Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dobrá správa (ako pre koho)

V Kodani sa prejaví "Al Goreho efekt"..
Radujte sa ľudia, budeme mať biele vianoce..
Americký exviceprezident nesklamal. Teda skôr nesklamal, prírodný fenomén po ňom pomenovaný.
Volá sa "Al Goreho efekt", jeho podstatou je že kedykoľvek dotyčný pán usporiada nejakú tú monsterakciu, na ktorej propaguje akútny problém "globálneho otepľovania", začne mrznúť až kosti praštia. Je to takmer "vedecky" a "štatisticky"dokázané na 100%.
Ešte minulí týždeň nám európsky meteorológovia predpovedali vianoce na blate, a odrazu len čo sa začala slávna "klimatonadšenecká" zlezina v "copenhagene", ide na nás taká studená vlna, že v porovnaní s ňou, bola tá októbrová iba ľahké poláskanie..

Možno mi nakoniec, bude všetkých tých "teplomilných", "rozvojových" ľudí, s rozvojových krajín (situovaných v rovníkových oblastiach, zemského glóbu) čo sa nahrnuli do Kodane, nakoniec aj ľúto. Dorazili tam v nádeji, že z bohatého západu vyrazia nejaké tie rýchle prachy. Na mieste zistili že ich chce západ akurát tak obtiahnuť, a navyše im z nosov budú visieť cencúle, a odnesú si domov akurát tak chrípku H1N1, v lepšom prípade nádchu ako hrom.
Predpoveď pre Kodaň je na budúci týždeň -15°C..

GW hoax | stály odkaz

Komentáre

  1. naozaj smutná predpoveď
    kde je Amerika, tam uz nic dobre nevyrastie, škoda, že sme sa nechali oklamať, my obyčajní ludia, a s nádejou očakávali zmenu pre našu planétu
    publikované: 11.12.2009 13:13:32 | autor: majamaja (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014