Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

emomusic

EMO: Emocionálny punk-rock. Emo je široký pojem, ktorý sa vzťahuje na veľa odlišných druhov hudby. Punk ovplyvnený emom nieje často nič iného ako melodický, priamy, emocionálny punk-rock. Často nema nič spoločné s pôvodným emom, ktoré je charakteristické dlhými tahavými pisenami s vokálnymi kontrastami medzi konvencným spevom lahkým šeptom, šteklivým revom a plačom a vzlikaním. EMOCORE: Gitarový punk-rock stredného tempa a emocionálnymi vokálmi. Často sa označuje ako post-hardcore, pretože ju hrá veľa muzikantov, ktorý sú unavený obmedzeniany HC. Môžu používať aj popové prvky pre uhladenie zvuku. HARDCORE EMO: Extrémne hlasný, drsný, nezkrášlovaný druh ema. Charakteristický ohlušujúcou spätnou väzbou, spontálnimi výbuchmi citov, maximálnym praho revu a hustou distorcio elektrickch gitár. POST EMO: Nový obrat ema, ktorý je charakteristický iskrivímy gitarami, lahkými bicími a mäkkými vokálmi, menej drsný ako iný druh ema. Môžu vojsť do oblasti syntetizorovaniu a ich novovlných postupov.

EMO | stály odkaz

Komentáre

  1. zmes inych stylow ......
    Emo ma podla mna 3 zakladne wyznamy:1 styl ziwota-wyjadrowanie pocitow etc etc ... , 2 potom styl hudby, a 3 styl obliekania.
    tak za 1. co sa tyka toho stylu ziwota,wsetci trwrdia ze Emaci sa nehambia wyjadrowat swoje pocity dawaju ich zretelne najawo, a este ze wacsina emakow su SXE ..nepiju nedroguju nefaycia a /alebo nejedia maso etc.. Ale sak sa trochu zamyslite:za to ze niekto wyjadruje swoje pocity a nehambi sa za ne,je hned uz EMO? wed kolko mam takych kamosow hip hoperow, abo takych co pocuwaju pop, a su medzi nimi aj taky(ay chalani) ktory sa nehambia za swoje city a nahalas ich wyjadruju a su welmi otworeny, a neobi im problem rozplakat sa ay pred ludmi atd.. A zato su hned emo ? wed oni ani poriadne slowo emo ece ani nepoculi..Tak sa pytam-naozaj si myslite ze ked budem wyjadrowat swoje pocity atd tak som hned emo?..wed to je podla mna blbost...Napriklad raz ked sme boli s kamosmi w kine tak jeden kamos sa pri jedney scene rozplakal a my sme boli tak trochu w soku necakali sme ze sa wie tak rozcitit a on powedal ze"no a co.. ja sa za swoje pocity a city nehmabim" a moja emo kamoska hned" ty si emo ????" ........ a on" co ?emo ? preco by som mal byt emo ?o com to howoris?" a ona"no sak ked sa nehmabis wyjadrowat swoje pocity.... " .....chapete.... skuste sa nad tym aspon trochu zamysliet...aj co sa tyka toho sxe nefajcenia atd tak ay tak tristwrtina emakow bud fajci pije alebo je maso.. .. .. ...
    a za 2.co sa tyka tej EMO hudby...wed dnes uz ani nikdo z was newie urcit co je a co neni emo hudba... stale sa wsetci hadate, aj na pokeci to dost casto widim, ze ktora kapela je a ktora neni emo, a ak nahodou w dnesny dobe wznikne nowa emo kapela ja newiem napr.fall out boy alebo co,hned wsetci twrdite ze to su len emo sracky a sama komercia..A wacsina tych "EMO" kapiel su aj tak neni emo kapely,ale punk,punk-rock alebo pop-rock,popr.metalowe kapely .. Wed dokonca aj w casopise to uz bolo,ze DNES SA UZ W PODSTATE ANI NEDA URCIT CO JE A CO NENI EMO HUDBA!!! ...
    3.a co sa tyka toho emo obliekania etc.. tak este predtym ako ste wy wseetci spoznali slowo EMO, tak ludia ktori sa (teraz uz EMO) obliekali, boli GOTHIC,alebo PUNK METAL ROCK... .. A kolko krat si na tych swojich blogoch atd dawate fotky s nazwom EMO GIRL A BOYS a pritom tristwrtina z nich ani netusi ze slowo emo existuje, a su to rockerky,metlaci,punkeri a gothic ludia.. A niektori ani to nie..napr. moja kamka pocuwa hiphop ale uz odjakziwa ,este pred tym ako sa emo stalo zname, sa obliekala do cierna,ma ciernu ofinu a oci si maluje tak ako dnesne EMO a pritom je hiphoperka..A ked sa emo stalo take zname,hned na nu wsetci ukazowali prstom-emacka!emacka!...a nowodobi emaci jej nadawali: "si normalna?preco pocuwas hiphop ked si emo?sa zobud!wed nam kazis cele emo!" .. .a ona chuderka nechapala o com ty ludia tocia... Teraz sa uz do cierneho neoblieka lebo jej to znechutilo emo.. .
    no ..skuste sa nad tymto textom trochu zamysliet a polozte si otazku CO TO EMO WOBEC JE?????!!!
    wed emo je len SIROKA!zmes z roznych stylow a dnes uz wsetci hadzete tych co sa len trochu na emo podobaju,do jedneho welkeho EMO WRECA.... a pritom tam niektory wobec nepatria... su to rockery punkaci atd wed som to uz pisala..
    JA osobne,wyjadrujem swoje pocity a nehambim sa za ne,pocuwam kapely ako MCR, FOB,P!ATD,the used ,underoath,30sec.to mars,sum 41 atd je ich wela, a obliekam sa do cierneho a malujem si "emacky" oci,rezem si zapestie(ale s emom to nema nic spolocne,nerobim to kwoli nejakemu emu,robim to preto ze mam dost welke osobne problemy atd nebudem to tu rozoberat do toho was nic)
    ... A tak by som wlastne mala byt emo nie??? ......ja wsak ani newiem ci emo som,skor sa powazujem za gothic girl alebo punk-rockerku... nazwite si ma ako chcete ,ja nepotrebujem mat na sebe nejaku nalepku ze SOM - EMO, alebo SOM GOTHIC... som proste taka aka som .. nemusi predsa kazdy clowek patrit do nejakeho "STYLU" ......... to je wsetko ..sory ze tak wela pisem,chcem len aby ste sa zamysleli .. OFF
    publikované: 13.04.2008 13:27:19 | autor: MiRaGe (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014