Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rady pre nerozhodnutých voličov

OKS:
Chcete pomôcť strane konečne získať viac ako 10 tisíc hlasov? Chcete zrušiť dane? Ste intelektuál a nikto vám nerozumie? Nie ste intelektuál a aj tak vám nikto nerozumie? Myslíte, že je to OK? Veríte na zázraky? Voľte túto stranu!
 
SDKÚ- DS:
Páči sa vám Mikloš a Radičová? Tiež radi beháte a bicyklujete? Tešíte sa na skupinky? Celý víkend ste oslavovali, že niekto konečne vypálil rybník Kaníkovi? Modrá je dobrá? Alebo mate radi inú farbu, ale modrej vode sa nevyhnete? Voľte túto stranu!
 
SMK:
Ste Maďar? Ste Slovák? Je vám sympatický fakt, že niekto dodržiava dohody? Potrebujete nejaké dotácie na ovce a veterný mlyn? Tiež si sem tam dáte fľašu vínka v rodinnom kruhu? Chutí vám guláš? Voľte túto stranu!
 
SDĽ:
Zabudli ste, že SDĽ už neexistuje? Alebo volíte iba pravú SDĽ, ktorá nemá s Ficom nič spoločné? Tiež chcete získať peniaze pre svoju obec zo štátnych peňazí? Ste ľavičiar a ešte k tomu aj demokrat a nebodaj aj Slovák? Voľte túto stranu!
 
KDH:
Nemáte radi strany, ale radšej hnutia? Tiež chcete vedieť, či na zoznamoch zákazníkov prostitútok budú aj poslanci? Bojujete proti homosexuálom vo svojom okolí? Páči sa vám Lipšic? Mate radi matematikov? Voľte toto hnutie!
 
Agrárna strana vidieka:
Chcete nové a neznáme tváre? Mate radi pesničky od Vidieku a vaša najobľúbenejšia je Vidiečan? Dojíte každé ráno kravy? Myslíte si, že ak agrárnici zvládnu hnoj na poli, zvládnu ho aj v parlamente? Voľte túto stranu!
 
SMER- SD:
Myslíte si, že Fico je chlap? Tiež ste chceli byť archeológom ako Čaplovič? Očakávate, že sponzori budú za progresívnu daň? Bojíte sa, že ak by Fico nebol vo vláde, tak by ho definitívne trafil šľak? Voľte túto stranu!
 
ZRS:
Chýba vám už ôsmy rok Janko Ľupták a jeho pracujúca inteligencia? Nudia vás prenosy z parlamentu? Hrdzavie vám keľňa? Potrebujete omietnuť dom? Milujete rozprávky o hlúpom Janovi? Veríte, že robotnícka trieda zmení svet? Voľte túto stranu!
 
KSS:
Je vám sympatická Bollová zo Senice? Tiež ste sa učili ruštinu a nemáte ju ako využiť? Chcete zmeniť systém a zrušiť zahnívajúci kapitalizmus? Súhlasíte s Ondriášom a jeho koncepciou notrokárov (nových otrokárov), ktorí kolonizujú Slovensko? Stáli ste s Klubušickým na barikádach? Tiež máte veľké uši ako Ševc? Voľte túto stranu!  
 
Prosperita Slovenska:
Neviete sa dočkať Švajčiarska? Kupujete si aspoň Milku? Máte radi neznáme strany, ktoré sa zmôžu na bilbordy a inzeráty v novinách? Nemáte radi falošné tóny? Poznáte vôbec Zvrškovca? Že je to váš sused? Tak potom nie je o čom. Voľte túto stranu!
 
Nádej:
Pretekáte na motokárach? Je vám smutno za zrušeným kinom Nádej v Bratislave? Máte radi strany s nádejným názvom? Chcete prekrúžkovať Fera Tótha na popredné miesto? Tiež by ste zavreli všetkých umelcov do blázinca? Voľte túto stranu!
 
