Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Konečne to skončilo!

Konečne sa vyspím! Viem, zápasy o desiatej večer, končiace sa o polnoci, na prvý pohľad nevyzerajú zabijácky, ale kým sa ukľudnia po zápase všetky myšlienky v hlave a hormóny v tele, chvíľu to trvá. Hodinu určite, po výsledku 7:1 aj tri. Preto ten nedostatok spánku.

 

Otázkou je, čo budem vlastne teraz po večeroch robiť? Ako to vyzeral môj život pred majstrovstvami sveta? Akosi mám problém rozpamätať sa. Evidentne trpím syndrómom veľkých turnajov. Po zimnej olympiáde a MS v hokeji sa už tretí krát tento rok môj stav zhoršil. Stále sa mi to vracia. Jedno veľké okno. Teda už tri.

 

Do toho pracovný výkon skoro na bode nula a nešťastný zamestnávateľ. Teda ja. Ale tak som to chcel. Byť nezávislý a zároveň mať čas užívať si život.

 

S majstrovstvami sa akosi sám od seba zdvihol príjem vypitého alkoholu. Údajne sa tu niekde vyskytla jazda pod vplyvom. Dokonca údajne až niekoľko jázd, ale o tom až niekedy inokedy na policajnej stanici. Aby som náhodou niečo údajné nevyzradil, uzavriem to.

 

Celkovo som s majstrovstvami spokojný, tak s víťaznou krajinou, ako aj s priebehom šampionátu. Finančný prínos z majstrovstiev bol tiež k mojej spokojnosti, jednu epizódku na túto tému čoskoro prihodím. Nespokojný som len s držiteľom Zlatej lopty pre najlepšieho a najužitočnejšieho hráča na turnaji, pretože Messi určite nebol lepší ako Arjen Robben, či Thomas Müller a ďalší hráči ako James Rodriguez, Mascherano, Neymar, Kroos, či Hummels sa mu výkonmi minimálne vyrovnali, minimálne. No, lebo Messi. Už je to otrepané.

 

Adeus.


Šport | stály odkaz

Komentáre

  1. :D
    ty musíš byť veľmi precitlivelý keď ťa to takto dostane. to koľko nocí si nespal keď si sa prvý-krát beznádejné zamiloval? :D

    dobre je že to už skončilo, veľmi sa mi nepáčili tie grafiky čo ponúkal google, dokonca niekedy som sa cez to ani nedostala k poriadnym info o celkovom stave ..
    publikované: 16.07.2014 19:01:50 | autor: salvia divotvorna (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Si
    mýliš precitlivelosť z rozvášnenosťou, mňa pri tých prenosoch dokáže dostať z kľudu toľko vecí, že to sa fakt nedá hneď zalomiť. Tenkrát som tuším zaspával úplne v pohode, asi som dosiahol zen alebo čosi také. :)

    O celkovom stave čoho? Šampionátu? :D Mne sa páčila tá, čo išiel šéfko okolo porady a zamestnanci dookola prepínali medzi grafom a futbalom. :)
    publikované: 18.07.2014 13:04:08 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  3. takto
    to skôr vyzerá na poruchu pozornosti :))

    hej toho...ja si len matne na to cele s google spomínam, väčšinou sa mi tie google grafiky nejako zdali podobné, príliš grey by som to nazvala a ta jedna čo ma nazlostila lebo ma to nechcelo po kliknutí nikam hodiť k tým info - tú som si nejako viac zapamätala :D
    publikované: 18.07.2014 13:16:44 | autor: salvia divotvorna (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Alebo
    tú. :D

    Snažíš sa mi tu tvrdiť, že ťa zaujímali výsledky toho turnaja? Je pravda, že moc nápaditosti v nich nebolo, mne sa páčili dve a to si tú druhú už nepamätám, tak neviem, či ozaj až toľko. :)
    publikované: 19.07.2014 22:23:50 | autor: odyseus (e-mail, web, autorizovaný)
  5. .
    To nie, ale keď už na niečo klikam očakávam že najdôležitejšiu info sa dozviem hneď a nie že mi načíta dáky dlhý článok ;-)
    publikované: 22.07.2014 15:27:23 | autor: salvia divotvorna (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014