Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Desperate Housewives - myslím, že toto znamená zbohom!

 

DESPERATE

HOUSEWIVES


S E A S O N  6

Myslím, že toto znamená zbohom!

Záver série sa blíži! Nová časť Zúfalých manželiek už túto nedeľu!

Televízia ABC túto nedeľu odvysiela novú časť 6.série, konkrétne nás čaká 21.časť s názvom A Little Night Music.

Do konca série zostávajú už len 3 časti!

Zlo sa vrátilo na Wisteria Lane, hoci o tom obyvatelia ešte nevedia. Nevedomosť je občas dobrá, no nikdy netrvá večne a už čoskoro Angie Bolen zistí, že ju našiel Patrick, ktorý ju 18 rokov hľadal a je odhodlaný sa jej pomstiť. Je rozhodnutý, že s Angie skoncuje raz a navždy, len najprv musí uskutočniť svoj plán.

Prvým krokom je, že sa Angie ukáže, aby vedela, že ju našiel. Pochopiteľne Angie spanikári a bude sa snažiť utiecť z Wisteria Lane, no už je neskoro...

Susan sa bude snažiť pomôcť Mikeovi z jeho finančných problémov, no nebude sa jej dariť. Gaby tiež pridá ruku k dielu.

Lynette začína tušiť, že s Eddiem nie je všetko v poriadku, uvedomuje si, že asi nespravila dobre, keď mu povedala, aby sa k nim nasťahoval. Porter a Preston sú nadšení, že sa k nim nasťahoval ich spolužiak, ktorého matka celý život ponižovala. No Eddie je ten tajomný zločinec, ktorý takmer zaškrtil na začiatku série dcéru Susan – Julie a neskôr zabil ešte niekoľko mladých dievčat v meste, svoje dielo dokončil, keď zabil aj vlastnú matku, ktorá ho odhalila, keď našla jeho denníček, v ktorom mal výstrižky z novín.

Temná stránka Eddieho sa už nedá skrývať, ako Lynette bude reagovať, keď zistí, že je vrah? Bree čaká šokujúce stretnutie. Týka sa samozrejme jej nevlastného syna Sama, ktorý tvrdil, že jeho matka mŕtva, no Bree sa s ňou stretne...

Trailer k 21.časti:

http://www.youtube.com/watch?v=JloVP6-BteE

Tvorcovia seriálu zverejnili aj zaujímavé informácie zo zákulisia a zdá sa, že si pre nás pripravili naozaj zaujímavé zakončenie 6.série.

Určite nás čaká smrť jednej z hlavných postáv, už čoskoro Lynette odhalí celú pravdu o Eddiem, no ten sa jej pokúsi zabrániť, aby odhalila jeho činy...Zabije tehotnú Lynette?

Čaká nás definitívne rozuzlenie príbehu s Bolenovcami. Zabije Patrick Angie, aby sa jej pomstil? Alebo si zvolí krutejšiu možnosť a zameria sa na jej syna Dannyho...Angie sa bude spoliehať nato, že jej pomôže Gaby, keďže ona jediná vie celú pravdu o jej živote.

Bree je jasné, že Sam nie je ten, za ktorého sa vydával, dá mu tučné odstupné, hlavne, nech odíde, no on má svoje plány...

Nielen toto, ale omnoho viac nás čaká do konca aktuálnej série, televízia ABC tiež zverejnila názvy všetkých častí.

22.časť – The Ballad of the Booth

23. + 24. časť – I Guess This is Goodbye, ako môžete vidieť, už podľa názvu poslednej dvojčasti, čaká nás niečo tragické.

 : : : blog o seriáloch : : :

                                                                        váš svet seriálov

blogoserialoch@gmail.com

Všetko má svoj koniec...blog o seriáloch končí na blog.sk!

Jún 2010


Desperate Housewives (Zúfalé manželky) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014