Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

S Čínou musíme mať dobré vzťahy, my nemáme atómové zbrane.

Premiér Robert Fico si myslí, že Slovensko musí mať dobré vzťahy s Čínou a dodržiavanie ľudských práv nemusí riešiť...

  Pán premiér ja Vás nežiadam, aby ste riešili dodržiavanie ľudských práv v Číne, ale patrilo by sa, aby ste ich riešili aspoň v našej krajine.

 

  Budem konkrétny. Z Vašej vládnej dielne vyšiel „nový oblek – ušitý na mieru“, presne tak, aby sa čo najľahšie naplnila štátna pokladnica. Dokázal by som to pochopiť, keby sa to takto plošne riešilo a týkalo v každej oblasti, ale takto Vás verejne vyzývam začnite sa zaoberať mojim prípadom (a nepochybujem o tom, že je nás viac v tejto žbrnde, ktorú ste pre nás „uvarili“).

 

 Osobne atómovú zbraň tiež nemám, ale mám ostrý jazyk a tvrdohlavú povahu, a to v tom zmysle, že keď sa už do niečoho pustím, tak to dotiahnem až do konca. (Konkrétne aj v tomto prípade ak nebudete konať, tak ma budete musieť dať zastreliť, lebo Vám nedám pokoj, kým to nebude tak ako to má byť).

 

  Vy ako právnik, určite nebudete mať s tým žiadny problém, iba ak by sa Vám postavil do cesty náš najvyšší šéf  Usamabínládin na NS, pán Har...n.

 

  Eštebáci, policajti, (česť výnimkám), ktorí pre tento štát nevykonali nič dobrého, tak tí si teraz užívajú svoj predčasný dôchodok a ešte aj teraz vďaka svojím nekalým skúsenostiam sedia na významných postoch a poberajú mzdu za ničnerobenie.

 

  Ja som pre tento štát 38 rokov vytváral hodnoty a poctivo som odvádzal dane. Vy ste sa postarali o to, že keď aj som využil možnosť odísť do predčasného dôchodku, tak nemám nárok na poberanie dôchodku, lebo musím čakať kým dovŕšim 60 tku.

Takže pán premiér ďakujem Vám za tento „vynikajúci zákon“, ale zároveň Vás prosím, aby ste urobili výnimku, keďže nezamestnanosť stúpa a aj napriek mojej veľkej snahe – nájsť si prácu – tak to 57 ročný „dedko“ už také jednoduché nemá - síce pardon, je tu jedna šanca – stať sa špicľom, udavačom a riťolezcom. Ale toto ma jeden veľký háčik – k tomu treba mať charakter – a bohužiaľ na takéto činnosti som ja s mojim charakterom nikdy nedosiahol a ani teraz nemám záujem na tom nič meniť.

 

  Pán premiér, vopred Vám ďakujem za kladné vybavenie mojej sťažnosti – pardon žiadosti a ostávam s pozdravom Česť Vašej (poctivej) práci. Serenča


Politika | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014