Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Milanom k dnešným meninám...

Aspoň touto cestou chcem popriať všetkým Milanom veľa zdravia, tvorivého ducha a veľa šťastia v živote.

  Ako nezamestnaný si nemôžem dovoliť všetkým mojim priateľom a kamarátom s týmto menom (a či už bývalým kolegom na pracoviskách) odoslať SMS – ky s blahoprianím, takže aspoň takto.

 

  Je mi smutno, že pri takej príležitosti zároveň chcem všetkým blogerom oznámiť, že na tomto blogu končím, lebo v živote by ma nenapadlo, že sa raz ľudia budú medzi sebou hádať kvôli mojim príspevkom.

 

  Tým, že k tomu došlo medzi dvoma blogermi (a to tak, že ak by mohli, tak by na seba vytasili ešte aj zbrane), tak som sa rozhodol neprilievať olej do ohňa.  (Pre nezainteresovaných iba uvádzam, že príspevok bol na blogu zverejnený 20.11.2009)

 

  Záverom sa chcem takto poďakovať blogerovi Miťovi, ktorý veľmi výstižne napísal k môjmu článku toto:

Víte co mi osobně vadí nejvíc páni a dámy?

To, že publikovaný příspěvek, spočátku komentovaný k vlastní problematice, se na blogu pravdivom, kde se lže až až, zvrhne ve vyřizování si účtů a osobní korespondenci dvou a více blogujících, ve věci absolut odtažité od samotného příspěvku.

Voběsil se člověk, nešťastnej, protože všechno vodmakal, a vodstřelil ho nějakej mlíčňák, kterej se neumí postavit čelem a nést zodpovědnost, kariérista neschopnej, kterej neumí nic jinýho než americky a lízt do prdele.

A už vidím, jak se ho někdo zastane, metalurga. To, že zodpovědnost hodil na druhýho, aby se udržel by ho stálo místo.

Víc nejdu psát.

A do Cokomilky se, vážení nenavážejte jen proto, že má jinej názor.

Nebo sem napište, že chcete pouze souhlasné komentáře k odborovýmu hnutí u Jústílky, a já to ani číst nebudu a půjdu do postýlky.

I tak Ajojček všem. Nelíbí se mi průběh diskuze, tak jdu.

publikované: 26.11.2009 22:27 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)

 

  Nechávam to na posúdenie vám ostatným a prepáčte mi, že vás znovu ťahám k záležitosti na ktorú by bolo lepšie, čo najskôr zabudnúť. No uvádzam tento príklad iba preto, že článok si prečítalo vyše 2 640 čitateľov, ale iba dvaja z nich si to začali vysvetľovať tak akosi po svojom.

  Hovorí sa, že kde sa dvaja bijú, tam tretí zvíťazí. A v tomto prípade sa pokladám za toho tretieho, aj keď sa to javí, že zbabelo zdupkávam.

 

Ladislav Serenča

 


Bol tam Boh? | stály odkaz

Komentáre

  1. Laci, pekne ma vezmi pod pazuchu a za zvuku fanfár odveď preč.
    :-)
    Ako povedal iný bloger inej blogerke: odtiaľto sa už viacerí vytratili, niektorí potichu, iní nahlas, no všetci vedia, prečo idú preč.
    publikované: 27.11.2009 09:00:42 | autor: Rozpravka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Rozpravka
    Zuzka,
    vôbec nepochybujem o tom, že väčšina blogerov už má plné zuby tých všakovakých intríg ku ktorým tu na tomto blogu dochádza.

    Laco
    publikované: 27.11.2009 09:22:47 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Laci, niektoré veci asi vôbec netreba komentovať, ale keď sa niekto hrubo
    obuje do blogerky, ktorú vôbec nepozná, počastuje ju v tej ,,podpultovej" majlovej pošte kadejakými menami a potom sa tým ešte pochváli aj verejne na blogu, tak to už je naozaj niečo, čo presahuje moju hranicu tolerancie. A pritom ja som širokopásmový tvor, mám ďaleko nadstavené mantinely. To len na okraj, asi je zbytočné rozvádzať to veci ďalej, ako sa písalo včera, načo prilievať olej do ohňa.

