Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Videli ste Zubatú vagínu?

malé nedeľné zamyslenie :)
      Je nedeľa, čitateľov pomenej, aspoň myslím, každý má nejaký iný plán na víkend, a tak dúfam, že toto moje zamyslenie nebude nikoho obťažovať, heh. Včera sme s mužíčkom sledovali jeden film s neurčitým žánrom, v ktorom vystupovalo dievča netušiace, že jej vagína vďaka zjavnému vplyvu škodlivého prostredia, zmutovala. Bola jednoducho zubatá a asi tie zúbky mala dosť ostré, pretože na ne doplatili muži, ktorí sa do nej dobíjali napriek jej nesúhlasu. Prečo neurčitý žáner? V programe bolo tuším napísané, že má ísť o komédiu aj horor, videla som ukážku a skôr som sa pripravovala na to, že to aj tak vypnem, pretože to bude nejaký brak, no v skutočnosti ma film a mutácia vagíny celkom zaujali.
    Dievča vlastne ani nevedelo, že je odlišné od iných spolužiačok, rozhodla sa počkať s prvým milovaním až do svadby, čo sa v jej škole spájalo skôr s výsmechom (dokonca bola v nejakej organizácii za udržanie panenstva, ktorá pôsobila ako sekta) a v škole pri preberaní mužských a ženských pohlavných orgánov na vyučovaní, tie ženské prelepili na príkaz Ministerstva školstva. Mládež naďalej zostávala v nevinnej nevedomosti. Až po prvom pokuse o znásilnenie, kedy chlapec utrpel ujmu na svojom prirodzení, začalo dievča skúmať svoje telo. Zistila, že sa o zubatej vagíne hovorí ako o mýte v starovekých civilizáciách, ktorý sa objavoval na rôznych miestach. Ako o studnici temna, ktoré by mali muži zdolať kvôli tomu, aby sa priblížili k miestu svojho zrodenia (toto som si celkom dobre nezapamätala, keby som to mala na dvd, vrátim to späť).
     Nakoniec to dievča po zneužití nedočkavým spolužiakom odľahčila o štyri prsty aj úchylného gynekológa, ktorý sa jej snažil pri prvom vyšetrení strčiť celú svoju ruku do zmutovaného miesta a po tom, ako ju tabletkami omámil ďalší spolužiak (chcel ju zviesť len kvôli stávke), ošmekla okrem neho aj svojho nevlastného ignorantského brata (to už u pomsty), vďaka ktorému zomrela aj jej ťažko chorá mama.
    Nakoniec som pochopila, prečo ten mix žánrov. Muž to stále chcel prepnúť na Ramba IV. a tváril sa skľučujúco po každom šmiknutí zubatej vagíny a ja som sa nechtiac, ale predsalen trošku bavila na jeho ustráchanom výraze. Až dnes ráno sme sa o tom bavili a zaujímala som sa, či nemal zlé sny, no spinkal až o dve hodiny dlhšie ako zvyčajne a to mne sa snívalo, že naháňam zubatého hada. Bála som sa, že ma uhryzne.
    Prišli sme na to, že ak by takto vagína aj zmutovala, možno by to nebolo na škodu veci. Len by sme ju my ženy museli ovládať vôľou (tomu dievčaťu sa to zjavne celkom nedarilo), neviem si predstaviť, že by som ošmekla milovaného muža. Je veľa nedočkavých chlapcov a možno by si dvakrát rozmysleli, ako sa k ženám správať. Hm, nejde mi o glorifikáciu vagíny, veď je aj mnoho rozmarných a emocionálne nestabilných žien, takto by muži nakoniec možno aj vyhynuli a vlastne celé ľudstvo. Ani návrh môjho muža na ženské vaginálne zuby (pre ženy, ktoré sa chcú chrániť pred stykom) nie je na škodu, jeho realizáciu si úplne neviem predstaviť, ale budiž.
    A tak mi zubatá vagína neschádza z mysle a premýšľam, aké by mala dôsledky jej existencia. Možno by to bol aj celkom vhodný výchovný prostriedok pre dnešnú mládež, myslím film :)) nebolo to ani veľmi strašidelné (muž neznáša horory) a ani príliš nadľahčené (hlúpe komédie zase nemám rada ja).

