Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

End of your Bizardná odpoveď pre PISS...

mohlo to skončiť napríklad takto

Článok azure je tu: http://www.bloguje.cz/blogy/azure/33329_item.php

... no to ho neodradilo. Túžil tie nohy vlastniť, dotýkať sa ich, vždy keď bude chcieť. Všimol si, že vošla do najbližšej banky. Rozhodol sa, že vynechá obed, len aby vedel, kde býva. Pracovala v banke, lebo z nej vyšla 15 minút po záverečnej. Snažil sa byť nenápadný a pomaličky ju sledoval. Nevšimla si ho ani v električke, ani keď kráčala po schodisku k svojmu bytu. Teraz už vedel, kde býva. Uspokojený touto predstavou pomaličky odišiel domov.

Prebehlo niekoľko mesiacov od toho dňa, keď ju uvidel prvý krát. Sledoval ju nenápadne po celý ten čas, čistenie obuvy využíval ako zastierací manéver, aby ho prehliadla. A darilo sa mu to. Najradšej miloval chvíle, keď si kupovala topánky. Každe ráno čakal schovaný pri schodišti, aby videl jej nohy z najtesnejšej blízkosti.

Napätie sa v ňom zbieralo a rozhodol sa, že musí podniknúť nejaký krok. Z nasporených peňazí jej zakúpil v luxusnej obuvy nádherné lodičky. Každá bola ozdobená troma diamantmi. V požičovni si objednal smoking, dal sa ostrihať, oholil sa, umyl sa a takto vyzbrojený s kyticou ruží a fľašou vína jej jeden letný večer zazvonil pri dverách.

Keď otvorila dvere uvidela neznámeho elegantného muža v smokingu s kyticou ruží, darčekom a fľašou značkového vína. Už chcela zatvoriť, keď si vlastne všimla, že tie črty tváre sú jej akési povedomé. Nevedela ho kam zaradiť, ale vedela, že sa s ním už raz stretla. Neisto ho pozvala dnu.

Keď mu otvorila dvere, mala na sebe minižupan a odhalený objekt jeho túžob. Jej dokonalé nohy boli odhalené v celej svojej kráse. Musel sa ovládať, aby nepadol na kolená a nezačal jej ich bozkávať.  Vyzul sa a následoval ju do obývačky. Podal jej kvety, ktoré uložila do vázy. Otvoril fľašu a podal jej krabicu s lodičkami, čo jej kúpil.

Bola nimi očarená. Hneď si ich aj vyskúšala. Cítil ako mu srdce pulzuje niekde v krku a ťažko prehĺtal pocity vzrušenia. Upili si z vína a prišil rad na jej otázky. Po niekoľkých pohároch sa mu rozviazal jazyk a priznal sa k všetkému.

Démon si pomädlil ruky. Prišiel jeho čas.

Ona sa opäť zmenila v tú bezcitnú obludu z božskými nohami. Začala mu nadávať do úchylákov. Napriek jeho snahe vysvetliť jej ako bezvýhradne miluje jej nohy, bola neodbitná. Opäť mu pripomenula, že je len obyčajný čistič topánok, aj keď v smokingu. Neustále ho potupovala a ponižovala. Spomenul si na svojho otca, ktorý ho rovnako znevažoval a podceňoval. Všetko to neustále narastalo až zrazu zchmatol fľašu a udrel ju v momente, keď sa mu otočila chrbtom, keď sa ho chystala vyhodiť.

Padla na zem a z temena jej začala tiecť krv. Pár krát sebou trhla v zápale agónie a potom tam už iba nehybne ležala.

Sadol hodinu nechápal, čo sa stalo a potom začal uvažovať. Nikto ho nevidel vôjsť do jej bytu. Nikto ho tu nepozná. Musí niečo spraviť. V kúpeľni našiel gumené rukavice a handru, pomaličky začal utierať otlačky, ktoré tam zanechal. Našiel igelitové vrecká do koša a veľký nôž na mäso. Presunul ju do vane a tam jej odkrojil objekt svojich túžob. Zabalil ich každú do jedného vrecka. Zbytok tela rozkúskoval a pozabaľoval, každý do iného vreca. Potom vyčkal do 3.00 hodiny, keď už celý dom spal a pomaličky to povynášal do svojho neďaleko zaparkovaného auta. Aj keby ho niekto stretol, myslel by si, že nejaký neskorý flámovač upratuje byt po fláme. Našťastie nikoho nestretol a nik ho nevidel. Potom sa vrátil do bytu a poriadne všetko upratal a poumýval. Zamkol a odišiel k autu. Naštartoval a vydal sa do blízkych hôr. Tam ďaleko od cesty vykopal hlbokú jamu a zahrabal tam všetko okrem jej nôh. Potom sa vrátil a nohy si uložil do mrazničky.

