Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prezident sa v plnej sile a zdraví dožíva 100 rokov

Po dôchodkovej reforme po roku 2040...asi takto
-        Do práce  musím chodiť vlakom, pretože som o vodičák prišiel ako zdravotne nespôsobilý.
-    Potom, čo mi vo vlaku štikne lístok sprievodca s barlami, vystupujem. Vystupujem veľmi opatrne. Mám totiž len jedno oko.To pravé mne vypichol 70-ročný očný chirurg pri odstraňovaní šedého zákalu, keď sa mu triasli ruky, pretože mal Parkinsonovu chorobu.
-    Striedajú sa rušňovodiči a  z lokomotívy vyťahujú prvého rušňovodiča na invalidnom vozíku.
-    Prechádzam železničnou halou, ktorú stráži zhrbený policajt, s dvoma hluchými kolegami

vedúci oddelenia

-     Vychádzam von a idem na električku. Vodička žiada cestujúcich, aby jej povedali, kde má zastaviť, pretože trpí stratou pamäti.
-    Vystupujem a mám hlad,
v reštaurácii mi čašník oznamuje, že jedlo dostanem, ako náhle sa podarí dostať kuchára z náhleho spánku.
-    Objednávam si pivo, ale čašník než dôjde k môjmu stolu, mi donesie len pol pohára, ostatné je na jeho  trasúcich  rukách
-    Chcem zaplatiť, ale čašník nerozozná dvadsiatku od dvestovky.

mzdová účtovníčka

-    Idem domov. Moje deti vo veku 48 a 50 rokov sa ma pýtajú, či by som im nepomohol nájsť nejakú prácu? Nie, deti moje, na to ste ešte príliš mladí.
-    Večer idem do Národného divadla na Labutie jazero.
 Predstavenie je hneď v prvom dejstve zrušené, pretože 63 ročná baletka, predstaviteľka hlavnej úlohy, spadla a zlomila si krčok bedrového kĺbu.
porada vedenia
-    Vraciam sa domov.

/zamkol som šatňu, nezamkol som/

Odložím obe protézy. Pustím televíziu a sledujem celoštátne oslavy narodenín prezidenta Gašparoviča, ktorý sa k našej radosti v plnej sile, v zdraví a sviežosti dožíva 100 rokov.

 

Čas, ten nezastavíš | stály odkaz

Komentáre

  1. chvalabohu
    zialbohu je pre mna legendarna veta:-)netusim,kolko by som toho musela vypit,aby som ju dokazala poskladat:-)))btw,neviem,ci nasa ustava umoznuje tolko funkcnych obdobi,ale vsak,ak bude fico premierovat,nebude problem zasiahnut do nej a priatelsky ju upravit...
    publikované: 13.11.2011 21:17:52 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. aj ja chvalabohu
    ale aj žiaľbohu, lebo mi pán ortopéd povedali, že by som mohla ísť pokojne do cirkusu, taká som zdravá a ohybná... no jo, ale žiaľbohu, po dlhodobých bolestiach neznámeho pôvodu musíme pátrať ďalej... ale ortopéd je starý múdry a šarmantný pán jasného rozumu a teda netresol žiadny brebt... ani ja, som povedala: Omakajmatuto a ajmatoto!! čo je po Japonsky, tuto bolí, vylieč ma!... no nič, porozmýšľam o tvojej vízii, kde ma stretneš, až prídeš v roku 2040...
    publikované: 14.11.2011 15:57:14 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014