Tak čo milí moji? "áno" či "nie" zubatej vagíne? ;)

ospravedlňujem sa vopred, ak som niekoho pohoršila, mohli by sme to zvaliť na moje hormóny a fakt, že stále čakám, ale v skutočnosti sa mám celkom fajn a mužov mám tiež veľmi rada ;)

prajem všetkým krásnu slnečnú a nadľahčenú nedeľu plnú zubatých úsmevov he he :P

vaša diuša so šimonečkom v brušku :-*    

moja každodennosť | stály odkaz

Komentáre

  1. ..no teda..
    to musel byť riaden film..heh..))..
    publikované: 14.06.2009 12:02:55 | autor: lusila (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Dius,
    ked zubata, tak by mala mat aj pekne zmyselne pery o)) ;-) ;))
    publikované: 14.06.2009 12:14:06 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :)
    mna odrovnal uz ten nazov... ukazka k tomu...myslela som, ze dalsi slaboduchy americky film... okolo jedenastej chodim spavat, je to prijemna cinnost spat a snivat:))
    publikované: 14.06.2009 12:14:34 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. A
    pekny den Dius, nasiroko usmievavy a zubaty ;-) .. zdravim Simka aj mamku..aj ocka ;))
    publikované: 14.06.2009 12:17:06 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Dia, nevidela som,..ale
    ak by taká zubatá vagína fungovala ako pichliače ježa, tak by to v mnohých prípadoch bolo veľmi prospešné a nemuselo by byť mnoho traumatizovaných žien,..no hold vyhynuli by uchyláci, či by to bolo na škodu ťažko povedať, rozmýšľam nad tým, komu by boli prospešní ? O_ô
    publikované: 14.06.2009 12:26:12 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  6. ahojte :)
    lusila ;)) to teda bol..

    jajaj, no snáď mala, veľa tam toho neodkryli, nemuseli, a to sa mi aj páčilo...naširoko usmievavý aj tebe xi xi :D

    hanuľka, šak aj ja som si myslela, že to bude kravina, ale nakoniec to spracovanie nebolo až také zlé, nepozerala by som ďalej ;) a snívala ako ty...a tiež ma odrádzal názov a ukážka :)
    publikované: 14.06.2009 12:28:31 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  7. nekukal som
    siel som spat :)
    publikované: 14.06.2009 12:28:47 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Derechurka :)
    bol tam aj jeden doktor, snažil sa identifikovať zub (vylomil jej ho prvý chlapec, čo ju chcel znásilnisť) a vraj išlo o kríženca žraloka s kruhoústym úhorom, veľmi ostré pohyblivé a cvakajúce zúbky...jasan, že nič konkrétne neukázali, nebolo to také lacné, ako som si z ukážky filmu myslela...

    a aj ja nad tým rozmýšľam ;))
    publikované: 14.06.2009 12:32:19 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Típí :)
    Tvoj názor na tento film by som veľmi rada privítala, škodaaa, ak ho náhodou budeš mať na sklade, tak ho cem ;) aj keď neviem, či držíš takéto žánre...
    publikované: 14.06.2009 12:33:40 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  10. John Rambo je fasa týpek ;)
    publikované: 14.06.2009 12:47:04 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. hmm, aj mňa zaujal
    námet toho filmu a hoci som predpokladala, že po prvej tretine aj tak zaspím pri telke a budem nútená odpratať sa do postele, dopozerala som až do konca ... a páči sa mi aj táto Tvoja úsmevná úvaha ... ;)
    pozdravujem š.
    publikované: 14.06.2009 12:52:58 | autor: laskonka (e-mail, web, autorizovaný)
  12. teiduch, las :))
    teiduch, lepší ako zubatá, ja viem ;))

