Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

RE:Feministka?

=DDDDDDDDDDDD

Wzhľadom na zopár kometárow k danej téme ...

Führer: som rada ze si rozumieme     .. heh a či mám "poriadneho chlapa"? No to ešte newiem, weď čas ukáže   

wa: ... nemám slow    po prwé ... bojím sa si priznať že som feministka? Feministické myšlienky ma nikdy nelákali. Samozrejme že prirodzene mám tendencie obraňowať polowičku populácie ku ktorej sama patrím, ale určite niesom žiadna extrémistka ... po druhé ... máš pocit že som powedala že chcem absolútnu rownpráwnosť? Nemyslím. Lenže sú to ženy ktoré boli wždy, minimálne čo sa schopností týka, podceňowané, w dnešnej dobe týrané swojimi "milujúcimi" manželmi atď. a powedz že to nieje prawda ... no a po tretie .. newyhrážal sisa náááhodou že môj blog nebudeš čítať lebo ti wadí že píšem "w"?    (samozrejme že ti w tom nebránim, aj som len rada, ale prekwapilo ma to)

21: ďakujem, teším sa že sa ti páči    ... hmm ... no samozrejem že keď je chlap pod papučou je to aj ním, ale w prwom rade je to tou ženou ktorá ho do takého stawu uwiedla ... a keď chcem zmanipulowť chlapa ... sú aj lepšie metódy ... my ženy sme swine     

 

 


aj o sexe ... | stály odkaz

Komentáre

  1. no o utlacani zien sa toho popise
    ale co ti chudaci utlacani muzi, o nich castokrat pise iba cierna kronika ;)
    publikované: 07.06.2004 16:20:04 | autor: Führer (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. áno, áno
    poprečitoval som aj ostatné tvoje spoty, konečne niečo svieže medzi slovenskými blogmi ;) už ťa mám v obľúbených, pokračuj.
    publikované: 07.06.2004 16:27:39 | autor: 21 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014