Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pakt divožienok [Mrs_the_Hell]

Pakt divožienok je dohoda, ktorú všetky divožienky dodržujú. Ak by sa náhodou stalo, že sa táto dohoda poruší zasadne Rada Divožienok, ktorá danú divožienku adekvátne potrestá.

Všetky pravidlá, ktoré musia divožienky dodržiavať sú tu:

1. Každá divožienka sa vzdáva historického zaškatuľkovania, že divožienka je:

a).  potomok pannožravej dračice, ktorá obohatila svoj jedálny lístok o mladú, dobre stavanú a sexuálnou skúsenosťou nedotknutú dievčinu. Nevznikla z jedného z vajec, ktoré potom dračica zniesla, obsahovalo dračiu slečnu. (akože nás). Krásnu na pohľad. Duchaplnú. Bystrú. Mimoriadnych schopností ako ľudských, tak magických. Nikto ale netvrdí, že takéto schopnosti a vlastnosti divožienka nemá.

b). Šivova manželka – nie sme schizofreničky!! Nedávame šťastie a pohodu, a zároveň nie sme vysušené, čierne, zuby ceriace čarodejnice. Teda aspoň sa tak tvárime.

c). Satanova alebo Adamova družka

d). Huldra, ktorá s mužom vlezie do postele krásna ako Claudia Schifferová (v prípade potreby zameňte za iné meno), po akte sa však premení na šerednú ohavu, mladíka udusí, vypije jeho krv a vezme si jeho dušu. Nie sme predsa komerčné emošlapky!

2.Každá divožienka necháva na ostatných ku ktorému typu mágiou vládnuceho nežného pohlavia ich zaradia.  Či už k Hexe, múdrej žene resp. vedme, alebo k Zauberin, zlej bosorke. Niet nad prekvapenie!

 3. Nevyvracia teóriu o tom, že predstava zlých a nebezpečných čarodejníc vychádza z mužského strachu z výsostne ženských schopností. Napríklad ženskej moci spočívajúcej v sexuálnej prevahe, nespútanosti, neukojiteľnosti, útočnosti. Len žena je schopná porodiť, dať život a zabiť. Životodarná a smrtiaca schopnosť prírody.

 4. Divožienka nevraždí a inak fyzicky neubližuje inej divožienke.

 5. Divožienka sa nesnaží psychicky zdeptať inú divozienku.

 6. Divožienka vždy veri len sebe alebo inej divožienke.

 7. Divožienka sa nikdy nenechá zdeptať.

 8. Divožienka nie je friginá. J  

 9. Divožienka má vždy pravdu.

 10. Divožienka je strelená a šialená vo všetkých smeroch. Má povolené trepať od veci, ale len po istú hranicu.

 11. Divožienka je takmer akékoľvek stvorenie ženského pohlavia od amazonky po diablicu.

 12 .Divožienka nedba na VŠETKY pravidlá a zodpovedá sa len sama sebe a svojmu svedomiu.

13. Každá divožienka je pragmatická, inteligentná a používa výrazy cudzie pre ostaných, menej inteligentných obyvateľov našej planéty. 


Filozofia divožienok | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014