Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zomrel Pavel Karelin- najlepsi rusky skokan

V nehode tragicky zahynul najlepsi rusky skokan 21 rocny Pavol Karelin.

 zdroj; denniksport.sk

 V nedeľu tragicky zahynul ruský skokan na lyžiach Pavel Karelin. "Jeho smrť je obrovskou a nenahraditeľnou stratou. Bol lídrom nášho tímu a obrovskou nádejou pre zimné olympijské hry 2014 v Soči," konštatuje sa v stanovisku Ruskej skokanskej federácie. Podľa polície sa 21-ročnému športovcovi stala osudnou zrážka jeho mercedesu s iným vozidlom na diaľnici neďaleko mesta Nižnij Novgorod.

Karelin bol pravidelným účastníkom Svetového poháru, v januári zaznamenal v Garmisch-Partenkirchene kariérne maximum v podobe druheho miesta. Na vancouverskej olympiáde skončil v tímovej súťaži na 10. a v individuálnom hodnotení na 33. priečke.

...................

Pohreb v utorok


Zahranicni skokani | stály odkaz

Komentáre

  1. zdroj: slz
    V nedeľu tragicky zahynul ruský skokan na lyžiach Pavel Karelin. "Jeho smrť je obrovskou a nenahraditeľnou stratou. Bol lídrom nášho tímu a obrovskou nádejou pre zimné olympijské hry 2014 v Soči," konštatuje sa v stanovisku Ruskej skokanskej federácie. Podľa polície sa 21-ročnému športovcovi stala osudnou zrážka jeho mercedesu s iným vozidlom na diaľnici neďaleko mesta Nižnij Novgorod. Pavel Karelin bol na ceste do Ufy.
    Podľa prvých zistení bol príčinou havárie, pri ktorej sa ťažko zranili aj dvaja Karelinovi spolucestujúci - brat jeho snúbenky a bližšie nešpecifikovaná osoba - defekt na jednom z kolies v kombinácii s nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Auto sa stalo neovládateľné a narazilo do iného auta odstaveného na krajnici. Keď sa na miesto havárie dostali záchranári, Karelin už nežil
    publikované: 12.10.2011 21:20:04 | autor: . (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014