Asi po týždni ich konečne vybral. Mráz a neživosť z nich vyhnali ich niekdajšiu krásu. Už neboli také pekné, už to boli obyčajné kusy mäsa. Dal z nich dole lodičky a odložil ich do škatule. Potom obe nohy vykostil a nakŕmil nimi pyrane, ktoré choval v domácom akváriu. Kosti potom polámal a vyhodil do kontajnera s ostatným smetím.

V novinách sa dočítal o pohrešovanej úradničke z miestnej banky. Nikto ju však nikdy nenašiel a polícia predpokladala, že pravdepodobne sa stala jednou z pohrešovaných žien, ktoré kdesi v Nemecku či Taliansku šľapú chodník. On sa opäť vrátil k svojej práci.

Jedného dňa asi o dva roky, jeho stereotyp upútali opäť nohy. Mali modré lodičky a vyzerali úplne rovnako ako tie, ktoré spravili z neho vraha. Nedalo mu a opäť sa opýtal, či ju môže pozvať na rande....


Bizardnosti pre Azure | stály odkaz

Komentáre

  1. ty jeden...
    a zase to nema konec!
    to mi robis na schval!!!
    co s nou spravi? odlud jeden!
    publikované: 29.03.2004 15:06:08 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. neuveris,
    ale nejake odrezane nohy som v tom tvojom pokracovani cakala :-)))).. takze ja tuto trilogiu definitivne ukoncim.. ASAP :-)
    publikované: 29.03.2004 15:13:43 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. voyer
    zatím čeká, ale to místo v horách má poznačené, a jestli zbytek příběhu nebude uspokojivý ...
    publikované: 29.03.2004 15:21:43 | autor: yezi (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. 2 yezi
    takze ja rozhodnem, co sa udeje s majitelom tohto blogu??? to sa mi paci :-)))
    publikované: 29.03.2004 15:27:39 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. 2 my PISS :-)))))
    a uz to mas aj ty!
    http://azure.bloguje.cz/33449_item.php?PHPSESSID=c132674ee2c1aa8847e82dc409e00f7f

    otazka:
    1. ako sa voyer rozhodne, prezradi alebo neprezradi miesto, kde je zahrabana beznoha mrtvola? :-)))
    2. ma WA rad stastne konce? :-)))
    publikované: 29.03.2004 17:23:32 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. voyeur
    děkuje a olizuje se .. sledovat uchyla jak ocucává palec na noze je rozhodně lepší zážitek než exhumace nějaké sekané ...
    publikované: 29.03.2004 17:41:16 | autor: yezi (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. voyer2
    Také přihlížím a čekám, co z toho uděláte...
    publikované: 29.03.2004 19:58:40 | autor: Pavla (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. miesto...
    nie neprezradil, ale ako ma o tom teraz presviedca wa, telo objavil E.T. mimozemstan a spolocne s morskou panou si s nim uzivali. E.T. s prstekom a kedze mala morska panna je vecna panna, tak si domysli ako...
    publikované: 29.03.2004 21:20:32 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. pravdupovediac
    neviem posudit, ci telo po dvoch rokoch bolo (vdaka kvalitnemu baleniu bez pristupu vzduchu, pripadne vdaka specialnemu zlozeniu zeminy) este soft, alebo uz len hard.. :-)
    zaber na E.T. prst si pamatam.. lenze niektore zabery vo filme neboli, a teda pokladam za mozne, ze aj ine E.T. casti maju podobne zaujimavy tvar ako jeho prstek :-)))
    no a vecna panna si predsa kludne moze uzit a potom skocit (dnes sa uz opakujem) na plasticku chirurgiu, samozrejme, ak jej to viac nevyhovuje inak...
    fuj, toto su uz prasaciny, vazeni.. :-)))
    publikované: 29.03.2004 22:21:36 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. ftip
    K E.T.::

    ide E.T. v elektricke a picha prstekom do vedla stojacej blondiny a robi: "cink cink". Slecnu to nastve a hovori mu: "ak s tym neprestanes nakopem ta do guli", lenze E.T. sa iba zasmeje a povie:"ja gule nemam.." "A ako sa rozmnozujete?" opyta sa blondina. E.T. zacne do nej bodat prstom a povie: "cink cink, cink cink"
    publikované: 29.03.2004 23:05:47 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. k tomu tělu
    by se mohl odborně vyjádřit Kostěj, ten tyhle praktiky určitě zná :-))
    publikované: 29.03.2004 23:16:04 | autor: yezi (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014