Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Politické hyeny Fico VS Dzurinda

Výpad premiéra Roberta Fica proti SDKÚ spustil lavínu obvinení z nekalého financovania politických strán na jednej aj druhej strane.

Kým vládny Smer hovorí o praní špinavých peňazí v SDKÚ a o privatizácii vládneho hotela Forum, SDKÚ obviňuje Smer z pridelenia miliardovej zákazky na mýtny systém tajomnej firme Ibertax.

Ibertax je členom konzorcia, ktorému vláda Roberta Fica pridelila zákazku vybudovať a prevádzkovať mýtny systém za 6 miliárd eur. Jej skutoční majitelia nie sú známi a aj sám minister dopravy potvrdil, že o nich veľa nevie.

Rovnako ako pri miliardovom mýtnom biznise rozbehnutého vládou Roberta Fica, reaguje J&T aj pri otázke na to, či vlastní, alebo nevlastní bývalý hotel Forum. Aj v tomto prípade ho údajne spravuje pre nemenovaného klienta.

Premiér však už v pondelok o zhodách sponzorskej firmy SDKÚ a majiteľa sprivatizovaného hotela stihol hovoriť ako o škandále.

SDKÚ ani Smer nie sú prvými stranami, ktoré iní politici obviňujú z nekalého financovania. V minulosti museli darcov vysvetľovať aj SNS či HZDS.


Kauza | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014