Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vtipnejsi vyhrava-cize Slovaci na KP v polskej Wisle

No co, obcas sa treba aj zasmiat

Ked sa pozrieme na listinu prihlasenych na KP v polskej Wisle tak sa mozeme len zasmiat alebo zaplakat. Je tam len jedno meno...Vlada Rosko. Nie, nemam nic proti Vladovi. Ved aj tak Slovensko moze prihlasit 4 skokanov (a tolko ani nema). Vlado si tak kludne moze zaskakat aj rekreacne, Ved nikomu miesto nezoberie. Vtipne je to z toho dovodu ze tam neskace nikdo z mladych a preteky su za humnami. Aj ked nekdo nema na noclah tak moze spat v aute... ale vynechat by sa to nemalo. Ved co sa skryvavat. Uz vsetci vieme ze formu nema ani Tomas Zmoray a s mladsimi je to este horsie. Tieto preteky by mali vyuzit ako trening zdarma na tomto mostikU!!! Hra na skryvavacku nema zmysel. Kolko rokov sa to este treneri mienia ucit? A kedy to konecne pochopia?

To je taky isty nesmysel ako stavka K-18 v krajine kde nikdo neskace a su potrebne K-6 pre malickych aby sa to konecne zmenilo na lepsie.

Trenujuci od 2 rokov 13-14 rocni neovladli dodnes ziaden m,ostik (nestartovali ani v jednej sutazi) co je snad svetovy rekord dlzky trenovania (bez ziadnej sutaze...). Nebolo by nacase zobrat ich do Kozlovic a potrenovat na K-9, ked im to tak tazko ide? Nechce sa verit ze su az taky neschopny? To asi treneri nedokazu pracovat s najmladsimi. (Turci za 3 roky z nicoho skacu uz na mostikoch K-90 a to dost dobre). Je nacase sa zamysliet ci sa oplati trapit tie deti ked sa im nechce pomoct zostat skokanmi. Ja si myslim ze by menej peniazi malo ist pre funkcionarov a ich sluzobne cesty a viac na zamestnanie nejakeho schopneho trenera a cestovne na sutaze pre deti.

(Ak niekdo povie ze sa nic neda nech sa pozrie na Polku Joannu Gawronowu- zacala trenovat v 2005 roku ked mala uz 12 rokov, teraz sutazi aj na K-120 v Zakopanom. Nevravim ze skace daleko a vyhrava s chlapcami, ale dokaze tam skocit a nekonci ani posledna. To sa da naucit aj starsie deti. Treba len schopneho trenera ktoremu sa chce pracovat!).

Najde sa taky na Slovensku? Uvidime konecne na mostikoch mladsieho Slovaka ako ti z rocnikov 1991, 1992?

........................

Tu je listina prihlasenych na Wislu:

http://www.tatrasport.pl/specials.html  


CoC- Kontinentalny Pohar | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014