    las, že? a ako si nad námetom uvažovala ty? ak by ma nezaujal, tiež by som buď zaspala (mužíček prišiel až neskôr, čakala som naň) alebo ho vypla :) aj malý kopkoš Ťa pozdravuje ;)
    publikované: 14.06.2009 13:01:30 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  13. dia
    kuknem ci to neni niekde na rapidshare a ked bude tak si to stiahnem :)
    publikované: 14.06.2009 13:02:23 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  14. .
    :DDD zubata :D to je super :)
    publikované: 14.06.2009 13:07:12 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  15. Típí dík :))
    aj muž by to stiahol (doma nemôžme), ale s rehotom dodáva, že to bude v práci sťahovať dva týždne a aj tak je to "strašná hovadina", ale ja viem, prečo to hovorí ;))
    možno to budú doobeda reprízovať (joke, tento snáď nie), to na tejto telev. stanici zvyknú...ale skôr večerné ako nočné filmy, hm...čo sa tiež čudujem (že ich reprízujú v čase, keď ich môžu vidieť decká)
    publikované: 14.06.2009 13:09:14 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  16. sygon, jj :))
    no čo ty na to?
    publikované: 14.06.2009 13:11:05 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  17. zaujimava uvaha,Dia,
    mozno,keby sa na nu vydaval zbrojny pas,ze by ju nosili len kompetentne nositelky a nekastrovali by nam kade-tade zbytok populacie len tak naverimboha,tak by to nebolo od veci-odpadli by starosti jak zneskodnit utocnika v nocnom parku,keby vedel,cim disponujes:-))
    publikované: 14.06.2009 13:14:13 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  18. bonnie trefa :D
    možno by stačilo rozšíriť fámu, že zubatá vagína naozaj existuje a to by stačilo v parku zakričať "Mám zubatú vagínu, pozor!" a útočník by sa stiahol :))...ale možno by sa našli aj takí, ktorí by to napriek varovaniu riskli :O
    publikované: 14.06.2009 13:21:33 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  19. dia, nad námetom samotným
    nijak veľmi ... skôr som neskôr počas filmu uvažovala o pocite mať niečo podobné v sebe a ako sa s tým naučiť žiť ... resp. ovládať to - keďže cesta života bez sexu sa mi veľmi nepozdávala ;)
    Koniec koncov aj tam bola tá "funkcionalita zubov" v istom zmysle ovládaná pocitom dobrovoľného a nedobrovoľné oddania sa a neskôr pocitom pomsty k tomu nevlastnému bratovi... ;)
    publikované: 14.06.2009 13:24:20 | autor: laskonka (e-mail, web, autorizovaný)
  20. Tak to mě poser
    To byla dost drsná blost, protože z chladících věží té elektrárny nebo čeho, ze kterých normálně stoupá pára, stoupaly nějaký černý sifly. A nejlepší byl ten dědek nakoncu.
    publikované: 14.06.2009 13:26:27 | autor: LadikS (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. .. zbrojny pas..
    clovek je tvor sikovny, vynachadzavy.. jeho (pre) ciny su neobmedzene ... znasilnovalo by sa a ublizovalo inac..
    publikované: 14.06.2009 13:34:03 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. Dia,
    co uz, nasledovalo by, "kto chce kam, pomozme mu tam", ja by som sa nerozpakovala, kazdy si je strojcom vlastneho osudu:-) ...zaujala ma aj uvaha laskonky ze ako sa naucit ovladat dotycny nastroj...to mi pride zaujimave...pretoze niekedy nastavaju i situacie typu "kouzlo nechteneho" a ze jak by sa take riesilo...hm,hm
    publikované: 14.06.2009 13:36:25 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  23. las, LadikS :)
    las, tiež som premýšľala aj nad tým, aké by to bolo, mať niečo také :) mne sa zdalo, že to zo začiatku vôbec neovládala, a vlastne, možno aj áno, pretože to ani raz nechcela, tak kusala hlava nehlava či žaluď nežaluď...no cítila aj strach za tých chalanov, vedela, že im môže ublížiť a akoby ani nechcela, hm...neschádza mi z mysle ;))

