Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sloboda a deň keď sme ju stratili.

Píše sa 12. september 1991. Nie je to ničím výnimočný deň. Proste deň ako každý druhý. Za zmienku snáď stojí len prejav Georgea Busha staršieho pred kongresom USA. Práve včera čiže 11. septembra 1991 trepal niečo o New World Order a dnes je toho plná televízia a noviny. Rovnaké nezmysli tliachal aj minulý rok a to presne 11. septembra 1990. Ak sa vrátime trochu hlbšie do histórie, povedzme do roku 1941. Dňa 11. septembra boli podpísané zmluvy za viac ako 31 miliónov USD s McShainom a ostatnými zmluvnými partnermi a v ten istý deň sa začali aj výkopové práce pod budúcim PENTAGONOM.

Dnes len nejakému úplne bezvýznamnému mužovi menom Thomas A. Anderson vydali v americkom meste s názvom Capital City u pasovej agentúry pas s jeho menom, kde sa píše: platí od 12. septembra 1991. Platnosť má ako vo väčšine "scivilizovaných" krajín, na 10 rokov.

31. marca 1999 prichádza do amerických kín kultový film s názvom The Matrix. Oni to už vedeli. Hollywood to vedel. Básnické: Od koho? Odkiaľ?

Naša sloboda skončila vypršaním platnosti Neovho pasu - 11. septembra 2001. Stratili sme ju definitívne?

***Pod čiarou***

"In a JTF television program which aired in Manhattan on Sunday, September 11, 1994 - precisely seven years to the day before the horrendous Muslim Nazi attacks on the World Trade Center and Pentagon - Chaim Ben Pesach (Kto to kua je? Terorista!) explicitly predicted that the Islamic terrorists who bombed the Twin Towers in 1993 would return to finish their bloody work, mercilessly murdering thousands of Americans."

JTF was right from the start!

WTC | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014