Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Taky obycajny stvrtok

No...stvrtok

Celkom hodnu chvilu mi trvalo,kym som si poskladala myslienky v hlave pred tym,nez som zacala pisat.To bude tym stvrtkom.Nemam rada tento den.Neviem preco.Sice mame vzdy malo hodin in da school,ale stale mam pocit,ze sa to taha ako "susen z nosa".Cely den som myslela na to,kedy konecne odtial vypadnem a veta "boze,kedy uz budem doma" mi behala cely den v hlave ako tie dookola opakujuce sa cervene oznamy v bankach,alebo na vlakovych staniciach.Nuz co.Na vlakovej stanici su aspon zastarale bufety s niecim sladkym.V skole ani to.A zrat roxove lizatka kazdy den ma nebavi.A navyse dnes ani nemali s obrazkom hribika.To bude tym stvrtkom.

Ked zazvonilo,uhanala som z triedy ako pprva,skoro som skydla zo schodov a cela nafucana som sa musela vratit,pretoze som musela menin skrinku.A vo STVRTOK!!!teraz uz nemam ziadnu sancu vidiet toho kuceraveho typka a hadzat po nom skumave pohlady chrrr.Hej hej je to smiesne,ale mna tankuju aj take smiesne veci.To bude tym,ze ma obchadza jemitojednove obdobie a to je celkom dobra sprava,no z isteho hladiska ani nie,lebo zase zacnem riesit kadejake hluposti a hlavne Filipa.

Filip.

Hmmm.

O tom niekedy inokedy.


Dennik | stály odkaz

Komentáre

  1. hehe
    ze skumave pohlady :DDDDDDDD
    to je dobreeeeeeeee
    aspon uz viem, ako sa to vola, ked pozeram v meste po kazdej peknej babe :)))))))))
    publikované: 13.10.2005 18:28:20 | autor: Jony (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Filip
    predpokladam hadze skumave pohlady po Tebe :-)(-:
    publikované: 17.10.2005 16:55:31 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014