Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Štátnice

Reku, tak sa učím na štátnice... až ma to začalo baviť. Najskôr som sa pri tom samozrejme nudil a tak som si to týranie začal spestrovať. Napr. som sa „hral“ na dementného profesora alebo čo. Proste som sa tváril ako idiot a rozprával jak... jak Gašparovič po mozgovej príhode (alebo niečo na ten spôsob). A hneď to išlo lepšie, naozaj. Len dúfam, že si na to nespomeniem na štátniciach a nezačnem sa tam uškŕňať. Už sa mi to párkrát na skúškach stalo, čiže áno, už som to párkrát robil :P Takisto by bol problém ak by som si ako otázku vybral SQL, kde mám popisovať syntax. Bolo tam: <> - syntaktické konštrukcie, treba doplniť konkrétny tvar. Nebudem to tu vysvetľovať lebo to je jedno, podstatné je, že ja som to prečítal ako „piča – syntakticke blabla...  Konkrétny príkaz sa dopĺňa do piče.“ Ehm...

 

A začal som uvažovať nad dráhou operného ...spevavca. Totižto, mám dve obľúbene (možno aj viac) pesničky, ktoré spievam takým, ehm, hlbokým hlasom a dosť pomaly. Jednou je „Najkrajší kút v šírom svete...“ a druhou „Po nábreží, koník beží..“, neviem ako sa volajú a ani presne text si nepamätám, ale vždy keď to zanôtim tak sa mama smeje. Teda nadáva mi a pritom sa smeje (To je ako kebyže mama hovorí synovi: „Imrich nenadávaj na Fica, to sa nepatrí!“, ale pritom ho hrdo hladká po hlave). No ale čo som chcel povedať je, že mi mama následne povedala aby som s tým šiel súťažiť. Nadšená prestala byť keď som za každou vetou zaspieval „penis“. Tak možno by som fakt mal ísť do „Superstar 8“., alebo „Slovensko hľadá talent“. Kebyže si mám sám vybrať, tak radšej SHT a to hneď z niekoľkých dôvodov.

1. Mohol by som si šáhnuť na Barborku (predpokladám, že každý môže ako to už u takýchto dievok býva), ale nič viac s ňou (ako to už u takýchto dievok býva).

2. Povedal by som Klamárovi, že trápny, úchylný, starý chuj ako on, by si našiel vhodnejšie uplatnenie niekde v cirkvi. Nechápem, ako ho ženské môžu mať rady, jebe?

3. V superstar by som nemal žiadnu šancu vzhľadom na to, že malé 12 ročné pipky škriekajú a odpadávajú z chlapov, hehe prepáčte, z chlapčekov čo sa fintia a vyzerajú ako ženy.

 

No nič idem sa ďalej trápiť, teda vlastne zabávať. Inak stav dobrovoľnej zbierky na životne dôležité vybavenia pre seba sa mňa sa drží na sume 0 eur 0 centov. Moc solidárni teda nie ste, na to koľko ľudí volí akože solidárnu stranu.


Lakerove myšlienkove po(s)chody | stály odkaz

Komentáre

  1. Lakeeer : D
    ja ked si ta predstavim spievat Po nabrezi konik bezi :D
    tusim ti uz bischen z toho ucenia aj prepina :D si na dobrej ceste k vedomostiam
    publikované: 11.05.2010 20:50:50 | autor: Bublinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ehm
    Jak rychlo na mna ta pohoda prisla tak rychlo odisla:P Dufam ze zas zajtra nejaku objavim(: sak neboj ja ti to raz zaspievam, ale potom sa uz odomna nebudes vediet odtrhnut:P
    publikované: 11.05.2010 20:54:03 | autor: lakeriusblog (e-mail, web, autorizovaný)
  3. jaaaaj takisto :)
    ucim sa na statnice a uz mi sibe...

    tiez spievam... prave som dospievala kazdy den budu vraj staaaaaaaatnice ticho sepkajuuuuuu ludia po vonku.. uz sa naaaaaaaaaaaaaammmmmm pozlaaaaatko liiiiiiiiiiiiiiiigoce co vsak ukryyyyyva? otaaaazku ci vyhadzov rovno vonkuuuuu? tralallalaaa... nebavi ma to ale :D
    publikované: 11.05.2010 21:25:39 | autor: kiti (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014