Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

2 roky na blogu a 100 príspevkov

Pôvodne som chcel na nejaké výročie urobiť veľké bilancovanie môjho pôsobenia na scéne slvenského blogu, ale keďže aj toto výročie som si všimol až na moje narodeniny v sobotu, tak len krátky prierez od môjho prvého verejného článku.

Blog som si založil 3.2.2005 ako moju prvú prezentáciu na verejnom portáli. Niežeby som bol ktovieaký exhibicionista, ale každý má svoje úchylky. Začal som sa venovať politickým, apolitickým a spoločenským témam. S komunitou, ktorá na blogu.sk existovala som bol veľmi spokojný. Taká rodinná atmosféra (dmiba, wa, lulla, ywana, siajen, zoll, blackbird, laskonka, aZ, enyon, Mona, SNiPi, samuel, abc, essence, Thalen, Dávid a samozrejme DaMage. Ak som niekoho zabudol, je to výsostne moja chyba).

Dosť intenzívne som písal až do septembra 2005, keď som so začatím školy a skončením prázdnin prestal zároveň aj publikovať. Odvtedy som publikoval zrhuba jeden príspevok za dva mesiace. Niekedy v tom čase som prestal blog čítať, čo doteraz neviem obnoviť.

Vo februári 2006 som sa spolu s DaMage-om podieľal na vzniku nového projektu na slovenskom webe. Ide o portál vyslovene zameraný na umelecké texty Ghetto k2 Preto som časť tvorby presunul tam. Doteraz to funguje celkom dobre.

Okolo júna toho istého roka som začal "produkovať" (krásne slovo) básne. Keďže som o ich hodnote nebol veľmi presvedčený a pretože som ich z osobných dôvodov nechcel dať na horeuvedený portál, postupne som ich publikoval tu. Keď začala byť moja básnická tvorba polytematická, presunul som opäť ťažisko tvorby na Ghetto.

Fúzia blogu.sk s Pravdou ma zastihla pri príprave novej kategórie na blogu s názvom "Železnou verzatilkou". Ide o vyslovene fejtonistickú kategóriu. Napriek tomu som sa rozhodol ostať pri starom názve blogu a teda nevyužiť možnosť "byť vytlačený" v Pravde.

Mám vás všetkých rád. A dúfam, že aspoň niekto si na mňa pamätá ešte z čias, keď som písal viac. A hlavne, keď som písal dobre.

Tento príspevok píšem dva dni predtým, než je publikovaný, pretože v čase výročia, budem "v exile" od svojho PC. Budem totiž vo veľkej :D Bratislave robiť prijímačky na vysokú školu.

BTW... prepočtom článkov na dobu, ktorú som tu som dospel k tomu, že kedysi som musel naozaj publikovať často, keďže štatisticky vychádza, že každý týždeň publikujem jeden článok. Teraz skôr každý mesiac. :)


Pre nás | stály odkaz

Komentáre

  1. :o))
    Pamätám si na celé tvoje pôsobenie, hoci komentov som ti veľa nenapísala ... niekedy by som to celkom rada vrátila na ten začiatok :o))
    Držím palce na prijímačky a dodatočne želám všetko NAJlepšie k narodeninám :o))
    publikované: 19.03.2007 14:17:22 | autor: laskonka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. držím palce.
    publikované: 19.03.2007 14:19:59 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    Držím palce na prijímačkách.. :))
    publikované: 19.03.2007 15:50:04 | autor: amidala (e-mail, web, autorizovaný)
  4. vsetko najlepsie prajem
    a drzim palec, aby si dobre pochodil vo veeelkej bratislave.. :)
    obcas citam bez komentovania, mala by som to zmenit, ja viem.. :/
    publikované: 19.03.2007 16:13:13 | autor: malazaba (e-mail, web, autorizovaný)
  5. V pohode ľudia
    tak som sa z prjímačiek vrátil a cítim sa celkom spokojne, tak čakám ako sa cíti komisia :)
    publikované: 20.03.2007 15:51:15 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. dúfam, že sa prídeš pochváliť
    ako si pochodil ... a dopadol :o))
    publikované: 20.03.2007 16:19:06 | autor: laskonka (e-mail, web, autorizovaný)
  7. ja si Ta pamatam
    :)
    snad sa Ti dari
    publikované: 19.07.2007 19:02:08 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014