoberieme čo si vyššie v článku popísal, tak sa tomu ani nečudujem, keď niekomu robí problém pravidelné denné fyzické cvičenie - ráno i večer, tak prečo by sa mali unúvať dokopať k tomuto keď v prípade žien je potrebné aj zapojiť myseľ a vhodne ju naladiť ...

    odyseus inak ta tvoja ocd by ti mohla byť pri realizácií tohto cvičenia veľmi nápomocná ;)
    publikované: 17.04.2014 21:18:52 | autor: salvia-divotvorna (e-mail, web, autorizovaný)
  44. podla
    mna to su marketingove plky,uz ich vidim 5xdenne,kazdy den...kecy:-)
    publikované: 17.04.2014 21:41:31 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  45. :D
    Na tom 63kg chlapovi je vidno, že 7x denne zaberá. :) U nej je to sporné, zmena stravovania mala podľa mňa väčší efekt ako sex, keď ju tak vidím, tak ona hádam ani nevedela, či sexujú alebo nie. :D

    Beckham si liečil achilovku a sexoval 5x denne, hej, to znie vierohodne. :)

    Celkovo sú to kvalitné zdroje a štandardné prípady. :D
    publikované: 17.04.2014 23:42:44 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  46. ktovie
    co robil popri lieceni achilovky premier,... ze by 5x denne?:-)
    publikované: 17.04.2014 23:48:26 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  47. Pán
    Premiér počas svojho liečenia určite sexuálne neabstinoval. Všetci sme mohli vidieť, že po-písk-písk minimálne svoju kampaň. :D A na neho sa písk-písk 60% voličov. Písk-písk sa tam krížom-krážom, všetci všetko, zato tá dlhá rekonvalescencia. :)
    publikované: 17.04.2014 23:57:09 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  48. tak
    ten prvý zdroj je celkom ok podľa mňa :D
    publikované: 18.04.2014 04:26:06 | autor: salvia-divotvorna (e-mail, web, autorizovaný)
  49. Len
    výsledky sú sporné. Celkovo sa tu bavíme o extrémoch, tie sa nedajú riešiť plošne, vyžadujú si individuálnu pozornosť. Netvrdím, že neexistujú páry, kde 5x denne je realitou, ale ako to bolo spomenuté v jednom z tých príspevkov, je to v poriadku, len ak si myslíš, že je to v poriadku. A vyhovuje to obom.
    publikované: 18.04.2014 11:40:06 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  50. aj keby
    sme sa bavili o extremnejsich pripadoch,v dlhodobom horizonte,pochybujem,ze plati 5xdenne...
    publikované: 18.04.2014 13:20:21 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  51. V
    reálnom svete je to určite komplikované, keď sa započíta práca, záujmy pomimo, nebodaj deti, tak až nemožné. Len si predstav to, ako by vyzeralo vyrovnávanie priemeru alebo ako to nazvať. Ó, včera sme boli u vašich, sexovali sme len raz, dnes musíme deväť krát. :D
    publikované: 18.04.2014 16:37:15 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  52. no,
    a co ked ma niekto z paru chripku,alebo je na sluzobke,nasledne vyrovnavat skore=masaker:-))
    publikované: 18.04.2014 17:15:53 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  53. ta práca
    je podľa mňa rovnaká výhovorka ako keď sa kvôli nej niekomu nechce klasicky chodiť cvičiť

    alebo tie deti - veď keď sú malé a matka je s nimi stále doma, tak je v postate stále k dispozícií aj v otázke sexu ... potom keď už chodia do škôlky či školy nie sú skoro vôbec doma

    publikované: 18.04.2014 17:23:49 | autor: salvia-divotvorna (e-mail, web, autorizovaný)
  54. alebo
    tie deti,aj ked je mamina na MD,poskytnu dietka anytime priestor,aby rodicia mohli plnit stanovene sexualne kvoty?:-)
    publikované: 18.04.2014 17:37:10 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  55. Práca
    je výhovorka? :D Keď sú dvaja ľudia na dvoch rozličných miestach? Samozrejme záleží na druhu, ale myslím, že väčšinou je to dosť veľká prekážka pre 5x denne.