    Inak, aby som nezabudla - aj ja prajem všetkým Milanom veĺa šťastia, lásky a úspechu v osobnom aj pracovnom živote.
    publikované: 27.11.2009 09:53:59 | autor: Rozpravka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Rozpravka
    Zuzka,

    tak ako píšeš, my dvaja sme sa už mali možnosť presvedčiť a to obzvlášť v tom prípade o ktorom je reč, že to by naozaj bolo iba ďalšie prilievanie oleja do ohňa.

    Laco
    publikované: 27.11.2009 10:11:06 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Ale Laco..
    nemyslim, zeby Coko bola tak prizemna a jesitna, aby ju rozhadzal daky netovy troll.Nemalo by to rozhadzat ani teba. Toto je net, so svojimi zakonitostami.A Coko je presne pravy opak!
    Ved nad tym sa clovek akurat tak pousmeje. Kto zhadzuje, ponizuje a nadava, ten to sice robi inym- si mysli, ale v prvom rade to robi sebe. Takze tak.
    Blahozelam tiez, mam doma dvoch ;))
    publikované: 27.11.2009 11:25:27 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. jajaj
    Ja som to už viackrát napísal, že mňa len tak ľahko hoci čo nevytočí, ale tentoraz som si povedal, že takéto intrígi mi skutočne nechýbajú a preto radšej „nebudem viac provokovať“.

    Laco
    publikované: 27.11.2009 14:02:09 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Terču, alias Laco:-)))
    Nemněl by jsi odcházet, protože né vždy se to takhle musí zvrtnout. Osobně Ti fandím.
    Jenže, můj názor je takovej, asi scestnej, že pokud tady nebude nikoho, kdo by veřejně vyslovil opačný názor a třeba i poukázal na některé nešvary, zejména kolemjdoucích " blogerů" většinou, co já vím, můžou to bejt i ženský, na blogu je možný všechno, tak to není dobrý.
    Pravda je, že to tu už je skoro vo ničem. Pro mne. Buď vodejdu také, nebo mně vyhodí admin. Ale nějaká zatrpklá persóna, prostoupená osobní záští, mě vocud nevyštve. To mi můžete věřit.
    Nevím, jestli to bude mít kdo číst, ale byl jsem u Terča rád. V jeho boji proti špíně a pozitivní diskriminaci majority mu stojím po boku i nadále!
    Ahoj a všechno dobré jinde. Měl jsi zůstat do konce, Laco!
    publikované: 27.11.2009 22:11:31 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Mito
    Miťo ďakujem, ale vieš ako to je, keď človek cíti, že to niekomu robý dobre ho naštvať, tak predsa nebudem ho v tom ešte podporovať.

    Laco
    publikované: 27.11.2009 22:18:49 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Laco, je to vo tom nenechat se vytočit debilem!
    Víš Ty jaký mám já peripetie s vyznavači vhlédnutí a ovládání mysle, vyznavači východních praktik? Poutníky a Pány světla a Lidmi z nebes a Pány světa? Magorama, co mi ničej osobní život.
    A přitom musím číst, jak se tu vychvalujou lidi, že jsou čarodějnice a čarodějové, chválejí si ocasy a slétají se na sabaty a na pomoc depresákům na košťatech? Nervy? Seru na ně!
    Nechám je zavřít, šmejdířů, co na Tebe skočej, vyzvídají a votravují?
    Pošli aspoň fotku bez brejlí protislunečních! Zůstaň v pohodě. Kvůli jednomu blbcovi se zdekuješ?
    Nechci Ti do toho kecat, ale tu Tě lidi čtou. Než Tě začnou číst jinde, nevím. Ale přeju Ti, aby hned!
    Mito
    publikované: 27.11.2009 22:36:38 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  10. kamarat
    Laci, a kto Ta nastval, čokomilka? Alebo nastval som Ta ja?
    publikované: 27.11.2009 22:37:50 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  11. kamarat
    Laci, a kto Ta nastval, čokomilka? Alebo nastval som Ta ja?
    publikované: 27.11.2009 22:39:53 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Laco, no neviem, či zbabelo zdupkávaš kvôli "víťazstvu tretieho"
    ale skôr si myslím, že využívaš možnosť opätovného písania na smečku, a je za tým vyššia návštevnosť, teda tebe ide o to, aby ťa čo najviac ľudí čítalo, aspoň nedávno si sa tak vyjadril :-)