    LadikS :) Keby tam bol ešte jeden komín, myslela by som si, že sú to naše Jaslovské Bohunice :)) podstata asi nebola v tej pare (a možno práve v tom, nefungovali tak ako mali), ale skôr v tom, že išlo o elektrárne, ktoré mohli na jej vývoj negatívne vplývať, nemyslíš? a ten dedko mi bol asi najodpornejší brrr....

    pre ostatných, film sa končil tak, že dievčina odišla z domu, zviezla sa stopom a zaspala v aute, keď sa zobudila, bola už noc, a pri nej dedko šofér chlípne vyplazujúci jazyk cez bezzubé ústa...zamkol auto a ona nemala kam ujsť, avšak, dedko ešte nevedel o jej zubatej ;))
    publikované: 14.06.2009 13:37:51 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  24. jajaj, bonnie :)
    jajaj, asi máš pravdu, možno by sa prišlo aj na to, ako znásilniť zubatú, hm...

    bonnie, vidíš? asi by sme si to museli cvičiť na neživých predmetoch a situácie typu "kúzlo nechteneho" by zvyšovali adrenalín heh...
    publikované: 14.06.2009 13:41:30 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  25. Olala, Dia, ma napadlo, že stredoveké pásy cudnosti mohli mať podobnú funkciu
    ale to ber ako marginálnu poznámku..:D
    publikované: 14.06.2009 13:48:53 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  26. Dia,
    no hej,zda sa,ze by sulozili len adeptky bez zbrojneho pasu (t.j.bez zubov), dalej velmi dobre trenovane adeptky a asi aj opozicne trenovani adepti v obrannych technikach (t.j. napr.jak si to nerozhadzat so zubami:-) ), dalej velmi sposobili a zodpovedni adepti, dalej velmi odvazni adepti a velmi sialeni adepti...zda sa mi,ze nakoniec by zostali len ti sialeni:-))
    publikované: 14.06.2009 13:50:50 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  27. čoko, bonnie :))
    čoko, aj na ten som si ráno spomenula, ale je veľmi nepraktický a nemá také odstrašujúce účinky ako by mohla mať zubatá (aj umelá) :))

    bonnie, nakoniec by asi zostalo všetko po starom ;) súložili by všetci, len by si vyberali, kto s kým... si predstav také kurzy pre mužov na to, "ako si to nerozhádzať so zubatou" :))
    publikované: 14.06.2009 14:04:44 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  28. len by si vyberali
    kto s kym,bingo,to by bol predsa dobry vysledok:-)) predstava tyc kurzov sa mi celkom pozdava, predstavuje dobry filter,setri cas aj zuby:-))
    publikované: 14.06.2009 14:09:40 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  29. :-)
    strašidelná predstava....
    máš môj obdiv, že si to dokázala sledovať :-)
    publikované: 14.06.2009 14:40:07 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  30. bonnie, rusalka :)
    bonnie aj ja si myslím, len by na to museli prísť skôr, ako sa do seba zahľadia ;)

