Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Blog.cz

Takže som vyrobila novú rubriku v ktorej budem hodnotiť webhostingy. Začínam webhostingom, kde som začínala ja, blog.cz.
Takže. Ja som začínala blogom na blog.cz. Bolo to aj preto lebo som iné nepoznala, no vybrala by som si to aj keby som poznala?

Blog.cz má, pre mňa prehľadné nastavenie. Tie základné veci tam človek urobí rýchlo a ľahko. Napísať článok ja tam jednoduché.
-Design:
Človek sa v tom vyzná. Žiadne kódovačky. Sú tam už prednastavené šablóny, ktoré pribúdajú no môžete si tam vytvoriť i vlastné designy, a to dosť jednoducho. Stačí nahrať obrázky do správnych kolónok,  zadať rozmery a je to.  Dajú sa tam urobiť dokonca aj prepracované designy. Dnes som našla blog, ktorého design nemá chybu:
http://hudebni.blog.cz/človek by si ani nepomyslel že je to na blog.cz že? :)
-Rozšírenia:
Tu tím blog.cz stále pracuje. Stále pribúdajú nové a nové možnosti.
Ankety pod článkom, ankety v menu, hodnotenie článkov, komentáre k článkom, fórum na blogu, galéria, autorský profil, voliteľné boxy v menu, pod záhlavím a pri zápätí, vyhľadávanie, odber noviniek...no funkcií je tam dosť :)
-Články:
Ako som už spomínala články je tam vážne ľahké písať.
Funkcie v článkoch sú však troška obmedzené. Editor je troška menej rozvitý, ale tie hlavné veci sú tam: odkazy, nestavenie písma (vekosť [ale nie číselné!] ,farba a pozadie), perex, index, zarovnanie textu, vloženie tabuľky, odrážky, vloženie obrázkov, videa a smajlíkov. No ale však to stačí :)

No, ako webhosting mi tam chýba CSS kódovanie, ale človeku to vystačí.

Screen:





Moje hodnotenie: 87%

Webhosting | stály odkaz

Komentáre

  1. Dobrý!
    Líbí se TI to tak co už?
    publikované: 21.03.2010 20:40:23 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014