    neviem presne o čo ide, ale republikovanie článkov tu bolo x krát preberané, a väčšine je jasné, že je to voči iným blogerom prinajmenej neetické, ale právo na to máš, nie si typický bloger, si písač, ktorému ide len a len o svoje vlastné myšlienky, tak nech zase nejakú dobu vydržíš na smečku, keď ti zase zakážu máš sa kam vrátiť, a možno aj nie, keď tu všetci odchádzajú :-)))
    publikované: 28.11.2009 00:07:15 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  13. robentin
    Nie, ale bol to vrchol ľadovca.
    Laco
    publikované: 28.11.2009 04:11:19 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Derechura
    Evička, vidím, že Ťa tak trochu musím vyviesť z omylu: v mojom prípade je to tak, že republikoval som články skutočne len preto, aby ich čítal národ, lebo mojimi príspevkami som sa prihováral celému národu a keby média boli ochotné zverejňovať moje články, tak by som ich vôbec nedával tu do blogu.

    Laco
    publikované: 28.11.2009 04:23:53 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. z druhej strany barikady
    Laci, mam taku otazku na Teba, svojimi prispevkami, co si chcel narodu povedat?
    publikované: 30.11.2009 01:56:16 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  16. na vrcholci hory
    Laci, viem ze nie si povinny odpovedat ale bol by som rad keby si sa o to aspon pokusil. Chcel by som to s Tebou prebrat lebo tu moju PRIPOMIENKU (20.11.2009 20:40) pod tou Tvojou reportazou z USS si nepochopil. Ale ak nie si zvedavy co som nou myslel tak potom nic. Maj sa dobre, zbohom, dobre mi bolo v Tvojej pritomnosti. A odpust mi moju prudkost v jednavani :) ale ja uz som raz taky: nezmieritelny!

    ----------
    Nikdy nezapominejte, kdyz me poslouchate, ze je treba snazit se pochopit vyznam mych slov. Je to tezke ale musite se o to pokusit. Vzdalite se tak od sveho chapani slov. Velmi pomalu se otevre okno a vy budete schopni pochopit co mam na mysli. Jinak dojde k nedorozumeni: ja neco reknu a vy uslysite neco jineho.
    - Osho
    publikované: 01.12.2009 20:53:11 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  17. hm
    myslím, že by si ľudia mali spôsobovať čo najmenej problémov, nehromadiť v sebe negatívne emócie, aj si zanadávať, ak to pomôže vyventilovať sa (keby som si dokázala uľaviť nadávkami, asi to robím aj ja), ale je fajn poznať mieru...

    viete o tom, že schopnosť rozumieť (dešifrovať) význam slov druhého človeka, resp. komunikácia je jedným z filozofických problémov? ako je možné, že si rozumieme, keď má slovo toľko rôznych významov? možno je vhodné komunikovať tie významy, aby sme si rozumeli lepšie :)

    a mám pocit, že som Ti robentin rozumela...

