Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kastovný systém v posilňovni

další klinec do rakvy beztriednej spoločnosti
Vrchná kasta vyhadzovačov z diskoték sa nerozpráva so spodnou kastou neskoro prebudených knihomoľov. Stredná kasta prisluhovačov a pochlebovačov vrchnej kaste sa občas pristaví pri knihomoľoch s poznámkou - "každý sme nejako začínali.." a niektorými praktickými radami - "musíš hlavne veľa jesť..". Spodná kasta knihomoľov pociťuje prirodzený fyzický strach pri pohľade na agresívne črty vrchnej kasty a uvažuje nad tým, že by mala investovať namiesto tréningu v posilňovni, radšej do tréningu šprintu ....
Osamelý knihomoľ nezávidí, ale ľutuje samičku vyhadzovača, ktorá našminkovaná ešte aj v posiľnovni, spolu so svojím vyhadzovačom "cvičí" a s unudenou tvárou prekrytou okrem šminiek aj sileným úsmevom reaguje na komunikáciu svojho agresívneho partnera, ktorého sa zaiste tiež bojí rovnako ako sa pri ňom cíti v bezpečí.
A knihomoľ tiež zažíva tento jej pocit bezpečia, keď násilím odtrhnutý svojimi rovnako neštastnými priateľmi od knižky pri dverách neznámeho prostredia diskotéky nadšene poznáva vyhadzovača, ktorý ho naopak nepoznáva a ani nechce poznať a potom pri stole nadväzuje rozhovory typu :"Tak s tým vyhadzovačom chodíme spoločne do posiľnovne" . A existuje ešte štvrtá kasta vypracovaných okuliarnikov, obrovitých programátorov, ktorí sa neživia svojimi svalmi a ktorí sú zárukou udržania demokracie v posiľnovni, aby sa v nej knihomoľ nedostal do pozície stojana na kotúče, či nedajbože lavičky na tlaky..

z poznania seba samého | stály odkaz

Komentáre

  1. :D
    hierarchia musí byť. Dobrí črta zo života.Pokračujte, zamestnanec :P
    publikované: 27.10.2009 13:19:43 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :-)))
    odkedy su programatori obroviti?:-)))
    publikované: 27.10.2009 19:30:00 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. no..
    bonnie, ja si to vysvetlujem tak, ze su to deti programatorov, ktore rodicia viedli k vrcholovemu sportu, alebo deti vyhadzovacov, ktore rodicia viedli k programovaniu...

    cokomilka, dakujem za priznive hodnotenie. V com mam ale vlastne pokracovat, v posilnovani, alebo pisani?
    publikované: 27.10.2009 19:53:10 | autor: sestko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. no...
    sestko,idem si urobit kavu,som dost paf z toho vysvetlenia:-)))pride mi take "potouchle":-))
    publikované: 27.10.2009 20:07:52 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014