Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako studovat a nezdiviet

alebo ako Tweety pise seminarku s rozsahom 1000 slov

    a este k tomu v anglictine. Zatial som si k nej este len precitala stohy clankov a vypocula zopar uryvkov rozhlasovych vysielani na internete. Som unesena z toho, ze vsetko mam vdaka elektronifikacii informacii na dosah kliknutia mysky.

Co ma neunasa je predstava vypracovat takmer slohovu pracu- ktorou pre mna 1000 slov rozhodne je- na temu, ktora mi nebola nikdy blizka : narast a pokles cien ropy v zavislosti od rozlicnych spolocensko-prirodnych faktorov. Ludia drahi, to je nekonecna odbornost, nekonecne vela citania a analyzovania.

Ako formy prestavky som si zvolila umyvanie vlasov (uz mi nadherne sviezo vonaju), cvicenie a pisanie niecoho kratkeho a nenarocneho na blog.

india ma zaujala svojim kratuckym postrehom o tom, ze ludia nekomentuju clanky a naslednou rozvinutou diskusiou v komentaroch:) (paradoxne sa jej prave na vlastnom blogu podaril opak toho, co spominala v clanocku). Takze, thumbs up! A prepac, ze som nezareagovala, len sa mi nechcelo prehryzat sa tym mnozstvom komentarov az k zaveru. Aspon takto oneskorene- suhlasim s povedanym a este by som mozno dodala, ze podla mna aj mnozstvo "starych" (alebo tych ktori tu boli dlhsie) blogerov nepise. Ani clanky, ani komentare- z titulu, ze nemaju cas alebo ich vytazuje ten "realny" zivot dostatocne na to, aby nemali cas na zivot "virtualny".

Opat hura, navrat k "SKVELEJ" teme. Brr, uz aby to bolo za mnou:)


kazdopadne | stály odkaz

Komentáre

  1. nuz
    "skvela" tema je aj ta moja...lenze ja k nej potrebujem este aj vyherbarizovat, cize ususit 20 listov a este ich ani nemam...takze drz sa, vela stastia a ja sa poberiem dakam do prirody...ked musime tak musime :)
    publikované: 12.10.2006 09:09:17 | autor: Kathrin (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. podla mna
    tych tisic slov nie je tak vela, ani v anglictine a ni o rope. jednoducho povies ze ked to bucha tam odkial sa rope berie, je to pruser a toba zdrazie. aj tak sa s jej cenou nic ine nedeje - len furt rastie :o)
    publikované: 12.10.2006 09:24:45 | autor: antitalent (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014