Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Časová diera

Čas je veličina relatívna a preto sa ju snažme nevnímať

Dnes sa mi naskytla konečne príležitosť si to tu trocha skultúrniť a doplniť sem aj daľších zopár zážitkov z môjho sveta snov.

Do teraz som bol uväznený v akejsi časovej diere, ktorá pohĺcala všetok môj voľný čas a na malý moment som z nej unikol. Inu akurát si popri písaní počúvam internetóvé rádio Groove Salad, vrele odporúčam :o)

Už ste niekedy premýšlali nad časom? Nie? Prečo nie? Veď sme si ho našli my ľudia!
Predstavte si aké by to bolo, keby zo sveta zmiznú všetky hodiny!
Nemali ste niekedy aspon raz pocit, že by deň mal mať minimálne 72 hodín alebo aby niektorá z nocí, prípadné dní neskončila, či trvala dlhšie? Mať tak v rukách moc byť pánom času nie len svojím, ale aj iných. To by bolo! Niekedy vodopády nehať tiecť rýchlejšie a inokedy až takmer zastaviť. Prečo nie? Prečo nenahliadnúť aspon jedným očkom do budúcnosti?
Práve ja sa o to pokúsim a vy budete s týmto blogom pri tom!

Tak nabudúce..


Na začiatku | stály odkaz

Komentáre

  1. ;o))
    Bolo by skvelé mať 72-hod. deň a zároveň disponovať všetkými dňami, ktoré máme pre svoj život pri 24-hod. dni :o))
    Byť pánom času iných? Niekedy by mi stačilo mať možnosť nahradiť čas, ktorý kvôli niekomu stratím :o))
    Ale - snívaj ďalej - je to inšpiratívne :o))
    publikované: 10.05.2005 09:55:09 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Zeby to bolo nakazlive?
    Prave vcera vecer som si napisal toto:
    Čas, už by sa mohol spamätať, na chvíľu zastaviť, aby sme sa mohli obzrieť na dni za nami, skúmať kedy nám bolo dobre, kedy zle, zrátať ich, urobiť priemer, a potom sa niekomu vyžalovať, prečože to bolo práve tak.
    050509
    publikované: 10.05.2005 20:08:44 | autor: Robert DeNaso (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. čas je ťažké pochopiť
    Rozmýšľam nad mnohými vecami. A ak neprídem na to prečo to tak je premýšľam dalej. Jedného dna som začala premýšlať nad časom. Amusím povedať že to moje rozmýšlanie trvalo poriadne dlho.prvé na čo som prišla bolo to že čas sa rynie ako voda. a ze prítomnosť je budúcnosť a minulosť, minulosť je prítomnosť a budúcnost atd... Neskor som presne na toto iste tvrdenie narazila v knihe, ktorej autora si nepamätám.človek si vymyslel čas aby bolo všetko o málo organyzovanejšie. To je moja odpoved na to prečo si človek vymyslel čas. No ešte neskôr som prišla na to žeť presne, podľa našich činov možno ano, ale to by sme museli vedieť čo orbí v tú danú chvílu každý človek a každý predmet na zemi a vo vesmíre, a museli by sme vedieť aj jeho rýchlosť....
    publikované: 10.09.2005 16:04:23 | autor: empatyčka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Cas
    Mmmm, ja som nad casom rozmyslala uz ozaj mnohokrat - vediet ovladat cas. Azda jedine miesto, kde mozes porusit cas su sny (v mojom pripade) - verte ci nie, sny nie su len obrazy ci fantazia ci ,, posolstvo ,,. Neviem sice ako to je mozne, ale stava sa mi, ze vidim v snoch buducnost, i ked si to prv neuvedomujem, az ked sa ta buducnost premeni na pritomnost....
    publikované: 12.09.2005 20:45:31 | autor: Tina (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014