    rusalka, nebolo to také strašidelné, aj keď muž pri jeho sledovaní pociťoval akiste aj niečo iné ako ja :S
    publikované: 14.06.2009 14:46:13 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  31. Ani ja som to nevidel, ale zaujímalo by ma, či taká žena v staršom veku si má ísť dať protézy namontovať zubárovi, alebo na gynekologiu. A či to poisťovňa preplati.
    :-)
    publikované: 14.06.2009 14:56:32 | autor: plpko (e-mail, web, autorizovaný)
  32. Koniec
    Ahojte,neviete ako sa to skoncilo??
    publikované: 14.06.2009 14:58:50 | autor: Juraj (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. vidíš, vidíš plpko :)))
    tak to by aj na gynekológii viedli zubné karty? a suby ako suby, nie? no po prechode by už asi tie vaginálne nemali opodstatnenie ;)
    publikované: 14.06.2009 14:59:16 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  34. Juraj, kukni koment z 13:37 ;)
    publikované: 14.06.2009 15:00:10 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  35. plpko :)
    protźa by možno nemala opodstatnenie, ak by funkciou zúbkov bola ochrana vagíny pred neželaným vniknutím...ale ak by chcela staršia žena pôsobiť ako mladucha, tak... ;))
    publikované: 14.06.2009 15:02:11 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  36. este mi napadlo,
    ze ako by sa rodilo...?
    publikované: 14.06.2009 15:05:46 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  37. ze
    gilotinovane miminko...to je dost morbidna predstava,ze?
    publikované: 14.06.2009 15:06:17 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  38. pardon
    vsetkym:-)
    publikované: 14.06.2009 15:06:45 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  39. bonnie :))
    keďže som pred pôrodom, aj na to som myslela...muž hovorí, že zubatá hryzie len tých, čo chcú dnu a nie tých, čo chcú von...mne napadlo, že by sa všetky vylámali (akože mliečne), alebo by zmäkli ako moje lonové kosti a nist by sa nestalo :))
    publikované: 14.06.2009 15:10:39 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  40. Ak raz uvidím zubatú vagínu
    tak len na zlomok sekundy, lebo vzápätí budem fujazdiľ čo mi sily stačia.
    publikované: 14.06.2009 15:12:02 | autor: Racan (e-mail, web, autorizovaný)
  41. Račan, ale zúbky by si len tak neuvidel ;)
    to by si musel nejako vyskúšať, či tam sú, boli tuším hlbšie, veru veru :P
    publikované: 14.06.2009 15:14:17 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  42. Dia,
    no prave,ze si pred tym porodom,ked som si to uvedomila,skoro som gilotinovala samu seba,za predchadzajuci prispevok.ale ty si statocne dievca s velkym zmyslom pre humor,gottseidank,uf:-) to je jasne,ze by to bolo vymyslene tak,aby dalsie generacie zubatych,nezubatych,obeti,aj neobeti mohli bezpecne prichadzat na svet...mozno by v dobe kontrakcii zgelovateli a po porode zase skalcifikovali...asi tak nejak by sa to dialo:-)
    Racan: looooooooool
    publikované: 14.06.2009 15:18:47 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  43. bonnie :))
    už len zmutovať a máme všetko domyslené ;))
    publikované: 14.06.2009 15:20:28 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  44. dionea, na zúbky (vagíny)
    radšej pozerám z bezpečnej vzdialenosti.
    publikované: 14.06.2009 15:21:25 | autor: Racan (e-mail, web, autorizovaný)
  45. Račan, nechcem Ti kaziť ilúzie, ale
    z bezpečnej vzdialenosti by si prd videl :)) a nie zúbky...to by Ťa hneď prvá dostala, pretože by si sa s kľudným svedomím odhodlal na výmenu genet. info a chňapla by po Tebe :)) niežeby mi to robilo radosť, ja len vysvetľujem ;)
    publikované: 14.06.2009 15:24:09 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  46. Dia,
    ach,to je celkom prakticka predstava...predstav si ale tie ekonomicke navaznosti,redukovali by sme predaj ochrannych sprayov,siren,koltov,recesia by prisla na trenerov bojovych umeni...akym sposobom by zacali ventilovat uchylnu energiu rozlicni utajeni uchylaci... neviem,neviem,Dia,asi by sme museli este osetrit par detailov dolezitych nielen pre nas,ale aj pre ludstvo:-))
    publikované: 14.06.2009 15:32:09 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  47. bonnie :)) oki, ako myslíš
    publikované: 14.06.2009 15:36:05 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  48. mohla by byť celkom užitočná.
    Film so nepozeral, priatelia/y viac zaujali...
    Majiteľka by mala neustále pri ruke. Aha nie pri ruke. Pri nohách..:))) Prínožné strúhadlo na ceruzky, krájadlo na uhorky, na mrkvu, pór, bielu reďkev, klobásu... a možno aj otvárač na pivové flaše. Celkom užitočné, nie?...:)))
    publikované: 14.06.2009 16:48:12 | autor: Rick (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. Rick, ty si ale prakticky
    uvažujúci chlap ;)) nad týmito výhodami som sa zatiaľ nepozastavila...
    publikované: 14.06.2009 16:55:01 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  50. Vedel som
    Ze blogy o tomto filme budu pisat iba zeny. To vas ta predstava naozaj tak zaujima? :)
    publikované: 14.06.2009 17:42:09 | autor: Kse (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. Kse :)
    tá predstava ma zaskočila a nedala nerozmýšľať nad ňou ;) a muži o nej radšej nepremýšľajú, asi by ich to trošku bolelo (nemyslím v hlavách), ale na inom mieste, že? ;)