    pekný pokojný večer všetkým!
    publikované: 01.12.2009 22:01:07 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  18. anatomia konfliktu
    Dionea, mna z toho takeho Tvojho psychologizovania tusim raz šlak trafi, :) ale suhlasim s Tebou, ako si napisala v komentari (30.11.2009 14:11) pod reportazou z USS, ze ani vysvetlenie nepomaha: komentar (23.11.2009 08:34) EMOCIONALITA a potom ani komentar (23.11.2009 11:25) ŠARVÁTKA ??? s tromi otaznikmi! - Nepomohol! - Akoby som hrach o stenu hadzal. A pritom by stacilo citat len to co je tam (doboha) napisane a nic nedesifrovat! No povedz, ta moja otazka na Čokomilku, nebola korektna? - ved Laco spravil z komara somara! - aj Čokomilka mu to vytkla, v poslednej vete, pozri komentar (26.11.2009 14:06) -{ By the way, ze sa v nom zachovala jak taka piča je druha vec. )- a on si hudie to svoje aj tak dalej.., a ja tu potom vyzeram ako ten najvaecsi hulvat! Je az neuveritelne aki dokazete byt slabi na rozume... a Čokomilka bude mat nakoniec potom aj pravdu: tamti vo fabrike nie su homo 2x sapiens a preto aj ta luza co tam vladne, nad nami vitazi! Vitazi bezohladnostou orwellovych svin. A tu je zakopany ten pes: chodte mi s tou Vasou "ohladuplnostou" ved asi vies kde. :) A debilne stvorenia ktore nechapu o com tu pisem (lebo ich moralna inteligencia sa limitne blizi k nule!) sa mi este opovazuju udelovat lekcie zo slusneho spravania, no velice moc Vam vsetkym pekne dakujem. :) Neber to osobne, Dionea, dufam ze Ty mi rozumies.
    publikované: 02.12.2009 09:58:16 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  19. este malicka poznamka
    k teorii a praxi vseobecneho kokotizmu:

    Neda sa celkom suhlasit s tvrdenim uvedenom v komentari (27.11.2009 11:25) tu pod tymto clankom, citujem:

    Kto zhadzuje, ponizuje a nadava, ten to sice robi inym - si mysli, ale v prvom rade to robi sebe.

    Čokomilka ma tou svojou urazenou reakciou, ako iste (po kratkom zamysleni sa) uznate, urazila a Laca (ked sa s nou (v mojom mene) snazil nadviazat spojenie) poslala tou svojou "odpovedou" (na margo dajakeho protokolu) rovno do.., skoda reci: jej podobne stvorenia to nevidia lebo u nich su taketo reakcie celkom bezne a povazuju sa za normalne.
    publikované: 02.12.2009 11:40:13 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  20. aale no taak,
    publikované: 02.12.2009 12:12:10 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. fackovaci panak
    Takze spadol Ti hrebienok? - okej Jajaj, :) prezradim Ti teraz jednu vec: ta Čokomilkyna urazena reakcia, ked sa na to lepsie pozries, svedci o tom ze (v danu chvilu) _bola tak prizemna a jesitna ze ju ta moja "nevinna" :) poznamocka na jej adresu v komentari POCTA (NE)PRIATELOM SPOLOCNOSTI veru rozhodila :) a to poriadne. Ale odpustam jej :) a povedz jej prosim Ta nech sa na mna uz nehneva. Poziadal som o to uz aj Rozpravku ale ta sa na to vydrbala, zevraj nie je zehlicka. Ty vsak dufam uz chapes o co tu ide a dufam ze Ta neposle do riti ako poslala Laca. Vopred velmi pekne dakujem! :)

