Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Preinštalujte hviezdy!

...download for free from the night sky
Myslím, že hviezdy sú dnes úplne rozhádzané. Od rána sa všetko drbe a nič nie je tak, ako by malo byť. Som jediný, kto má z dnešného dňa také dojmy? Nájde sa ešte niekto? "Všetko čo sa má pokaziť sa pokazí." Tak tuším hovorí niektorý z Murphyho zákonov. A ono to fakt je tak. Môžem to zvaliť na zlú konšteláciu hviezd? Alebo na koho? Ak by to bolo tou zlou konšteláciou hviezd, trebalo by ich nejak preinštalovať a aktualizovať, lebo toto je už trochu veľa aj na koňa. Zatiaľ síce nedrblo na mňa žiadne lietadlo, ani ma neprevalcoval valec, len dnes proste nič nevychádza. Neznášam také dni. Súputníci, ozvite sa, nech viem, že nie som sám. Lebo inak si budem musieť asi objednať termín u špecialistu. :D

Ventil | stály odkaz

Komentáre

  1. Dodow,
    Kliiiiiiiiiiiiiiiid! Je prilis vela "entit", na ktore to mozes zvalovat. Ale kym ich co i len vymenujes, zomries. Pozri do Slnka / na Mesiac / do zrkadla a zacni tym, ze chytis najblizsiu hviezdu a posunies ju tam, kde by si ju chcel mat. (Cestou ju skus ukecat, ze to vlastne chcela sama, lebo ta povodna poloha nebola to prave orechove. ;-)
    Ak si este hore, tak vyjdi von, kuken hore, a - sam si to napisal - download for free... teraz /zajtra skus upload! (jasne, ze for free, too - nemozes cakat, ze ti hviezdy za volaco podakuju, su to Bohovia ;-) Skus parkrat nezistne dat - a uvidis, ze ten download sa spusti sam.
    publikované: 07.03.2012 23:39:08 | autor: UtherDoul (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Dodow:-)
    noci sú ešte veľmi chladné, len cez okno mrknem na nich sem-tam:)) , ale s tým súhlasím, že všetko čo sa má pokaziť, sa pokazí pokaziť:)) u nás poslednú dobu často vypadla elektrika, a včera vypli v celej ulici, aby vykonali špeciálnu revíziu, asi sa zľakli, že čo keď sa to stane práve v deň voľby .... vieš si predstaviť ten chaos byť skoro celý deň bez elektriky :))
    publikované: 08.03.2012 15:17:52 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014