Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Heuréka, ecce homo!

Po 462 dňoch existencie, 21 článkoch a niekoľkých veľmi príjemných odozvách od Vás je na čase predstaviť to dievčisko, ktoré tu niekedy teatrálne, s pátosom, príležitostným pesimizmom či miernou opicou rozpisuje strasti aj radosti, reflexie, spomienky a nápady. Niekedy jej až horí pod prstami. Doslova.
Vek neprezradím. Naučila som sa nové slovo "touché" ale nejako sa mi nepodarilo zakomponovať ho do vety, v ktorej zreteľne odvôvodním, prečo tak neučiním. Pripíšme to mojej mladíckej roztopašnosti :). Keď budem stará, budem mať na to už právo. Právo na beztrestné kamuflovanie veku. A pritom nespôsobím spoločenskú blamáž, fiasko či faux- pax. (Mám rada tieto slová a s chuťou ich používam aj tam, kde sa absolútne nehodia)
Som čoskoro končiace psychologické šteňa. Ak ale zasiahne vyššia moc a náhly prílev talentu, budem MOŽNO profesionálna bloggerka alebo čokoľvek podobné, kde sa využíva pisateľské črevo. Písanie je moja veľká vášeň, oslobodzuje, otvára obzory, dovoľuje lietať, hrať sa so slovami..Veď viete :)
Mám rada zvieratká. Som hrdá majiteľka dvoch psov, mačky, králika, andulky, brata a po novom moju kolekciu doplnil skoro dvojmetrový trnavský oriešok. Nieee, nie je to pes. Jedine, že by aj psíci mali rodný list, auto a vedeli rozprávať. :)
Okrem toho zbožňujem kávu, bosé nohy v tráve, letné rána aj letné večery, spln, vodu, víno, živé kvety, art deco, 20-te a 50-te roky, šaty a vysoké topánky, bloggovanie, spanie, kultovú muziku, kvalitné filmy (výsostné postavenie majú Raňajky u Tiffanyho), Meryl Streep, paradajky, čokoládu, syr (nie je podmienkou požiť naraz), náhodné stretnutia a prekecané noci, červený lak na nechty, veľké náušnice, "slnečných ľudí", moje spriaznené duše, lentilky, krásne fotky, Dalajlámu a iných múdrych ľudí, umelcov, sneh na konároch, poľné cesty, stromy na jeseň a obilné polia pri západe, anjelov a vážky, Matkinove knihy a nezávislosť akú prináša Pohoda. Polárnu žiaru, tulipány, hnutia, ktoré majú zmysel, tanec. Trampolíny a bublifuky. ....Boli by sme tu donekonečna!
A o tom, čo rada nemám? O tom sa neoplatí písať. La vie est belle :)

Pravda je takáto! | stály odkaz

Komentáre

  1. Si DRŽKA
    Ja mám papier na to že som padol na hlavu s obľubov tým argumentujem vlastne už nemám ukradli mi h o aj so zdravotným záznamom. Si proste bomba. Špičkovo strelená.
    Kurnik šopa nevieš kde mám kalkulačku ??
    publikované: 10.01.2013 01:12:28 | autor: Guma (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    ďakujem, kalkulačku skús pohľadať v črepníkoch, ja si tam tú moju odkladám, nech mi nepripomína,aká som tupá z malej násobilky :)
    publikované: 10.01.2013 14:23:30 | autor: LuciaLux (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014