Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dokonalá Nicole Scherzinger!

Hovorí sa, že nikto nie je dokonalý, ale...
Nicole Scherzinger
http://famous-wallpapers.com/wp-content/uploads/2012/05/nicole7.jpg

Povolanie: Speváčka, tanečnica, textárka, modelka, herečka
Dátum narodenia:
29. 06. 1978
Miesto narodenia:
Honolulu, Havaj, USA
Znamenie:
Rak
Výška:
165 cm

Bývalá členka skupiny:
The Pussycat Dolls

Exotická Nicole Scherzinger sa narodila 29. júna v Honolulu s Hawaisko -Rusko- Filipínskym pôvodom. Jej veľká Hawaiská rodina mala svoj vlastný program, kde bola jej matka hlavnou tanečnicou. Sťahovali sa do Louisville keď jej bolo 6. "Bolo to pre mňa ťažké, nevyzerala som ako ostatné deti, bola som škaredé káčatko".


Ale Nicole vždy vedela, že práve ona sa má stať speváčkou. Navštevovala počas strednej a vysokej školy umeleckú školu. Jej prvé profesionálne vystúpenie bolo v divadle hercov Louisville. V štátnej univerzite v Daytone sa špecializovala na divadlo a tanec, hrala hlavnú úlohu v každej hudobné predstavenia. Tri roky neskôr skúsila aj miestne modeling. V tej dobe, rocková skupina Days Of The New hľadala speváčku.


Nicole nahrala so skupinou niekoľko pesničiek a potom sa vrátila ku škole. Ale producent Scott jej pesničky počul a zavolal jej, neskôr vydala s ním druhý album. Keď sa jej spýtal či by neopustila školu a išla s nimi na ich vlastný koncert, odpoveď bola "áno". Avšak po koncerte sa vrátila domov k práci, začala písať vlastnú hudbu. Pripojila sa ku konkurzu Popstars a potom vznikla dievčenská skupina Eden 's Crush, ktorá vyplývala z Popstars. Skupina tiež cestovala s N * sync a Jessicou Simpson .

Napriek tomu hovorí: "Bolo ťažké byť spolu keď sme to ani nechceli". Teraz keď už bolo po všetkom, skupina sa rozpadla, býva v LA Vrátila sa k sólovej dráhe. Tiež vysadila úradujúci role, v Chasing Papi ako slečna Rico, v My Wife and Kids ako modelka. O The Pussycat Dolls sa dozvedela vďaka svojej spolubývajúcej. Spievala pred manažérom a stala z nej vedúci speváčka skupiny. Nicole je jedinou členkou, ktorá píše piesne pre skupinu.


http://www.theplace2.ru/archive/the_pussycat_dolls/img/smallzandraskind_(1)1.jpg

V skupine The Pussycat Dolls vystupovala ako Nicole Kea, ktorá sa rozpadla. Nicole rozbehla sólovú kariéru, v ktorej je úspešná. Vystupuje v rôznych súťažiach, sama sa ich zúčastňuje, už druhý krát bola porotkyňou v Americkom či Britskom X Factore - pre mňa najlepšou mentorkou - viď James Arthur (Víťaž X Factor-u UK 2012). Momentálne pracuje na novom albume, točí videoklipy...

Už dlhšiu dobu ju môžeme vidieť po boku Lewisa Hamiltona....



Osobnosti | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014