Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bones - začiatok konca je tu! Finále 5.série prichádza!

 

Bones

Season 5

  Začiatok konca je tu!


Záver 5.série príde už zajtra večer!


Iste všetci diváci a fanúšikovia seriálu Bones (Kosti) sa nevedia dočkať zajtrajšieho večera, kedy televízia FOX uvedie záverečnú, teda 22.časť 5.série s názvom The Beginning in the End. Podľa vyjadrení tvorcov a hercov sa máme načo tešiť, musíme sa pripraviť na veľké zmeny, ktoré sa udejú, zasiahnu takmer každú postavu!

Dobrou správou je, že televízia FOX je nadmieru spokojná so sledovanosťou Bones a tento seriál je jedným z pilierov vysielacej seriálovej štruktúry a preto nie je ani veľkým prekvapením, že seriál dostal kompletnú 6.sériu! Čo znamená, že od septembra FOX vtrhnú na obrazovky nové prípady!


Názov časti napovedá, že sa udejú nejaké významné zmeny a veci. Sama Emily Deschanel (Temperance Brennanová) potvrdila, že v tejto časti sa udejú významné zmeny, čo sa týka jej vzťahu k Boothovi. Dej mierne nadviaže na stú časť seriálu, kde sme videli prvý bozk medzi agentom Boothom a Brennanovou. Temperance možno bude uvažovať aj nad tým, že opustí Jeffersonský ústav. Uvedomujú si, že ten otáznik, ktorý nad nimi už roky visí treba odstrániť. Dajú sa dokopy alebo dajú prednosť pracovného a profesionálnemu vzťahu?

No náš tím sa nevyhne ani vyšetrovaniu nového prípadu, tentokrát budú musieť odhaliť vraždu veľkého lakomého a hlavne bohatého muža. Ako sa zdá na každého dojde! Motívov na vraždu je veľa a tým pádom aj veľa možných pacháteľov.

Navyše v zajtrajšej časti nás čaká aj svadba. Vyzerá to tak, že zažijeme rýchlu svadbu medzi Angelou a Hodginsom, ktorý sa po dlhej dobe dali zase dokopy a uvedomili si, že už nechcú stratiť ani deň bez seba. Do mesta príde aj tajomný Angelin otec a konečne sa zoznámi s Hodginsom.

Aj tak však najväčšiu pozornosť na seba upútajú Brennanová a Booth, prelomí sa konečne ich vzťah?

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=-I11fW1LDro

: : : blog o seriáloch : : :

                                                                    váš svet seriálov


blogoserialoch@gmail.com


Všetko má svoj koniec...blog o seriáloch končí na blog.sk!

Jún 2010



Bones (Kosti) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014