Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ludska hlupost je nekonecna


                 Ľudská hlúposť je naozaj nekonečná,nejaký hlupáci ti budu vždy niečo tvrdiť čo nie je pravda a ty to vieš,vysvetľuj im ot do omrzenia až by to mali pochopiť,ale oni to nepochopia lebo sú tak primitívny.
            Ako ma štve ľudská hlúposť a určite nie som sama,teraz som nahnevaná viac ako hodinu niečo hlupákom vysvetľujem lebo útočia a nechápu alebo nechcú pochopiť,ale oni si furt hovoria svoje a do kolečka. Až sa mi pri nich rozum zastavuje aký sú hlúpi každý to chápe len oni ne čím ot asi bude že by boli primitívny.Nevšímajte si moje myšlienky to som len nahnevaná a niekde to musím napísať aby som sa upokojila lebo písanie mi pomáha a keď to dopíšem budem pokojná.
                         Aj vám sa niekedy zastaví rozum nad ľudskou hlúposťou niektorých ľudí,lebo ja to doslovne neznášam ,čo nechápem to nemám rada,ale ja som trpezlivá vysvetlím a rada,lenže keď ani po stý raz to niekto nechápe a bude ešte útočiť,tak to nepochopím.
                    Či to už niekto robí naschvál alebo za to nemôže len je taký hlúpi a primitívny? Ja už neviem,ale taká niečo ma rozčúli a poriadne,neviem ako vás,ale mňa to doráža taká demencia.

uvaha | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014