Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ODCHÁDZAM OD VÁS

Polovica prázdnin fuč a ja neviem čo so sebou... takže na týždeň vypadnem ďaleko od domu.
Posledné dva dni zažívam mierne stresy...
Totižto zajtra asi o desiatej odchádzame na dovolenku. A nie hocakú. Lepšie povedané, že neobvyklú.
Prečo? Do poslednej chvíle sme nevedeli, či pôjdeme alebo nie. Potvrdzujúci e-mail prišiel až predvčerom a my sme ešte museli stihnúť zaplatiť preddavok, čo je pri lenivosti môjho otca (snáď toto nečíta...) takmer nadľudský výkon, ktorý, vďaka bohu, zvládol.Malo to však ešte jeden maličký háčik, a to, že najneskôr do troch dní musíme zavolať majiteľovi (v našom prípade majiteľke) objektu (chaty) a dohodnúť si čas nástupu... ibaže tá "majiteľka" z neznámych príčin nezdvíhala telefóny (pevná linka aj mobil). Aspoň bolo trochu adrenalínu :. Dnes sme sa však dozvedeli, že jej volali z agentúry (uf, ešte že...), a tak sme si konečne vydýchli.
Dúfam, že tam bude dobre, aj keď predpoveď počasia... no uvidíme. Prinajhoršom budeme sedieť pri kozube a hrať žolíky. Tiež dúfam, že sa mi podarí niečo si zapamätať alebo ešte lepšie zapísať, nech mi to z mojej deravej hlavy nevypadne.

Au revoir avenir!!! (Snáď je to dobre:)
S pozdravom Milan

Čo sa stalo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014