Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pyžamové story

Vypočuť si príbeh je jedná vec, ale predstaviť si reálne, čo a ako by zareagoval v danej chvíli žiarlivec a k tomu manžel, tak to už až také jednoduché skutočne nie je...

  Najmä, keď takýto manžel vystrája a robí „hororové scény“ už aj vtedy, keď sa na jeho manželku iba o čosi dlhšie zahľadí iný chlap.

  Vychádzam z vlastných skúsenosti, ktorých sa počas môjho dlhoročného pôsobenia vo funkcii domovníka a zároveň predsedu samosprávy v dvanásťposchodovom vežiaku nazbieralo neúrekom. Ale  nedá mi aby som sa s čitateľmi nepodelil s poslednou najčerstvejšou udalosťou - spred dvoch dní.

 

  Jedna zo susediek sa mi prihovorila či by som jej nemohol zadovážiť kľučku na otváranie dvierok skrinky v ktorej sú umiestnené ističe. (Tieto  skrinky sú umiestnené na chodbách medzi bytmi). A aby reč nestála, tak mi svojim vysvetľovaním rozpovedala príhodu, ktorá sa jej stala, a vlastne kvôli tomu chcela mať tú kľučku, ak by ju náhodou znovu potrebovala.

 

   Takto začala, počul si, čo sa mi včera v noci stalo?! (Nie všetko, čo sa v bloku udeje sa donesie k mojim ušiam hneď na druhý deň, takže ani o tejto príhode som nič nevedel, bola hlboká noc a v takej chvíli môjmu telu väčšinou doprajem spánok). A hneď aj pokračovala, predstav si ráno o pol jednej mi buchla žiarovka v nočnej lampe a vyhodilo mi istič na chodbe za dverami bytu. Tak som potme našmátrala nejaký predmet, ktorým som sa pokúšala vypáčiť dvierka na skrinke. Pochopiteľne, nedarilo sa  mi to otvoriť iba, čo som narobila rámus, ktorý zobudil suseda a vyšiel v pyžame na chodbu, aby sa presvedčil, čo sa deje. (Domnieval sa totiž, že sa pravdepodobne niekto zasekol vo výťahu). No tento rámus zobudil aj susedku, ktorá býva tiež na tom istom poschodí, ale za výťahmi. Dokážete si predstaviť, čo to v danej chvíli urobí s klebetnicou, ktorá takto in flagranti nachytá svojich susedov uprostred noci v pyžamách na chodbe. Už si ani nechcem predstaviť, čo by sa dialo, keby ich takto v pyžamách našiel jej žiarlivý manžel?! (Našťastie, ten jej manžel bol na nočnej zmene). A tak som susede radšej daroval kľučku, lebo nerád by som sa dožiť nejakej žiarlivej scény, keď by k niečomu takému znovu došlo a jej podgurážený manžel by sa vracal s krčmy domov.


Ale toto, to sa stalo... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014