Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

(/_\)

A zase som tu napísala pár nezmyselných a zbytočných riadkov, ktoré nikoho z vás nezaujímajú. Ale občas treba niekomu zavesiť na nos vaše trápenia. Takže tu to je. To ako sa cítim..

Poviem vám, tlačiť sa v dvojizbovom byte s babkou, mamou a dvoma bratmi, nie je nič moc. Okrem toho, že som z každej strany buzerovaná za to, aká som neporiadna a závislá, tak nemám takmer žiadne súkromie. Ach...kde sú tie časy, keď som sa mohla kedykoľvek zavrieť do izby, dať si sluchátka do uší a nevnímať realitu? Chýba mi to. Tak veľmi, že by som sa radšej vrátila k psychopatickému otcovi, ktorý po mne stále vykrikuje, že som mu zničila život. Sama neverím tomu, čo hovorím. Som vlastne ako malé dieťa, ktoré nevie, čo chce.

Ešte, že tu je on. Alex. Môj malý braček. Asi len vďaka nemu naberám energiu, na prežitie ďalších nudných dní, plných sklamania a sebaľutovania. Možno ja ani nie som chudiatko. Aj keď musím trpieť 2 nechutné ženské. Ale rozhodne sa tak cítim.

 


Me :) | stály odkaz

Komentáre

  1. Detto
    Ahoj. Stručný výstižný článok. Som na tom asi podobne. Mama, jej priateľ, brat a starkovci v dvojizbovom byte. Bieda veru.. Súkromie sa zriedka nájde, ale fakt je to slabé. Neustále hádky, to mám ranný budíček cez víkendy (ešte, že cez týždeň vypadnem tak skoro do školy). Kazí sa rodinný kolektív, vzájomné buzerovanie, problémy všade, kam sa len pozriem. A ja? Nečinne sa prizerám, lebo viem, že už je neskoro na nejaký krok. Radšej si nasadím slúchatká a oddám sa hudbe, podobne ako by si chcela ty. Keď nič nepočujem, nevnímam a som ponorený v hudbe. Vtedy sa cítim doma "fajn". Prečo to vlastne všetko píšem? Asi tak, ako si spomenula ty - občas sa to hodí zavesiť niekomu na nos... Tak v krátkosti z mojej strany.
    publikované: 09.12.2012 15:38:54 | autor: Majo (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ...
    Ach, to ma skutočne mrzí :/. Neviem či Ťa to povzbudí, ale v každej rodine sú nejaké problémy, hoci to tak nevyzerá. Som ale rada, že máš niekoho, kto Ti robí radosť... a tiež koníček, v ktorom skutočne vynikáš - písanie ;-). Ozaj, mala by som sa pustiť do čítania Príbehu, zase som nejak tak pozadu...
    publikované: 06.01.2013 09:59:30 | autor: definitelymylast (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014