    ps: Mam vsak taky pocit akoby si mi tym videom naznacovala nieco ine: Mozno si myslis ze si lepsia ale Ty takto len predstieras ze ma tu chces uchranit zahanbenia. v skutocnosti sa takto len povznasas nad svoju ubohost.
    publikované: 02.12.2009 20:16:33 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  22. taaak
    publikované: 02.12.2009 21:03:24 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. kontrolna otazka
    Co urobi nad svoju ubohost povznesena osobka ked nema co povedat?
    publikované: 02.12.2009 21:42:29 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  24. tak, ked inac nedas..tak z plnych pluc!
    Dobru noc!
    PS: robo, daj si aj daco ine do pusy, trebars dobry rezen, gulas...hned ti bude lepsie..
    A este daco, mna nevytocis--ja nemam nohy o)) ;))
    publikované: 02.12.2009 22:03:21 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. Spravne,
    len si zakric ako ten dostojnik. - A video mi neposles? :)
    publikované: 02.12.2009 22:14:59 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  26. robo :D
    ty si taaaak ukecany a jesitny chlap, ze az! ale je Ti odpustene ;P
    publikované: 03.12.2009 00:39:49 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  27. povzdych
    Ano, jesitnost, tej s radostou odpustate, to je fakt. Az taki ohladuplni ste k nej ze moju "otazku" ci bola ta moja otazka na Čokomilku korektna, tak tu ani len nepocujete, ste mi to len ludia...
    publikované: 03.12.2009 09:35:01 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  28. heh, tak
    nevzdychaj, ja neodpustam,az taka slachetna nie som ..o));)) prosim, posledne zelanie :DD
    http://www.youtube.com/watch?v=e6P7OeCDHcE
    publikované: 03.12.2009 09:50:18 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. robo :)
    ta otazka bola v pohode (ja som premyslala, preco si ju polozil...ci aby si spochybnil cokomilkinu opravnenost napisat svoj komentar alebo co), ale vsetko po tej otazke bolo prehnane, az na zaplakanie...
    publikované: 03.12.2009 10:52:01 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  30. forma a obsah
    Laci, to posledne video si urcite pozri: "nadherna" ukazka toho ako Ta ta Čokomilka kusla. Toto je v nich: su to dračice bez noh a kridiel. A ako pekne si s nimi (aj pod tymto svojim blahozelanim k meninam) hrkutas, :) zobud sa! Toto nie su ludia. Len vonkajskom sa na nas podobaju ale Bozia laska v nich nie je: vobec nechapu ze ta moja (myslim ze absolutne korektna) otazka na Čokomilku bola pomocnou rukou na uvedomenie si toho ze mi krivdi ak si mysli ze sa nesnazime presadit v tej obrovskej konkurencii proti orwellovym sviniam s ferengovskou moralkou.

    ----------
    Povim vam stare podobenstvi:
    Kdyz byl stvoren svet, posilal Buh kazdy den na svet nove veci. Jednoho dne poslal na svet Krasu a Osklivost. Z raje na Zem je cesta velmi dlouha, a tak kdyz se dostali na Zem, bylo časne rano, slunce prave vychazelo. Prisly k jezeru a obe se rozhodly vykoupat protoze telo i obleceni mely cele od prachu.
    Nevedely jak to na svete chodi - byly zde nove. Sundaly si obleceni a zcela nahe skocily do chladne vody. Slunce vychazelo a k jezeru zacinaly prichazet lide. Zatimco Krasa plavala daleko od brehu, Osklivost vylezla na breh, oblekla si saty Krasy a utekla. Jakmile si Krasa uvedomila ze "lide prichazeji a ja jsem naha," rozhledla se kolem... Jeji obleceni bylo pryc! Osklivost byla pryc, Krasa stala naha na slunci a dav se priblizil. Protoze neprisla na nic jineho, oblekla si saty Osklivosti a vydala se Osklivost hledat aby si mohly saty vymenit.
    Pribeh rika ze stale hleda ale Osklivost je lstiva a stale unika. Osklivost ma porad na sobe obleceni Krasy, je maskovana jako Krasa a Krasa se pohybuje v satech Osklivosti.
    Je to nesmirne krasne podobenstvi.
    - Osho
    publikované: 03.12.2009 11:28:16 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  31. robo,
    okrem toho, za sa tu chechcem mas tu link navyse sample, aby si netvrdil ze sme hadie one neprajne nooo..o )):DD

    http://www.youtube.com/watch?v=J4YLsDc73MI&feature=related

    publikované: 03.12.2009 12:09:53 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. nám je však s jaromírom smutno
    vies?, Ty drzaňa drzá...

