Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

som strašne štrašne lenivá...

ale nenormálne... nielen na chodenie do školy, už aj na písanie blogu..
mala som skvelý týždeň.. prvý týždeň semestra a už som aj flákla, čo sa len dalo... zato som bola každý deň okrem pondelka vonku, čo aj trošku ľutujem, no ale čo už...

v utorok som sa stretla s OKamarátkou a ešte s jej známymi nám navarila špagety a potom sme šli pozerať futbal do Irish Pubu.. no troška nuda, tak som s nimi nešla do Die Bombe, ale šla som na intrák.. a hneď mi BigBoss napísal, či nepôjdem na jedno.. tak som šla.. boli z toho také 2, prvé a posledné... a medzitým ešte zopár, ani presne neviem.. bavili sme sa aj so susedmi, Španiel a Francúz čo veľmi xceli rozprávať nemecky.. nemohla som z toho, ja ich úplne obdivujem.. teda Francúzovi to ide lepšie ako angličtina, ale že španiel sa tak snaží.. tak to je mega..fakt, mne sa vôbec nexce..
no a v stredu kráááásny deň na Volkfeste.. s Taiwankou, Marion a jej kamarátom Alexisom a Kolegom.. a potom so susedmi a mojim M. .. ale Ten, Čo Pohol Mojim Svetom tam bol.. nervák, ako vždy.. ach jaj.. najlepšie kolotoče za polovičné ceny a Fass Bier ako na Oktoberfeste a ružička od kolegu a kvety na krku a opitá Taiwanka, čo spala so mnou u M. :-)

a vo štvrtok Floor Meeting a super sexi noví susedia :-)) a potom cesta do Space Pubu len ja, Taiwanka a 4 noví sexi chlapi :-) a v Space Pube môj milý už zase be-trun-ken :-) no a potom som tam postretala ešte kopu susedov, s ktorými som sa už dlho nebavila, ale teraz hej, lebo som bola už v ukecanej nálade... čo sa mi nestáva často.. piť čisto pivo má na mňa asi dobrý vplyv :-) som sa rozprávala so susedom Matthiasom, po nemecky dokonca, mal dákesi narážky na mňa a Big Bossa.. nechápala som.. predstavila som Big Bossa M., lebo sa ma naposledy pýtal, že kto to je :) až desivo dobre si rozumeli, ani neviem, o čom sa rozprávali, lebo som ich konverzáciu nepočúvala, len periférne videla, keď som sa bavila s niekým iným.. na druhú stranu sa nečudujem, sú pomerne podobné typy.. takí spoločenskí.. hoci M. to na druhú stranu s dievčatami vie :D mohol by Big Bossa dačomu priučiť :))..

dokonca som po x-tom pive aj tancovať šla ("ešte potrebujem jedno a potom pôjdem":))

stretla som aj pár erasmus študentov, pár ľudí som objala.. no na takých veľkých párty človek ani nemá poňatia, že kto kde je a s kým sa vlastne celý večer bavil.. ale dobrý pocit si pamätá.. najprv som tancovala so susedmi, potom prišiel môj M. ku mne odzadu, som sa otočila, že mu jednu vrazím, kým som si všimla, že je to on :-) tak sme chvíľu tancovali spolu, ale potom sme šli spať O:-) vstávali sme o siedmej, teda o 3/4 na 8, kým sme naozaj vstali, lebo ja som šla do Würzburgu a on zase do školy..

ten Würzburg bol super, šla zase Taiwanka a aj Marion a ešte Zuzanna a Nemka, čo ani neviem, ako sa volá :D nebola až tak sympatická.. ale bolo to fakt krásne mesto a videli sme veľa super vecí.. predovšetkým Residence, čo je aj Unesco pamiatka.. a mali sme super obed.. dokonca som sa ovládla a objednala si šalát.. a dobrý výber som mala, mega veľkú porciu šalátu so zelenými aj čiernymi olivami, varenou šunkou, syrom, vajcom, cherry paradajkami... proste samé zdravé veci :D ale fakt mega porcia, Nemke sa jej porcia cestovín vôbec nepáčila, dokonca sa aj sťažovala obsluhe.. tá to vybavila dosť neprofesionálne, proste mykla plecami, že sa im to ešte nestalo...

v noci zase mekáč, najhorší deň vôbec.. ale o tom sa mi písať nexce, radšej si budem pekné veci pamätať.. a dnes večer zase.. idem radšej už spať O:) dobrú noc, Húska .. :-)

daco ako dennik :) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014