    Deti sú väčšou prekážkou ako sa na prvý pohľad zdá, špeciálne keď začnú behať...

    Chrípku má zvyčajne len jeden, musí sa obetovať pre dobro toho druhého. :) Služobka vyžaduje veľa videohovorov... :)
    publikované: 20.04.2014 12:36:52 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  56. na tých služobkách
    by sa mohli využívať teledilda

    http://gizmodo.com/teledildonics-the-weird-wonderful-world-of-social-sex-1516075707

    pokiaľ sa ale zamkneš v nejakej izbe tak tie deti sa tam nedostanú..
    publikované: 20.04.2014 15:41:11 | autor: salvia-divotvorna (e-mail, web, autorizovaný)
  57. Určite
    si to užiješ, keď budú plakať vedľa v izbe. :) Zvrat, deti sú najlepšia antikoncepcia, vám nič nehovorí? :)

    Tento výrobok vyzerá veľmi zaujímavo. Ďakujem, že si svetlom v našich životoch. ;)
    publikované: 21.04.2014 00:46:18 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  58. :-)
    sal sa zda byt velmi uzitocnou:-)
    publikované: 21.04.2014 13:24:44 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  59. Bezpochyby
    je. Pozri ako nás osvecuje. :) Len treba mať vždy na pamäti, že sa situácia môže rôzne vyvinúť, aby to nedopadlo nejak takto:

    http://www.youtube.com/watch?v=rxu_oRM3Djs
    publikované: 21.04.2014 13:47:53 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  60. LOL
    ake vizionarske,ak ta technologia este neni vyvinuta,pride to...a ja len dufam, ze z nej budem vynechana:-))
    publikované: 21.04.2014 15:44:20 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  61. Tlačia
    nás veru, aby sme nijako nijakovsky za prah nevychádzali... :D
    publikované: 21.04.2014 17:44:32 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  62. ten zvrat
    o deťoch a hak mi však fakt nič nehovorí, je to dosť nelogické ;) najlepší je celibát alebo nejako sa prepracovať k neplodnosti
    publikované: 21.04.2014 22:43:08 | autor: salvia-divotvorna (e-mail, web, autorizovaný)
  63. Samozrejme
    to nemôžeš brať do slova... Ak nie teraz, raz pochopíš... :)
    publikované: 21.04.2014 23:17:34 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  64. ty si nejaký veľký optimista
    keď veríš, že sa jedného dňa prepracujem k vlastným deťom :) väčšinou skôr či neskôr od niekoho upočujem, že vhodnejší by bol otvorený vzťah, a tí čo tak neučinia nedostali odo mňa dostatočné info o mne :D

    ale aby to bolo i trocha k téme: tak Slováci sa mi nezdajú veľmi emancipovaní, aby s nimi niekto ešte decko chcel mať .. ;)
    publikované: 22.04.2014 17:54:40 | autor: salvia-divotvorna (e-mail, web, autorizovaný)
  65. sal,
    zasah!:-))
    publikované: 22.04.2014 18:11:50 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  66. Preto
    sa na Slovensku odjakživa pije! A káže katolícka viera. :)
    publikované: 24.04.2014 15:13:56 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  67. takže potom
    skutočným dôvodom prečo sú viaceré Slovenky nie veľmi pekné, sú ich vlastné mužské náprotivky :DD ;)

    publikované: 24.04.2014 21:36:37 | autor: salvia-divotvorna (e-mail, web, autorizovaný)
  68. Á
    no aj. Podstatnejšie však je, že o Slovákoch sa žiadne nonsensy netvrdia. Len Ohýbaj ma mamko, dokým som ja Janko. :D
    publikované: 25.04.2014 00:01:11 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014