Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mojich uplynulých 365 dní

prierez jedným rokom
Mojich uplynulých 365 dní
Ako sa hovorí ešte pár krát sa vyspíme a je sme zas o rok starší. Koleso našich osudov sa otočilo o ďalších 365 dní. A čo prinieslo pootočenie môjho kolesa osudu a šťastia do môjho života ?
Priznám sa bez mučenia , bol to ťažký ale pestrý rok života.
Hneď na úvod v januári, som ostal doma bez práce .Dnes už s humorom hovorím, že som bol zamestnaný u najlepšej firmy Slovenska - Úrad Práce.Platia, a ani do práce nemusím chodiť. V priebehu obdobia nezamestnanosti a podpory som si nechal vylepšiť nos. Priateľka ma nahovorila a jednodňová chirurgia v Žilinskej nemocnici mala so mnou prácu. Nebola to oprava po návšteve pohostinského zariadenia. Jednalo sa len o spojazdnenie oboch dierok nosa . Dnes už dýcham a kýcham ako slon. Tesne po tom, cca v máji som si oddýchol pár dní v Podhájskej ,. Bola to typická slovenská dovolenka na malte . Keďže my končilo obdobie nútenej dovolenky , rozhodil som siete a po pár pokusoch som sa zamestnal v Martine. Síce to znamená denne dochádzať cca 35 km jedna cesta , ale z niečoho žiť sa musí. Neskôr my situáciu skomplikovalo auto a nutné výdavky na jeho prevádzku. Všetko sa zvládlo a v jeseni som založil svoj blog. Vo svojom novom blogu, píšem o všetkom tak ako to cítim a vidím ja. Názov je : tarotman99.blog.sk a v rámci neho vzniká koncept mojej prvej knižky. Koncom jesene , v jednom z posledných pekných dní som podnikol pamätný výstup na Chatu Borišov. Článok je na blogu. Škoda len, že to bol len jeden výstrel do tmy. Neskôr my moje snahy o turistiku zhatila nepríjemná udalosť. Mojej priateľky syna nabúrala s autom žena , keď akurát išiel bicyklom do práce. Chlapec mal šťastie, prežil to a druhý krát sa narodil. Dnes už je po operácií kľúčnej kosti , chrbtice a otrase mozgu a dáva sa do poriadku doma.Vtedy sme nemysleli na nič, len na neho. Jeho zdravie a život boli na prvom mieste. V tomto kolotoči udalostí som sa miernym poklusom dostal až do dnešných dní.

Veštec Jozef Hájik

PS: Samozrejme musím spomenúť aj moju celoročnú prácu s veštením pomocou kariet,kyvadla a numerológiou. Cieľom bola moja snaha pomôsť, ľuďom ktorý o moju pomoc požiadali. Ďakujem všetkým za dôveru s ktorou sa na mňa obrátili v ich ťažkých časoch a verím, že moja skromná pomoc im pomohla v ich ťažkých životných rozhodnutiach.

Záluby | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014