Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Jesenná depresia...

...alebo ako ďalej

Nejako vám neviem, či je to ročným obdobím, počasím za oknami alebo jednoducho mnou. Posledných niekoľko dní sa mi absolútne nič nechce robiť a čo sa tvorby článkov týka, mám totálny blok. Neviem sa sústrediť, chodím ako telo bez duše a ako som si všimla, začínam deptať aj svoje okolie.

Na druhú stranu je to možno tým, že som tri mesiace doma. Nemám čo robiť, nápady neprichádzajú a vnucovať sa kamarátom, ktorí majú dosť svojich problémov a činností sa mi vážne nechce.

Väčšinu času sa len zaoberam myšlienkami typu: Čo by som robila, keby bolo s kým...? Pravdupovediac, vždy sa nájde niečo čo treba urobiť, ale tá nechuť k tomu. Zrejme momentálne žijem podľa hesla: Čo môžeš urobiť dnes odlož na neurčito! Zatiaľ sa mi v tom darí.

Ešte pár takýchto dní a asi pôjdem niekam na výlet. Neviem kam, s kým a ani začo. No možno sa naskytne nejaká zaujímavá príležitosť. Alebo sa skúsim naučiť niečo nové. Možno tvoriť nejaké šperky... To už ma zaujíma nejakú tú chvílu.

Ach...kecám..... Poznám sa dosť dobre na to, aby som vedela, že nič z toho nebudem. Aj naďalej budem sedieť doma pri knihe, počítači alebo pri telke a budem sa užierať nudou. Bože, bodaj by som bola ten typ, čo zvláda chodiť sám na akcie a zoznamovať sa spontánne s novými ľuďmi. Pravdepodobne by mi to v mnohom pomohlo.

A vôbec...uvidíme, ako to bude vyzerať. Možno sa niečo zmení alebo ostane všetko pri starom. Dúfam, však v to prvé. Držte mi palce

 

P.S.: :) Potrebovala som sa niekde vykecať...tak by som na vašom mieste brala tento text s veľkou rezervou :D


O autorovi | stály odkaz

Komentáre

  1. rezerva je veľká a pocit nudy Ti normálne závidím
    ono je to tak ak sa nemáš čas nudiť chceš sa nudiť ak sa nudíš žerie Ťa, že sa nudíš, normálka, svet je taký, vždy chceš to čo nemáš... s tými šperkami to skús, neodkladaj, je to dobrý nápadík.. držím palce aby Ti nuda nerozožrala dušičku.. :-)
    publikované: 04.10.2010 15:10:58 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ja len tak - napríklad:
    nuda bolí-vidím-že ti to nie je kvoli..
    skús sadnút na bicykel-potárat sa okolím-to navrhnút ti si dovolím..
    je to krása-ked vetrík s vlasmi hrá sa-potom si unavená sadni cestou niekde na kávičku-pošli noikomu pozitívnu z cesty správičku-a ked budeš od únavy nadne - sprcha a oddych pri knihe dobre padne..
    publikované: 04.10.2010 18:49:03 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. krasne ti poradila "rados"
    to je dobra rada: vybehni na bicykel, najlepsie hore kopcom, cestou dolu utekaj popri nom, na sidlisku sa zastav v krcmicke na salku caju, a tak super unavena daj sprchu a s knihou v ruke a v hrubych ponozkach sa zakukli do periny a krasne zaspis. bude to suprovy den. uvidis.
    publikované: 04.10.2010 21:03:50 | autor: nenudiaci (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Na depku jesennú je ešte času
    Veru, niečo nové sa nauč. Hoci aj štrikovať. To pomáha. Rád štrikujem, aj keď štrikovať neviem :)
    publikované: 05.10.2010 15:51:56 | autor: believer (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. ďakujem :)
    ďakujem za komenty, aj za podporu... Bycikel je dobrý nápad, až na to že žiadny nemam a vonku je na figu počasie ...nevadi....a práve som si kupila veci na šperky, takže uvidim, či z toho niečo bude...

    publikované: 05.10.2010 18:52:00 | autor: Petrea (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. ...
    Keby si sa radšej prestala ľutovať a skúsila niekomu fakt zavolať?Chodník po ktorom sa dlho nechodí zarastá.. Takže šup šup, všetkých obvolať, abo si nájde nejakú robotu
    publikované: 07.10.2010 10:56:57 | autor: Mimka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014