Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

na úvod...

úvod
Na úvod...

  Kto som? Som človek ako všetci ostatný, možno nie až tak ako všetci,a možno presne taký a len ja sám si namýšlam že som iný...
V živote väčšinou niesom šťastný pretože som sám, často nad tým uvažujem prečo je tomu tak no nikdy som na to neprišiel. No vlastne prišiel,  aj keď mám možno všetko čo by som si mohol priať, tak v skutočnosti nemám to jediné po čom najviac túžim... no áno lásku po tom asi túžime všetci každý chce mať niekoho blízkeho, niekoho komu by mohol dôvoerovať, na koho by sa mohol spoľahnúť, s kým by sa porozprával... a najmä niekoho kto by ho neopustil.
  Som študent na univerzite, nebudem bližšie špecifikovať na akej. Ale študujem informatiku. V škole sa mi darí čo sa týka financií tak tých mám vždy dostatok (čo je u študentov dosť vínimka) ale aj tak sa stále trápim. a nedokážem byť šťastný, no boli v mojom živote chvíľky, keď som bol šťastný a skutočne som si toho vážil. Keď som spoznal moju prvú Lásku a zistil aké to je keď ma niekto ľúbi... bohužiaľ som čoskoro zistil aj to aké to je keď ma niekto klame, a keď klame práve tá, na ktorej mi najviac záležalo... neskôr som zistil, že káždá do ktorej sa zaľubim ma skôr či neskôr nechá samého a navždy sa rozídeme... je to smutné, ale je to tak.

len tak.. | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014