    Šla Pravda světem a na chudých duchem se smála
    pro blahoslavený navlíkla honosný šat
    v zákoutí špinavým drzá Lež ve stínu stála
    ta Pravdu pozvala k sobě přenocovat
    a Pravda znavená usnula jen co si sedla
    ze sna se culila najivka důvřivá
    jen oči zavřela už se Lež z postele zvedla
    a začla si pokradmu zkoušet ten její háv

    S Pravdou mně nemůže leda tak políbit záda
    ženská je ženská tak jekýpak cavyky s ní
    kdopak tu rozpozná která je Lež která Pravda
    až budou obě dvě donaha vysvlečený
    na její blůzku si její brož fešácky připla
    pod paží stříkla si jejím dezodorem
    peníze hodinky doklady - všechno jí štípla
    odplivla odporně zaklela vypadla ven

    K ránu až zjistila Pravda co všechno jí schází
    před zrcadlem se pak notně podivila
    někdo už odněkud donesl hrst černých sazí
    aby se ta čistá Pravda tak nelišila
    Pravda se smála že na ní kameny házejí
    vždyť lež je to všechno a Lež taky mí šaty má
    blahoslavení s ní protokol sepsali rázem
    byla to rozmuluva dost málo přívětivá

    Ona vyfásla pokutu a ješte mohla bejt ráda
    ostatně cizí šmouhy příšili jí
    nějaká mrcha tu tvrdí že je prej Pravda
    a zatím se potlouká nahá a po škarpách spí
    ubohá Pravda se brání a přiznat se neche
    to máš holka marný jak chceš se dušuj a křič
    Lež zatím potvora ukradla vzrostlýho hřebce
    a dlouhý a pěstený nohy ji odnesly pryč

    Leckterej hlupák se dodneška za pravdu hádá
    Pravdy se ovšem v těch řečičkách nedobereš
    jistěže ve světě nakonec zvítězí Pravda
    ale až dokáže to co dokáže Lež
    často je k mání vodky jen půl litru na tří
    a ani nevíš s kým dneska přenocuješ
    někdo tě vysvlíkne
    řeknou ti že ti to patří
    a dřív než se naděješ
    nosí tvé kalhoty
    Lež
    publikované: 03.12.2009 20:48:30 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  33. robentin,
    Švehlová dnes uhryzla Jakuba do pipíka...hrozné, však? to by som chlapovi nikdy neurobila, dokonca ani takému, ktorého nenávidím..

    ...potrebovala som sa s tým niekomu zdôveriť ;))) musí vás to dosť bolieť, že? :X

    ps: ako bolí muža, keď mu žena ukrivdí? asi tak, ako bolí ženu, keď sa jej krivdí, nie? alebo, keď ju muž uráža a nadáva jej?
    publikované: 03.12.2009 23:47:59 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  34. pravda a lož
    Pri milostnom akte len zmija moze tak uhryznut muza ktory by jej dal aj to posledne.
    publikované: 04.12.2009 09:05:48 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  35. este k tej pesnicke
    tych poslednych 5 riadkov:

    někdo tě vysvlíkne
    řeknou ti že ti to patří
    a dřív než se naděješ
    nosí tvé kalhoty
    Lež

    by mohlo byt mottom nasej konverzacie:

    Tu v komentari (27.11.2009 09:53) pod tymto clankom, ma najprv Rozpravka "vyzliekla" lebo moja BRUTALNA REAKCIA (26.11.2009 15:13), tu najdes ju pod tou Lacovou reportazou z USS, a nasledne ma Jajaj nepriamo oznacila (27.11.2009 11:25) za netoveho trolla. lenze Ty beztak nechapes co Ti tu vravim lebo z tej mojej prestrelky s tou drzaňou drzou si usudila ze som (03.12.2009 00:39) taaaak ukecany a jesitny chlap! A pritom som len muz ktory miluje Pravdu a Lož odhana od seba prec!
    publikované: 04.12.2009 09:46:59 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  36. robo,
    kazdy si v prvom rade sam tanci na tom svojom povrazku s lzou aj sa pravdou, s dobrom aj zlom... ja, aj ty, aj ti ini....
    http://www.youtube.com/watch?v=8mIB7Ogh7hw&feature=related

    pekny den ;)) a usmej sa, dnes je krasne..;)) a je Barbora navyse ;))



    publikované: 04.12.2009 12:22:27 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. pravdu máš :)
    ale ze si ma skrivodlivo oznacila za netoveho trolla Ta netrapi, ze? - Ty mrcha jedna...
    publikované: 04.12.2009 18:03:13 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014