Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Divožienky vo veľkom svete [trillian]

A veruže čo sa stalo a čo sa nestalo. Divožienky spolu s pomocnými silami sa vybrali dobiť veľký svet. A tak pekne spoločne nasadli na autobus, dvadsať minút poctivo vystáli cestu, potom celkom nedivožienkovsky, ale zato úplne vladuchovsky zablúdili a keď sa konečne dostali na miesto určenia, to jest niekde v centre, ešte aj výdatne zmokli.
Veru veru. Divožienky si povedali, že nebudú mrhať časom na svoje mini rodné mestečko a spravia dieru do sveta. Takže výprava v zložení ja, Udomiel, Pekelníčka, Vlaďa a Iwa sme sa pobrali do Zvolena obchendovať. A po krkolomnej ceste sme sa dostali cez jedny obedové- neskoro obedové- večerové palacinky(pýtala som sa čašníka či zľava na palacinky platí aj mimo obeda, a to v doslovnej formulácií:D,načo mi povedal, že on by názov obedové palacinky vyškrtol z menu), jednu funku botobunku(skomolená bunka fotobunka- narážka na zhasínanie svetla na wc), vodka s džúsom s piatimi slamkami:D, strašenie morských rybyčiek v akvarku a jednu zabudnutú fernetovú fľašu niekde v rohu podchodu. A skončili sme zdatne zmoknuté pred ministry, čo bol vlastne účel našej cesty.

Na ministry vám je jedna fakt zaujímavá vec. Ako môžu preboha ľudia na takej hudbe žiť. Pre mňa je to úplne nepochopiteľný fenomén, lebo po hodine sa mi hmýrilo pred očami po dvadsiatej rovnakej pesničke v rovnakom rytme. Úprimne, už chápem prečo tí ľudia fičia na kadečom, lebo my obyčajný rockersky a folkovo založený ľud nedokážeme rozoznať kedy skončila pesnička jedna a začala ďaľšia.

Ale každopádne, výlet účel splnil. Zábava bola fajná, energiu sme si z hlavy vymlátili, deficit spánku obnovili a peňaženky vyvetrali... A už sa tešíme na dozvuky... z ktorých(ak si to niekto bude pamätať) možno tiež napíšem malý článok:D



Divožienky v akcii....



A celá výprava- dámska jazda...
Zľava- Ivuš(Undomiel), Iwa, Vlaďa(Waflica), moja maličkosť(Trillian alebo Wewe) a Alča(Pekelníčka)


Sťažnosti a chválospevy | stály odkaz

Komentáre

  1. ehm
    zabit vas je malo....
    publikované: 08.12.2008 20:54:26 | autor: mrs_the_hell (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. to je urazka
    a mna ste preco nevzali??
    publikované: 09.12.2008 16:52:43 | autor: jozef emanuel jose cerstvo ostrihany farkaš III. (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. a si ty dáma?
    ADAMKO ADAMKO
    publikované: 09.12.2008 17:07:13 | autor: TRILL (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Zvolen trpel
    a jeho slzy na nas cely piatok padali...ale inac pekna zostava:D
    publikované: 11.12.2008 20:55:46 | autor: jozko (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. alenaaaa.....
    ty tam vyzeráš ako z osemdesiatych rokov
    publikované: 15.12.2008 16:58:45 | autor: koho meno? (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014