Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zmysel života

Tento článok vám odpovie na mnoho otázok týkajúcich sa života Ďakujem za prečítanie :)
Zmysel Života Každý z vás ktorí toto čítate ste si určite položili otázku O čom je život? alebo Aký je zmysel nášho života? a aj ja som skúšal nájsť odpoveď na tieto otazky na internete v knihách a inde. kedže som maloletý s čím sa vám musím priznať tak by som rad upozornil na chyby a vopred sa ospravedlnil ďakujem. Tak a teraz sa môžeme vrátiť k zmyslu života najviac ľudí vidí zmysel života v láske robia tak preto lebo ich karíera upadla do zabudnutia a malú veľmi nezáživnú prácu ktorá ich nebaví a takto si našli svoj zmysel života. Daľšiu skupinu tvoria ľudia ktorí našli zmysel života v práci a peniazoch ináč nazývaní workoholici a tí si našli zmysel svojho života v práci preto lebo stratili lásku napríklad smrť rodičov alebo nedostatočná starostlivosť ale aj strata priateľky ktorú ľúbil ale ona jeho nie. Daľšia skupina je taká ktorá je po nervovom zrútení a krátko pred samovraždou TOTO JE TÁ NAJHORŠIA CESTA NEROBTE TO !!! takýto ľudia vznikajú preto keď nenájdu zmysel života ani v jednej skupine. Tu som uviedol tri skupiny preto lebo sú príkladové podľa nich sa dajú odvodiť ďaľšie a ďaľšie ale prvá je tá najlepšia a druhá je stredná a tretia najhoršia. Toto je asi všetko čo by trebalo povedať o zmysle života ale ak patríte do tretej skupiny alebo niekoho takého poznáte tak ho naveďte na prvú alebo druhú skupinu ĎAKUJEM . Za prečítanie veľmi pekne ďakujem a dúfam že zmysel svojho života nájdete ak by ste mali nejaké otázky kludne sa môžte obrátiť na môj E-mail : krpec98azet.sk veľmi rád ich zodpoviem a ešte raz ďakujem

Zmysel života | stály odkaz

Komentáre

  1. krpec-chod správne na vec
    a nájdi si plnohodnotný aj radostný zmysel života...
    hmm..bonzni nám-teda - otázku mám:
    aký zmysel sio svojmu životu dal?by si bol kráľ?
    publikované: 09.01.2011 22:07:19 | autor: zvedavosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Strata & hľadanie
    nazdar Krpec, dajaky si velky filozof na svoj vek, :) povedz, existuje podla Teba dajaky ozajstny zmysel zivota? - A mimochodom, no fakt, pripajam sa k Zvedavosti, v com vidis zmysel svojho zivota (a preco)? Na lasku a pracu je este trochu priskoro, :) ved mas len 12, ci nie?
    publikované: 10.01.2011 13:13:18 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Zdravím
    Dobré, mne sa to páčilo, ako to máš utriedené... Ja len podotknem, že ja prechádzam obdobiami, keď mi zmysel dáva vždy niečo iné. Raz láska, raz práca, raz sloboda... a tak sa to u mňa strieda. Možno je to moja psychická obrana proti upadnutiu do stereotypu
    Keby sme boli na tvároknihe (facebooku) :) tak dám palec nahoru
    publikované: 10.01.2011 14:08:58 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Evergreen
    nazdar Iviak, aj mne sa paci, :) vsimol si si tu klesajucu špiralku? Kariera, laska, workoholizmus, samovrazda. Vsimol si si ako je to "uňho" prepletene? Ako to osciluje (po nervovom zruteni sa) ku koncu... Najlepsie by teda (pre cloveka) bolo keby mu vysla ta kariera. A keby sa mu este poštastilo aj v laske :) bolo by to celkom fasa. Hold niekedy to nevyjde, napr "vdaka" hitlerovcikom a im podobnym hajlovacom pre ktorych nie Ja (s velkum J) lež Manstaf je (mukelskym) bohom.
    publikované: 11.01.2011 10:28:12 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014