    alebo si nad tým nebodaj premýšľal, hmm? som zvedavá :)

    prečo o tom filme nepíšu muži?
    publikované: 14.06.2009 17:47:40 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  52. My to neriesime
    Ja som nad tym filmom velmi nerozmyslal, ale spominam si na jednu muzsku diskusiu o tom filme, ked vysiel - vacsinou sa narychlo spomenula kvalita samotneho filmu (nic moc, klasicke B) a potom 'technicke riesenie' onych prirodzenych zubov - prislo sa na to, ze by nemali ako hryzt, ked nemaju podpornu celust, svaly atd... No proste cista technicka diskusia, hehe. Takze tak, mame k tomu filmu vztah ako k romantickym filmom - nezaujima nas, ale vieme sa na nom smiat :)

    Ale aj vy dievcata zjavne snivate o takejto moznosti podobne ako o romantickych filmoch - preco asi? Radi by ste od svojich chlapov viac pozornosti, poslusnosti pod hrozbou "zranenia"? Peverzacky :))
    publikované: 14.06.2009 18:03:28 | autor: Kse (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. :))
    uvedomila som si vďaka Tvojmu komentu jednu odlišnosť medzi tým, ako o tom filme uvažujú ženy a ako muži :)) my reálne uvažujeme o realizácii a vy zase o nemožnosti fungovania tohto "nástroja"...zaujímavé

    ak sa na ňom viete smiať, som len rada :) a neviem ani, prečo som o tej možnosti uvažovala, možno to bude naozaj založené na nejakej skrytej túžbe dominovať vo vzťahu s mužom, prirodzené súperenie? neviem...aj keď myslím, že nemám problém s mužskou (mužovou) pozornosťou, či poslušnosťou, zuby máme predsa aj inde ;) a môžu byť dosť nebezpečné hehe...
    publikované: 14.06.2009 18:16:22 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  54. film síce nebol naj,
    ale prekonal moje očakávania (na základe titulku a ukážky)...
    publikované: 14.06.2009 18:17:54 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  55. hele dia
    a čo ty tu stále hopsáš? vytriasať, vytriasaťja že po víknedovom ignorovaní netu prídem a budem sa kochať obráštekami báboška a kde nič tu nič

    daj pokoj so zubatou, si vieš predtsaviť, že by si si do takej mala dávať napríklad tampón?
    a čo ten prcek, šak by vyšiel von ako na fašírku ... :)
    publikované: 15.06.2009 06:25:45 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014