Misia 21- NKD:
Fandíte zakladateľom strán- profesionálom? Tiež ste radi, že Šimko sa stal konečne predsedom? Máte radi sci-fi o vesmírnych misiách? Pozeráte Star Trek? Razantne odmietate, že samotná Misia 21 je sci-fi? Pripomína vám NKD NKVD? Máte strach? Voľte túto stranu!
 
Strana občianskej solidarity:
Páči sa vám S.O.S. ? Volili ste SOP? Chýba vám Schuster? Podporujete košické projekty? Chcete zakrúžkovať kamaráta z krčmy? Voľte túto stranu!
 
HZD:
Veríte prezidentovi? Máte radi HZDS bez S? Chceli ste voliť HZDS, ale zle ste na to videli? Myslíte národne a konáte sociálne? Voľte túto stranu!
 
SF:
Nemáte radi strany, ale radšej fóra? Páči sa vám Martináková? Volili ste SDKÚ, ale chcete zmenu? Páčia sa vám nič nehovoriace bilbordy s otrepanými frázami? Ste feministka a fandíte Pietruchovej? Páči sa vám, že väčšina novín, kde bol Kotian skrachovala? Veríte predvolebným sľubom? Voľte túto stranu!
 
SNS:  
Tiež si myslíte, že pravá SNS je iba tá s Janom Slotom? V noci sa budíte a máte strach, že nám Maďari kradnú juh? Chcete sa zamestnať v KIA? Vravíte, že sem- tam nejaké poldeci nazaškodí? Zháňate bič, keď už máte malý dvor? Voľte túto stranu!
 
Ľavicový blok:
Páči sa vám Kalman? Ste ľavý, ale Fica voliť nebudete? Očakávate, že bude opäť na poslednom mieste kandidovať Igor Kubiš, legenda STV? Voľte túto stranu!
 
ANO:
Boli ste svojho času ako Štúr za Rusko? Stačí vám Rusko? Chcete viac blondínok v politike? Tiež si myslíte, že Paľka nemá nikto rád? Chýbajú vám objektívne správy na Markíze, ktoré by informovali o vašej strane aspoň hodinu denne? Áno? Voľte túto stranu!
 
ĽS- HZDS:
Tiež si myslíte, že Vlado je jediný poriadny chlap? Obávate sa, že pri ceste do volebnej miestnosti zabudnete okuliare? Neviete, čo zanemená to ĽS? Metie vás to? Otca národa si však nedáme, nemyslíte? Voľte túto stranu!
 
SNK- SV:
Neviete, čo táto skratka znamená? Ste za vzájomnosť? Ste za národnú koalíciu? Chýba vám Stano Pánis? Rád volíte stranu, ktorá má veľké šance byť na poslednom mieste? Vidíte v tom biblické prví budú poslednými? Voľte túto stranu!
 
Slovenská ľudová strana:
Chýba vám HSĽS? A tiež Vojto Tuka a Šaňo Mach? Chcete zakrúžkovať Kotlebu? Alebo by ste si radšej dali kotletu? Za Boha a za národ? Voľte túto stranu!

Politika | stály odkaz

Komentáre

  1. ako na to
    Ktorá strana má vo svojom programe podporu pre
    zamestnancov /zdravotníctva,školstva,železníc .../??
    Nie je dosť dobre možné v konkrétnom prípade
    podporiť zamestnávateľa aj zamestnanca.Ktorá pol.strana to rýchlo pochopí má okamžite
    o 10% viacej voličov. Nevadí ,ked to po voľbách
    nesplní. Ved sľuby sa sľubujú ....
    publikované: 12.05.2006 19:52:31 | autor: kako (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Niet koho voliť !
    Pretože táto protiprávne rozdelená,morálne zdevastovaná a rozkradnutá krajina
    je v totálnom područí neo-komunistickej,pseudo-demokratickej,
    boľševicko-rannokapitalistickej,Štbácko-feudálnej Mafie.


    konfucius.webovastranka
    publikované: 06.07.2007 13:01:35 | autor: Konfucius (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014