Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Diskusné fórum o evolúcii a evolucionizme

Vznikol život, alebo bol stvorený Bohom? Existuje vývoj, alebo je všetko vopred dané? Je vedomie iba zoskupenie auton´mnych replikujúcich sa informácií, alebo je darom od Boha?
Asi som mal nejaký black-out, pretože čisto impulzívne som si spojazdnil na doméne diskusné fórum, ktoré by sa malo zaoberať diskusiami o evolúcii, o evolucionizme, o alternatívnych konceptoch bytia... a podobne.
Po vyprchaní entuziaistického kŕča prišiel čas na racionalizáciu. Prvý argument bol, že uverejňujem svoje články o evolúcii v blogoch a občas sú tam diskusie. Blog však moc na diskusie nie je stavaný. Navyše sa pokúšam v rámci svojho myšlienkového projektu Anima Et Machina rozvíjať svoje predstavy vzniku a vývoja vedomia a ľudskej kultúry.
Druhý argument sa objavil, keď som sa pokúšal nájsť nejaké slovenské fôrum na túto tému a nepodarilo sa mi, čo neznamená, že nie sú.
No diskusné fórum pod názvom Anima Et Machina Fórum je tu ,a ak má niekto potrebu diskutovať o tom, prečo je aj on tu na svete, a prečo je práve taký aký je, po zaregistorvaní má možnosť.

Evolúcia | stály odkaz

Komentáre

  1. Forum vyzera dost profesionalne...
    ....,preto sa tam ako neprofesional asi nebudem motat.:-)
    publikované: 24.06.2008 17:18:29 | autor: sestko (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ale to je škoda
    však ja tiež nie som profík. Na teba som práve myslel, že snáď - možno - prípadne... Neregistrovaný môže iba kecať, registrovaný aj zakladať témy, takže môžeš prípadne skúsiť.
    publikované: 24.06.2008 17:30:32 | autor: daimonion (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014