Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dnes SNS a Tublatanka

Opomeňme, že už dlho nezložili poriadny hit. To je normálne skoro u všetkých lepších kapiel. Mladosť je jednoducho viac inšpirujúca....

Nedá sa však opomenúť, že pesnička Dnes od Tublatanky patrí medzi tie najlepšie skladby v slovenčine (vrátane ľudoviek). Kombinácia Dnes a SNS sa nielenže nedá opomenúť, ale núti priam kričať, plakať, škriabať prstami po stene... No...to už som trošku prehnal. Niektorí z nás sa jednoducho vyvracajú do záchoda a vypnú počítač.

Pustite si to: http://www.youtube.com/watch?v=EvoivRgNUMo

Mám rád netradičné kombinácie, ale keď sa niečo krásne a vznešené spojí s niečim skazeným a tupým, musím jednoducho reagovať...

Nepoznám ľudí, čo môžu dať súhlas na použitie tejto skladby. Možno členovia Tublatanky, možno textár, možno vydavateľ... Ktovie. Ak by som však bol členom Tublatanky, istotne by som veľmi protestoval proti takémuto zneužitiu skladby. Každý, kto len trošku rozumie a verí textu skladby Dnes, urobil by to isté... A možno nie, možno by som to pre peniaze urobil, alebo by som bol jednoducho volič SNS... Neviem čo je horšie, najlepšie neurobiť ani jedno.

 


spolocnost | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014