Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Trištvrte miliardy Sk na nový cintorín

.... pritom v meste Prešov sú kilometre rozbitých ciest a chodníkov, tisíce metrov štvorcových zarastených plôch, nedostatok nájomných bytov pre mladé rodiny, stovky nezamestnaných, ktorí chcú pracovať, ale nemajú kde, desiatky tulákov, atď ...

Nie som odborník na stavby, ale keď som si pred chvíľou, na oficiálnej web stránke mesta Prešov všimol článok s nadpisom : „Cintorín sa už rozbehne“, a to vďaka tomuto divnému nadpisu, netušil som, že prešovskí radní páni plánujú v Prešove postaviť nový cintorín, za podľa mňa závratnú sumu : 25 444 000 € vrátane DPH. Preložené: 25 miliónov 444 tisíc euro. Po starom je to teda skoro  ¾ miliardy Sk, presnejšie asi 767 miliónov Sk. Ak to nie je preklep, potom asi bude nový cintorín celý pozlátený alebo na ňom už bude mať každý Prešovčan postavenú vlastnú hrobku. Alebo žeby poslanci v meste Prešov rátali s tým, že .... Ale dosť irónie. Ak je to skutočne pravda, potom sa pýtam. Vedia poslanci mesta Prešov, že v meste sú kilometre rozbitých ciest a chodníkov, tisíce metrov štvorcových zarastených plôch, nedostatok nájomných bytov pre mladé rodiny, stovky nezamestnaných, ktorí chcú pracovať, ale nemajú kde, desiatky tulákov, atď ? Ak toto vedia, potom sa naskytá otázka? Skutočne potrebujú obyvatelia Prešova cintorín za 3/4 milárdy Sk?

Ak si myslíte, že si vymýšľam. Prosím, prečítajte si článok priamo z fotografie.


Že ste  tam objavili aj nový dátum -31.jún-  a iné nejasnosti? Aj ja som si to všimol, ale čo už s tým urobíme? Alebo, žeby sme si nabudúce viac všímali koho volíme?  Príjemný deň praje doko.


Príbehy, postrehy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014