Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pre moju 2.B triedu

2.B
Akokolvek to moze vyzniet zvlastne, cudne a divne zaroven, ale tak akosi nenapadne ma pochytila nostalgia ... Kurnik, je toto mozne ? Halloween s nekonecne bielou sadrou ... je mi za Vami vsetkymi naozaj smutno ... Tell me why ? Cim to je ? Boze, smutit za skolou ... asi Vam mnohym prebehne hlavou, ze nie som asi uplne kompletny ... Je to tak, mam Vas rad !
 
Proste, chybate mi ... milujem clovecinu a velmi sa na Vas vsetkych tesim ! Tesim sa na najblizsiu kavicku s Vami, na Vas smiech, vsetky problemy a bolacky sveta, tesim sa na pokec o neriesitelnych veciach, tesim sa na vsetky slova pomedzi riadky, tesim sa ...
 
Kazducky den vstavam s pocitom, aky som ja pako ... Nie, nejedna sa o moju zlomenu nohu. Ide o nieco uplne, ale uplne ine ... asi ani len netusite, co mam na mysli. Ale snad po 20 rokoch na nejakom pomaturitnom stretnuti Vam to dopoviem ... rabdzi  So long.

Aktuálne postrehy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014